Mamici norocoase de sept-oct 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_ada spune:
fetele si eu am fost la eco morfo tot la cosmin mihailescu la sanador si a fost super fain am numarat degetelele lui bb impreuna , mi-0a facut poze sa-mi arate ce nasuc are fi`mea ..... e super
31s+ 
http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq
sept-oct2008 spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Freshanana, imi pare rau ca nu citesem mai inainte ce ai scris. Am rezolvat cu subictul l am sters
Laureta bb2 31+si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
nicio pblema
bn ca ai reusit sa stergi
gargaritza85 spune:
nusha multumesc mult 
andreea_ada sunt perfect de aceeasi parere, e un doctor super...de data asta nu mi-a parut rau ca am dat atatia bani pt cateva minute...pt ca in cele cateva minute am putut sa-mi vad si eu micutza ca si cumas fi avut-o in brate deja.
mi-s prin zona...ma duc sa fac un orez cu lapte...mi-e o pofta de el vai vai...
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
freshanana spune:
ce ma fac fetelor ca uite la LR au bagat reduceri la colectia de toamna
vreau cardul inapoooi 

33+ 
AMR 43 zile !!!
puiutz
kllemi spune:
mai fetelor, la acest dr.de la SANADOR te poti duce oricum ca sa iti faci o simpla eco, sau trebuie sa fie dr. tau si daca nu, cat costa un eco????
29+ mami super fericita de 
dyanira spune:
Gargaritza multumesc de intrebare sunt tot asa nelinistita si mi-a intrat si mie idea in cap ca o sa nasc prematur si cerdeti ca mi-o mai poate scoate cineva.

Sper sa fie totul bine pana la urma!!!!
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andreea_and spune:
angelynna, denisa, dyanira, nushulica
si multumesc.
andreea ada felicitari pt schimbarea semnaturii, la mai mare!
Nocom bine ai revenit
!
Dyanira tin pumnii sa rezolvi problema cu doctorul si sa gasesti pe cineva care sa te linisteasca.
Simodina foarte bune sfaturile tale, multumim ca ti-ai facut timp sa ne scrii.
Freshanana mai lasa cardul sa se odihneasca un pic
.
Gata, am reusit sa citesc din urma, acum fug sa pap ceva si sa ma pregatesc pentru doctor, vorbim diseara.
32+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andreea_ada spune:
kllemi nu trebuie neaparat sa fie dr tau , te poti duce la el si pt o simpla eco , asa am facut si eu , am sunat la sanador si am mentionat ca vreau la el ..... si ca un pont el mai lucreaza in zilele de miercuri si joi parca si la clinica particulara intromed , si acolo eco sunt putin mai ieftine , eu am fost la sanador dar intentionez sa-mi fac programare acum la el , dar la intromed.............
31s+ 
http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq
andy_galro spune:
gargaritza eu pot sa-ti spun despre placenta doar ce mi-a spus doctorul meu si anume ca gr. de maturare 2 pentru trim II de sarcina este bine...eu zic sa nu iti mai faci griji in plus ca sa nu o stresezi pe bebelina 
nocom
ati gasit nume pentru bebelina voastra.....Daria
....asa de mult iubesc numele asta
...sa dea D-zeu sa-i poarte noroc si sa-i aduca numai fericire.
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
babytza spune:
Nocom bine ai revenit !!!!

Haideti mai fetelor, am glumit cu intrebarea...Normal ca a nascut cu cezariana...Saracutza, nici nu as vrea sa ma gandesc ca ar fi nascut un bb de 6 kg natural.....

Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze