Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 9
numeioana spune:
Am gasit si eu scaunele in ... Italia!! Asta e pt Papacica: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=360# ... Papacico, ia uite ce ti-am gasit!!
Eu m-am hotarat, daca nu gasesc vineri in Carrefour o sa imi aduca unchiul meu din Italia Chicco-Polly sau Peg-perego Prima Pappa. Sunt la 100 EU. La noi nu te poti aproapia...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Tuchi, o fi vrand randunoiul Stelei ce crezi tu...dar ce ma fac eu, ca al meu vrea si nu face nimic pt asta.
Azi i-am zis sa vina devreme sa mergem la restaurant si ma intreaba daca fac eu cinste... I-am raspuns ca el face si cica :"Tot eu??"
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Stela, ai grija ca...cu astfel de premii, vei manca bine-bine tot restul concediului de randunoi; dar n-are nimic, ca nu te ingrasi, dai jos seara la
I-auzi Ali, s-a nascut la Botosani o fetita de 6250 g!
Eu o distrez de nu se poate pe Iulia, rade de se prapadeste de un cantecel care zice asa: "Elefantul Kiki, care face pipi/ O tona jumate/ Se umple arena, sa-noate balena/ Pe burta, pe spate"
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ohooo,macar....

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) Pozici

Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
quote:
citat din mesajul lui numeioana
Tuchi, o fi vrand randunoiul Stelei ce crezi tu...dar ce ma fac eu, ca al meu vrea si nu face nimic pt asta.
Azi i-am zis sa vina devreme sa mergem la restaurant si ma intreaba daca fac eu cinste... I-am raspuns ca el face si cica :"Tot eu??"
poze

.Pune-i pofta-n cui,cum ti-ai pus-o si tu cu mancarea.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) Pozici

Drumul vietii
numeioana spune:
Am incercat si solutia asta, dar nu merge nimic la el...asa ca fii fericita si sa nu te mai aud ca nu face randunoiul tau nimic!!
La restaurant oricum mergem... si am o pofta... de cartofi picanti cu snitel crocant!!![]()
poze
mstela spune:
Naty,ce tare cantecelul!![]()
Si acum din recuperari:
Am vazut un Seb in poze,in scaunel de baie!Tare scump!
Si,tuchi,imi pare rau pt nenorocirea de infectie,stiu cum e,ca abia am scapat de ea dupa 2 tratamente...
Sanatate!
mimo,super povestiri din tara ploilor...Si cand imi amintesc ca nu vroiai sa pleci...![]()
Am vizionat pozele cu emotie mare in suflet,recunoscand aproape fiecare loc si daca ziceam ca nu imi mai doresc sa mai ajung in zona aceea,cred ca m-am inselat...Cum ti s-au parut bericile?
Imi pare mai frig la Amsterdam decat anul trecut in aceeasi perioada cand am fost noi
.Iaca AICI.La mare in ce statiune ati fost?
Mda,pe Andreea de cris nu am reusit s-o vad ca nu se deschide linkul si la semnatura nu am gasit poze noi...
Am vazut si pozici de la crestinarea tizei Teodora a Danei!
Mai am cateva pagini

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
luny spune:
ioana e misto chicco polly!! asa e mah, sunt ff scumope aici, nici mie nu-mi prea vine sa dau 4-5 mil pe scaun...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Mi-e foameee!!
As papa un muschi de vita in sange cu 3 feluri de branza...

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Mi-e foameee!!
As papa un muschi de vita in sange cu 3 feluri de branza...
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
si mieeeee!!! nu am mancat d-asta, dar suna bine!
eu am humus, fac salata de vinete, iub face limba cu masline!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Bey...nu mai continuati!! Imi placea mai mult cand ne plangeam de randunoi!!![]()
poze