Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 5
ccris_ccris spune:
Delphinas, nu te-am intrebat nimic, stai linistita, am zis ca sunt cu ochii pe tine, poate mai scrii si tu despre voi!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
blankar spune:
NATY Eric mananca la 4 ore fix,e ca ceasul
noaptea ultima masa e la 10 si se trezeste la 5 dimineata
la spital a fost bulversat si manca din 3 in 3 ore dar de cand am venit acasa si a revenit cu programul
in sfarsit s a mai incalzit un pic afara ca tare nasol a fost ieri
astept sa se trezeasca,papacim si mergem la plimbare
peste 2 saptamani pot sa ii fac vaccinul
(primul)
nu stiti cat timp trebuie sa treaca intre primul si al doilea vaccin ca noi cu o luna inainte de operatie nu mai avem voie sa luam vaccin ca cica nu il anesteziaza
pupici
tuchita spune:
Helau!Still alive!
Aveam bilet la Metallica, dar n-am chef sa ma duc!
Cred ca m-am ramolit de tot!
Am ceva de recuperat, ca vad ca atunci cand e vremea urata ciripiti la greu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
delphin spune:
Cris
suntem ok, crestem mari. 8kg.
Naty, eu nu cred ca acesta e motivul pt. care Iulia nu a luat asa bine in greutate, David mananca la 5-6 ore, de la 3 luni si a luat la 3luni 1kg si la 4 luni 800g, la 5 luni cred ca va avea +500g
Poate ca e ea mai vrabiutza. La mine Seb are 17kg de 2,5 ani si creste.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
numeioana spune:
Ia priviti aici in special pt Olgutz, ca ea a cerut in mod expres, cum haleste David piureul. E si un filmuet ca sa vedetisi pofta de care spuneam
...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kitzy spune:
Mmmm....buna!
Ma mai tineti minte??? ![]()
A mea Diana de 2 zile a trecut brusc pe 150 ml, pana atunci era la 120, asta din prima luna...era cazul sa-si creasca portia, speram sa-i pot da la 4 ore sa manance, da n-am sanse, numa daca doarme, cel mult pot sa-i intind masa la 3h jumate si asta daca-i distrag atentia sa nu planga. Sper sa-si mareasca intervalul dintre mese. In rest seara ultima masa o are intre 21-21.30, la 22 se culca si doarme pana pe la 4.30-5, nu ma pot plange in privinta asta.
Am vrut sa mergem la dr la controlul de 3 luni, dar dr e in concediu, asa ca mai avem de asteptat vreo 2 saptamani. Eram curioasa cat a luat in greutate.
In rest e bine, incepe incet sa prida jucariile, sa le duca la gurita, e o scumpa cand face asta. Isi prinde hainitele, paturica, toate vrea sa le bage in gura brotacelul.
Fug ca s-a trezit, cand pot mai intru.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
Ali_bia spune:
Gata cu smotru', plecam afara cat mai e frumos
Kitzi,
, ![]()
Ioana, chiar are pofta, ptiu
Ne "auzim" mai pe seara
tuchita spune:
of! Eu beau cafea si Sebul nudoarme! as intelege daca as mai alapta! Zici ca e bagat in priza! noroc cu Vio care mi-a amintit ca pot sa pun copilu pe jos! naspa' e ca nu am covor si patura pe care-l pun nu e foarte groasa asa ca sper sa nu dea cu capul! ( eu ii spun mereu ca viata-i grea!
)
Am vazut bulanele Andreei
. pozele Pidanei( felicitari pentru botez si cununie!- de ce iesi cu fata in brate, nu ti-ai luat caruta?) si superpozele din vacanta lui Mimonix! Vleau si eu sa ies in lume!
Ursuleata si cu Ioana m-au facut sa rad cu filmulete lor, ca l-am sperit si pe Seb!( oare de-aia nu mai doarme?)
L-am vazut si pe David mancaciosul a carui pofta te face sa-ti doresti sa gusti un pic!
Olga, ne vedem unde si la ce ora vrei tu! Eu probabil voi ajunge in zona cu metroul si apoi cu peujosul!![]()
Delphin, nu pot decat sa te incurajez! vorba lui gecko...tot oameni sunt si-acolo, doar ca nu e noroi pe strada!![]()
Hai ca fug ca a bagat asta o voma de zile mari!
poze
tuchita spune:
A venit tac-so intre timp asa ca il predau!
Stela, gata ciorba??
Naty, ai scos ciorapii?
Simo inca douazeci si.., naspa cu noptile astea grele! daca esti sigura ca e de la dinti, da-i mama niste Nurofen, sa vezi ce se linisteste! Si Calgel, dar asta e cam frectie la picior de lemn!
poze
tuchita spune:
Zoze, felicitari pentru dintisori!
Ioana, LMA si sa fiti fericiti!
Luny, daca mai ai linkul de la olguta da-mi-l si mie, pliz, ca eu nu l-am salvat ca nu stiu germana si am zis ca nu ma intereseaza! dar acum m-ar tenta si pe mine o masa( sa ma uit la preturi mai intai!)daca e sa ne cuplam!
Ali
Kitzy, felicitari pentru progrese! o sa fie din ce in ce mai frumos si mai periculos!
Roxanici, bine ca mai aflam vesti de la tine! e minunat sa-ti regasesti echilibrul si sa stii sa ceri si sa accepti ajutor!
hai ca nu mai stiu daca mai am ceva de scris, poate imi mai amintesc!
Mi-e foame, n-am nik de mancare si nici chef sa gatesc! oare piureul lui Seb din congelator cum o fi??
poze