Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatino, rectific: 4 subiecte: unul de info, unul algebra, unul analiza si unul geometrie. Avea de facut 2, dar cel e info obligatoriu . Si teza a fost clasica, fara nici o grila. Intelesesem gresit. Acu a ajuns acasa, zice ca a facut, eu sper sa fi facut si bine. M-am uitat si eu pe subiecte, dar nu mai am habar de nimic, desi la vremea mea eram as la mate

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Papanasho m-ai omorat....

Uite pozele de la mare mai gasiti si un video...proaspat,de la pranz.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Pinacolada, nu stiu de la ce a avut temperatura, azi dimineata avea 36 cu7,deci a scazut mult. E miorlaita si de 2 nopi se trezeste des.Astept dr pe la 13, in gurita se vede alb la gingii sila canani si la masele. Dar de abia i-au iesit 2 dinti acum o luna.
am vazut pozele voastre de la mare, arati super mamico si cavalerii tare frumusei.

Sim, multa bafta fratelui!

Teodora, sa porti cu placere noile achizitii,sunt f frumoase, mi-am cumparat si eu saptamna trecuta rochia aceasta de la Debenhams tot pt nunti: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_66154_640987_-1, numai ca e pe ciclam.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Teodora vroiam sa zic...dar uitasem.
Superbe achizitile,sa le poti sanatoasa.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ce dulce e mogaldeata!Si mami arata tare bine.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Noutai despre Tudor:
Merge tinut de manute foarte bine si muuuuult…intrebati spatele meu cat de mult
Se ridica singurel in picioare mult mai repede ca inainte si nu prea mai vrea sa stea in patut sa se joace
Mananca bine…surprinzator avem doua mese de 240 ml de lapte cu cereale…..ori am gasit eu combinatia ideala (pun cereale Nestle 5 cereale) ori e doar o perioada…
Tipa, chiuie, rade din ce in ce mai mult
Nu mai vrea sa zica mama si sa faca pa…nu stiu de ce
Cand il cert se strica de ras nu alta
Tati e cel mai bun si il iubeste foarte mult…mami e tanti aia care ma streseaza cu mancarea!!! (acu nu mai e nevoie)
Nu suporta oamenii cu ochelari….se intinde sa ii scoata si apoi ii arunca nervos
Ii plac foarte mult animalele si tb sa oprec caruciorul sa le analizeze pe strada

Teo – imi pare rau pt accident…nu ai gasit si comanda mea pe la Visanoaica? Hi, Hi…tocmai am facut una!!
Kriss79 – si noi le-am facut…la recomandarea mea de stresata….nu avem nimic…si am facut si urina si scaunul …Si pediatra mi-a zis s-o caut cand am motive serioase de ingrijorare in privinta vreunei boli ca daca nu…ma alearga cu maturoiu….Odata nici nu mi-a mai luat bani pe consultatie pt ca copilu era bine si mi-a zis: Nu va pot lua bani pt ca l-am cantarit …asta puteati s-o faceti acasa
Sim – vreau si eu la SCS si la Munchen…..plang sa stii!!!Am discutat cu sotul de o sesiune de shhoping acolo pe la sfarsitul lui sept pt ca avem nevoie de toale…suntem nasi in oct si sarbatorim si printul tot atunci
Andreea- Daca ma uit mai bine la Cris seamana putin cu Tudor…ranjiti amandoi…si noi avem palariuta daia de safari!!
Papanash- nu-mi spune…ai fost/esti rockerita?
Pinacolada – bine ai revenit!! Am vazut pozele cu piticii tai…cea mai frumoasa mi se para cea in care stau cei doi in masinute….ma pune pe ganduri parca m-ai convins sa-I fac un fratior lui Tudor…dar vai de capul tau cand vor creste
Devylla – sunteti superbe amandoua!!
Mandarinutza – daca nu a crescut temperatura peste un 38,5 e foarte posibil sa fie de la dinti…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Mandarinutza- se poate sa fie de la dinti....alte simptome are???? dupa ce vine dr sa ne spui si noua ce a zis!!!!! oricum tinem pumnii....., e un semn bun ca nu a mai facut temp, asa ca...va fi bine!!!!
Melianiatud- va multumim pt complimente!!!! da, asa e...nu stiu cum o sa ma descurc in viitor! dar poate tu o sa ai norocul si o sa faci o printesa si atunci vei avea pereche!!si vei avea si o prietena....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

melaniatud,felicitari pt. performantele lui Tudorica.
A mea e cam lenesa, merge putin tinuta de manute dupa care vrea sa se aseze.La ochelari atenteaza si ea din pricina ca mami poarta ochelari si tot pune mana pe ei..
Ne-a aparut un coltisor de dinte. e al doilea dintisor al nostru!
La mai Multe lUnite sarbatoritilor de astazi!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Lol, da' multi erati neica Devyllo la plaja! Cu ce ati mers, cu autocarul? Aia sunt familie sau si prieteni? Te invidiez, io' n-am avut grup asa mare nici in Romani, aici.. nici nu mai vorbesc
Mi-a stat inima in piept cand am vazut-o pe Erika balanganindu-se pe scaun... mai ca am intins mana sa nu cada... ufff.. mare curaj ai... (sau poate am eu prea putin?). fete frumoase

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Papanasho.. io zic ca daca mancai pe la 5 si 10 nu pateai asa... Ce dreaq nu dormi la 3 noaptea? Distractie placuta, vreme frumoasa si un Ghighi cuminte sa aveti diseara.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput