Puiuti de randunici 2008!!(62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

quote:
citat din mesajul lui numeioana

Feteloooooor, sa va puneti radunoii sa va cumpere aer din www.olumenebuna.ro/2008/06/21/un-altfel-de-aer-conditionat/" target="_blank">asta, ca pe caldurile astea nu se mai poate fara... Eu diseara il pun in aplicare

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ursuletz, Ioana, , nu m-am putut abtine!
Mimo, absolut superbe pozele, Vladut e un scump, Si-mona e cu mult mai frumoasa decat MOna, iar Teo e domnisoara in toata regula. Ff frumos festivalul, dar cam nasoala vremea, bine ca ati avut geci la voi. Iar faza cu dovlecelul de-li-cioa-sa! Sa vezi halimai si la noi cand om incepe cu diversificarea, sigur zugravim dupa.
Nicoleta si Ioana, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE SOTIORII SI COPILASII VOSTRI!
Blankar, bine ati venit acasica!
Gecko, daca ne primiti in clubul grasuneilor, venim cu placere, cred ca a trecut de 7 kg, o cantaresc maine!
Ursuletz, felicitari pentru intoarceri!
Zozelina, felicitari pentru dintisori, s-a facut mare sufletelul blond!
Cleme, da ignore si mergi mai departe! Si, ca exemplu de cumnata, mai acum vreo 2 saptamani se dadea rotunda ca nu-i mai cere drujba randunoiului ca sa-si taie lemnele (ei nu au gaze), nu mai are nevoie, ci isi cumpara ei una noua. Sambata le-au venit lemnele si cine crezi ca suna sa ceara drujba? Nu cumnata, ca nu se coboara ea, ci frate-sau. Si? Ai ghicit: a zburat randunoiul sa le duca drujba. Eu i-am spus ca e fraier, eu nu le-o duceam, dar a inceput soacra-mea cu sentimentalisme, ca nu pentru ei, ci pentru ea (soacra-mea si cumnatii locuiesc impreuna).
Naty, Olgutza, imi convine mie ca doarme fata toata noaptea, dar nu stiu cat e de sanatos pentru ea, chiar daca doarme ziua cat pofteste! Daca ii fac baie mai devreme si o culc pe la 22,30 (o data sau de 2 ori maxim a adormit inainte de 22), pe la 3 jumate noaptea se scoala sa pape.
Roxana, bine ai revenit!
Delphinas, sunt cu ochii pe tine, da' degeaba!
Maria, sanatate multa si ai grija sa nu-i dai bebelui raceala. Baga oscillo, paragrippe, ceaiuri caldute cu lamaie multa, chaud-eau pentru gat (cred ca asa se scrie).
Mai da' Simonette, Cory, Papacios, ce mai fac? Mussara, Elara, unde sunteti?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hey! am fost la spital si mi-am vazut sora si nepotica: sora = plicti deja de spital, vrea acasa, iar nepotica = o scumpete care dormea linistita in patut

pucca eu ii dau bibe in carut semi-culcat iar piureul si supita tot in carut in fundulet

ioana genial filmuletul!

naty Tudor mananca la 3 ore (desi azi nu prea a papat )

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Roxaniciu, bravo tie! Si eu stau cu mama gard in gard, dar daca eu n-o chem, ea nu vine! Cat a fost randunoiul in concediu am inteles ca nu vine ca sa nu ne deranjeze, dar acum? Am impresia ca ii e comod asa, vede ca eu ma descurc cu copilul, stiu sa am grija de ea si arata foarte bine, e robusta si daca n-o solicit, inseamna ca n-am nevoie de ea, nu? Dar cand o solicit, ba face curat, ba gateste, ba se epileaza, ba ii e rau... si am impresia c-o deranjez. Iar daca vine si m-ajuta la calcat rufe, de exemplu (cu astea nu ma descurc, fiindca se strang multe), incepe si ma critica ca n-am reusit sa le asez in sifonier pe cele calcate, curatenie pot sa-mi fac azi o camera, maine o camera, ca ea facea treaba cand eram eu mica. Sigur ca face, ca statea bunica-mea cu mine!
Poate ca sunt rautacioasa, dar chiar ma simt frustrata ca stam unii langa altii, dar de 2 zile n-a venit s-o vada pe Andreea, iar taica-miu n-a mai venit la noi in casa de cand a montat patutul Andreei, inainte de a naste, asa, ce sa mai zic. O colega imi zicea ca poate se teme sa nu o reped, fiindca eu am o personalitate mai puternica, adica sunt mai afurisita cu alte cuvinte.
De sot, saracul, nu mai zic, noroc ca e intelegator, ca timp pentru noi n-am mai avut, desi mi-as dori. Cred c-am facut de 3 ori de cand s-au implinit 6 saptamani de la nastere.
Of, ca m-am descarcat! Da'..., noi sa fim sanatosi!
Bubu, cuscra, , meriti si tu o zi de leneveala. Eu n-am avut curaj sa ies cu Andreea din casa, iar acum sta sa ploua.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Am uitat sa raspund Puccai, eu o alaptez pe Andreea culcata pe pat, cu caputul pe o pernita (cica asta ar fi unul dintre motivele pt. care a facut otita), iar daca trebuie sa-i dau ceva cu lingurita, o pun in scoica sau in carucior cu spatarul ridicat.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Maria, sa-ti traiasca nepotica sirecuperare rapida surorii!

Ma duc sa culc copilul frichinit.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Montignacele, Ariel, Sovi, o reteta de ciorba de perisoare monti nu aveti?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Diana doarme de 2 ore si acum am mutat-o din carut in patut si s-a culcat la loc! Cred ca de la ploaia de afara i se trage
Cuscra sa-ti traiasca nepotica si ai grija cu raceala sa nu ia si giner-miu ca vezi atunci distractie.
Cris eu chiar le ignor, nu am chef sa-mi bat capul cu ele dar citeodata stau si ma gindesc daca nu au si alte ocupatii decit sa faca pe bosumflatele.
Naty Diana maninca ziua la 3 ore iar noaptea o singura data. Dar inca n-a ajuns la performantele Iuliei, sa rada un biberon de 200 ml.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Montignacele, Ariel, Sovi, o reteta de ciorba de perisoare monti nu aveti?

Pai din cate am inteles nu e voie sa combini deloc proteine cu glucide, ori perisoarele sunt carne cu orez...

Roxaniciu, ma bucur pt tine ca gandesti asa. Ce nu inteleg, avand in vedere ca aveai ajutor din ambele parti si pt Cata, e de ce te-ai chinuit atata singura...Eu barem n-am incotro...sau uite, Criss...in tot cazul, sunt sigura ca tot o mama devotata ai ramas, in plus si relaxata, si baietii tai vor creste frumos si-ti vor aduce numai bucurii
am intrebat la cate ore mananca pruncii ca sa verific ipoteza ca Iulia ar fi luat in greuttae mai putin pt ca mananca mai rar . Iar de cand cu diversificarea, tendinta e sa-si rareasca si mai mult mesele; in schimb, noaptea se scoala sa pape ceea ce nu mai facea de 3 luni, ea rezista noaptea chiar si 10 ore nemancata...Ciudati copiii astia...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Plec pe 4 august! Bataie de batjocura administratia asta cand e vorba sa-ti dea ceva gratos! La noi sunt biletele de avion.

Si-Mono, framoasa esti si sa-ti fie de bine vacantza...iar soferului ala ce te-a enervat, da-i o bere din partea mea si zi-i ca-l ador...asa se face!

Tuchi, este si in Gibouti internet, scump, dar este! Nu scapati de mine

Cris scuze daca m-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns, poti sa repeti, te rog frumooos!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput