Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 3

carpatina spune:
Mandarino, mai baga ceva retete .. ce mai mananca Antonia?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
Slippers, pana la urma ce-au avut puii tai?
=====================

carpatina spune:
Mah.. voi si la ginecolog va duceti in gasca? Azi sunt cam ciudoasa.. mi-e dor de oameni...
=====================

sim_stoian spune:
Sabinuto, ce multi erati la mare!!! Mi-au placut mult pozele, ca intotdeauna. Erika e tare nastamparata, mi s-a strans inima cand am vazut-o ce facea in scaunul de masa. Carpatino, nu esti singura.
Jurnal de calatorii

sim_stoian spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
Mah.. voi si la ginecolog va duceti in gasca? Azi sunt cam ciudoasa.. mi-e dor de oameni...
=====================
Pai share-uim o masina, nu batem drumul cu 2 ca n-are rost. Si apoi, de ce sa nu mergem impreuna? Mai stam si noi de vorba

Jurnal de calatorii

carpatina spune:
Slipperso... mi-am adus aminte sa te trag de cozi... cu retetele tale cu tot.. de cate ori ajung pe culinar stau si salivez ca fraiera in fata calculatorului vreo ora sau chiar mai bine...
Asa s-a intamplat si azi-noapte.. si io cica nu dormeam ca sa invat
Pana la urma ce retete cautai? Si ce-ai (mai) gasit?
=====================

cecilia L spune:
Am reusit sa vad pozele, nu mentionez pe nimeni, toate sunt frumoase, iar de personaje nu mai spun.
Sim, pt fratele tau, chiar daca a terminat examenul tot mai are nevoie si de putin noroc.
Devylla mult curaj ai sa o lasi in scaun sa faca asa.
Mandarinuta sper ca sunteti bine.
Rodica cum stati cu furtuna prin Baia Mare??...am inteles ca afacut putin prapad.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoianquote:
citat din mesajul lui carpatina
=====================
Pai share-uim o masina, nu batem drumul cu 2 ca n-are rost. Si apoi, de ce sa nu mergem impreuna? Mai stam si noi de vorba. Auzi, da' n-ai zis nimic de nashitul pe care i l-am propus
.
Seruiti, seruiti,... mai ales ca unii n-au ce sa seruiasca (momentan)

Pe care i l-ai propus.. sau mi l-ai propus?
Daca de mine era vorba.. deal done.. tu zici cand sa sar si eu sar (nici nu intreb cat de sus... cand ajung la inaltimea necesara imi zici tu <<gata>>)

=====================

cecilia L spune:
Sim nu mai vb de retete ca imi ploua iar in gura, din cauza lor nu a dormit Cristi azi noapte??????mititelulm este si azi pe orez cu morcov.
stop ca s-a trezit
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

papanash spune:
am vazut ca au inceput sa se adune deja la stadion !!!!!!
Melania, pai au vrut niste manelisti sa ma corupa da' nu le-a tinut figura
Carpatino, pai n-aveai azi-noapte pepene la frigi ? io pe la ora 3 hranesc magnificul .
Mai fete, unde ati vazut-o voi pe Devylla, ca io n-am vazut decat umbra ei si io saream s-o tin pe micuta Erika-san, sa nu cada de pe scaun.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi