Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 6
delphin spune:
Ioana, adorabil Davidutzul tau!
Nu pot sa spun de cat "Da Doamne si la copii mei, macar la unul, nu conteaza la care!"
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
Iar l-am adormit in brate!

N-a durat decat un minut, dar nu vreau sa-l invat asa! OF!
ma duc sa bucataresc ceva!
Vad ca mai e Delphin pe-aici, macar am un spectator!![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mstela spune:
Mey,am mancat la pranz o ciorba buuuna de pui si o friptura la cuptor cu piure bunaaa (tocmai potrivite la gust
)facute de randunoiul insusi,de nu-mi venea sa cred cand m-a chemat la masa

...Si,nu l-am ajutat,Ioana
,atat imi trebuia sa ma bag.Eu doar am spalat bucataria la final..Asadar,ramdunoii-"ingineri" stiu sa faca multe in casa,dar nu vor.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Amina_Marina spune:
Vazut-am Mimo frumoasa care se plimba prin Belgia cu tigara-n gura, si eu la fel, le pufai cam de-o saptamana, zici ca sunt marfar de Chitila.
Sa-ti traisca Domnisoara frumoasa. Vaii! Cind ma uit la Teo , mi-o imaginez pe fata mea , abia astept sa ma plimb si eu cu ea prin Europa .
Vad ca Naty a scos nou fashion saptamana asta, umbla daor in ciorapi. As umbla si eu , dar aici te omoara vara tropicala, iti vine sa umbli in chiloti pe strada sau in pielea goala.
Clau Clau iar e plecata ca nu vad nicio postare de a ei..
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
luny spune:
ola! si eu p-aici..
ela felicitari ptr dintisori!!
mimo am vazut pozele, sunt superbe!cea de la marea nordului,cu cerul innorat,e ff frumoasa!!
cleme, delphi
nu v-am vazut demult..
ioana super aerul!!
'
nico aniversare placuta, uitasem sa-ti spun..
tuchi masa graco 99 euro+ 30 euro taxe ca a intrebat Roxana pe mail, www.babies-world.at//catalog/product_info.php?cPath=27&products_id=326&osCsid=9b9a1b6fa69670789fd88d2f5c8b8fb9" target="_blank">aici
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Am revenit dupa un somn de 2 ore,iar Teo bineinteles ca nu a vrut sa doarma,numa m-a deranjat cu maraiala...frate,zici ca beau kile de cola sau cafele...

Felicit un sufletel blond pt dintisorii ce stau sa iasa!!
Moamaaa,Ioana,ce haplea e Davidutzul!!Cred ca in 3 min e gata castronul!!!
tuchi
Mey,am observat ceva in timp:fata mea,cum da cu nasul de aer mai rece in timp ce doarme,fornaie rau...la tara v-am zis,ieri cand am iesit pe afara si a adormit,azi noapte cand am deschis cate putin geamul ca muream de cald,repede fornaiala---se intampla si la copchiii vostri?Ii trece dupa 15 min,chiar si fara ser,dar nu o fi periculoasa fornaiala asta??
Bubule,m-am emotionat:cam pe 1 aug s-a conceput si Teodora..Ce viata atunci!!

Ali,frumoasa tare esti cu noul look..sa-ti fie de bine si sa te tina la suprafata,fara butoi!
Roxana,tin pumnii sa scapi cu bine de operatie,iar Amira sa scape de inf aia nenorocita.Sanatate multa voua!

Aoleu,Cuscra,imi pare tare rau ca aveti probleme cu Barosanelul,dar fii puternik fiindca trebuie sa treaca si perioada asta si o sa vrei si fetita!Tin pumnii sa se calmeze gineremeu!

Naty,in ciorapi cum o mai duci?
Mai am de recuperat,de cautat poze de mimo si pidana...etc etc
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui mstela
Mey,am mancat la pranz o ciorba buuuna de pui si o friptura la cuptor cu piure bunaaa (tocmai potrivite la gust)facute de randunoiul insusi,de nu-mi venea sa cred cand m-a chemat la masa
...Si,nu l-am ajutat,Ioana
,atat imi trebuia sa ma bag.Eu doar am spalat bucataria la final..Asadar,ramdunoii-"ingineri" stiu sa faca multe in casa,dar nu vor.
Stela,
mamica fericita deTEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
sa va fie de bine, si la mai multe bucatareli ale randunoiului!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Teo,azi a fost in greva foamei,nu tiu ce are,abia mananca...

Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
numeioana spune:
Mersi, Delphin! Cred ca-mi seamana![]()
Stelutz, sa-ti fie de bine! Zi saru'mana pt masa, ca asa un barbat nu gasesti pe toate drumurile! Al meu n-ar face nici daca l-as ruga in genunchi...sau nici daca as fi pe moarte, Doamne fereste!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Am revenit si io...am pus la cuptor o papa buna cu multe legume, am papat cu Vladut mamaliguta cu branza...Stefan ba doarme, ba nu doarme...
Ioana, super Davidu cum papa! Asa manca si Vlad nene, ii bagam lingurita cu varf si trebuia sa am viteza, ca de nuuuu...vai de mine, ce ma certa ![]()
Mai vroiam sa zic...dar am un neuron defect...
Cuscra, eu n-am putut s-o vad pe nora-mea...nu mergea linkul cu poze...
Steluta, ce randunoi harnicut si priceput ai tu! Sa va fie de bine!
Si Stefan a inceput sa manance cate 160 ml delaptic, dar nu la toate mesele. La 6 dimineata- 100 ml, la 9- 120 ml, la 12:30- 160 ml, la 16- 160 ml acum o sa mai pape pe la 7 vreo 120 si dupa baie, la 10 fara un pic tot 120 ml.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze