Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui Erina

Girls, ce parere aveti de zona Drumul Taberei?

Desi nu o sa stau tot timpul la Bucuresti sunt mai ingrozita ca atunci cind am ramas singura in Tokyo.

Te muti la Bucuresti? (Scuze, memoria nu ma mai ajuta..)

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

supica e gata.... poftiti de serviti

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai cam reusit sa descarc si eu cateva poze. Pentru cine vrea sa vada prima intalnire cu marea a Adutei:

http://good-times.webshots.com/photo/2911134300103069517xTQQLY

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Aduta e tot asa, de fapt nu ca acum face si febra. Toata noaptea s-a vaitat si s-a agitat micuta. A trebuit sa-i curat nasucul mereu ca altfel nu putea dormi. Acum doarme recupereaza somnul de azi noapte si abia i-am dat antibioticul la 14 ca nu vroia sa-l ia neam. Stiu ca sunt niste unguente care se dau pe piept la copii ca sa respire mai usor stiti careva sa-mi spuneti cum se numesc ca vreau sa merg la farmacie.

Rnico multam frumos de urari si va intoarcem pupicurile inzecit. Frumos a mai crescut Alesia si foarte bine, 9 kg la 9 luni e super bine. Tineti-o tot asa.

Fetelor cu pepenii e adevarata chestia, pe care il auzi se plange ca-l doare stomacul dupa ce mananca si chiar sunt tratati cu nu stiu ce substanta ca sa se coaca mai repede. La fata nu i-am dat decat putin sa guste si nu i-a placut, iar noi nu am mancat decat o data si am avut probleme cu stomacul.

Mergi la inceput

Erina am vazut poezele voastre de la mare, sunt superbe si voi la fel, o familie tare frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Greyeras, vad ca i-a placut la mare. Erau multe alge de alea? Am oroare de ele, brrrr!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Astept si eu sa se trezeasca fata sa iesim putin pe afara ca pana acum am calcat. E la moda chestia asta cu calcatul, care mai de care.
Maine avem program de mers la cumparaturi, poate imi gasesc si eu de imbracat ca pe 17 august suntem si noi nasi si inca nu stiu ce voi purta. El si-a luat de la Cavaliere un costum a scapat, mai are pantofi, curea si camasi, dar eu parca vad ca abia gasesc ceva sa-mi placa.
Am vazut si eu achizitiile lui Teo dar nu sunt genul meu, desi sunt tare frumusele, sa le porti sanatoasa.

Mergi la inceput

Sim nu erau, acolo eram in Eforie nOrd unde am stat in prima zi, apoi am fost in Neptun si a fost chiar limpede apa, mai pe seara apareau meduze. Aseara am vazut la TV ca sunt plajele pline de alge nu fac astia fata sa curete ca iar se umple plaja.
Da i-a placut tare mult la mare, a fost incantata de tot de mare de nisip si a fost tare cuminte, a dormit si cate 3 ore pe plaja asa ca am putut sa ne balacim in voie. Si cel mai frumos a fost ca avea acelasi program de somn cu baietelul prietenilor nostrii asa ca am avut program comun de distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui devylla

Pinacolada am mers la marea Japoniei,cred...oceanul este ceva mai departe de noi.Nu am ajuns decat o singura data si stiu ca m-a impresionat apa foarte sarata si valurile maaariii.

Papanasho...azi am surprins-o pe Erika cand s-a dat jos pe de canapea...cu fundul...intai un picior si apoi celalalt.Deci...poate,cand plange vrea atentie

Daniela pe unde umbla?Nu mai da nici un semn?Stie cineva de ea?

Si apoi...am asa un gust tare amar si asa o dezamagire...daca e sa ascult ceva muzica romaneasca,mai ascult radio 21...radio romantic...si ce mai am prin PC...insa iote ca am dat cu nasul pe youtube de chestia asta....cu piesa in sine m-am nimic...insa dom'soara Andreea m-a lasat fara cuvinte......cam asa sta treaba in show-ul din tara?
Pacat de ea...ca zau nu-i sta bine sa se zbenguie atat de vulgar in chilotzi....iote daia nu ma fac io "futomodel"!!!

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

In muzica romaneasca chilotu sa traiasca...dar si Madona face asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Celia, condoleante. Im pare tare rau. pe de alta parte, felicitari pentru licenta.

Am vazut o gramaaaada de poze (inotatori, aviatori, fete cucuiete si ochioase, care mai de care mai frumoase). Zau ca am pierdut sirul. Si cand sa zic ca am terminat, am mai dat cu nasul de nsicaiva mancaciosi .

Papanash, ma bucur ca te-ai simtit bine. Las' ca-ti cant eu the unforgiven, daca numa' asta-i baiu'.

Bernix
, nu-i intarcat, doar ca mananca muulta mancare peste zi si nu-i mai trebuie lapte. Las' ca vine si vremea pentru teatru, plimbari prin stainatatzuri si asa mai departe.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput