Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
Bernixo, asa a fost planificat de la inceput? Sambata care vine? Nu cea care a trecut? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
rodicamaries spune:
merg sa fac o supa cu ardei umpluti
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
rodicamaries spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
Initial si io' am vrut sa zic ca-i de la forum... (ca e mai simplu sa dai vina pe altii).. dar acasa nu mi se intampla... cel putin nu asa de des incat sa ma enervez
=====================
hmmmm...atunci e de la tastatura?
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamaries
merg sa fac o supa cu ardei umpluti
Supa cu ardei umpluti? Sau supa si ardei umpluti?
In varianta 1, rogu-te, explica despre ce e vorba, ca eu de supa cu ardei umpluti n-am mai auzit.
In varianta 2
=====================
devylla spune:
Pinacolada am mers la marea Japoniei,cred
...oceanul este ceva mai departe de noi.Nu am ajuns decat o singura data si stiu ca m-a impresionat apa foarte sarata si valurile maaariii.
Papanasho...azi am surprins-o pe Erika cand s-a dat jos pe de canapea...cu fundul...intai un picior si apoi celalalt.Deci...poate,cand plange vrea atentie![]()
Daniela pe unde umbla?Nu mai da nici un semn?Stie cineva de ea?
Si apoi...am asa un gust tare amar si asa o dezamagire...daca e sa ascult ceva muzica romaneasca,mai ascult radio 21...radio romantic...si ce mai am prin PC...insa iote ca am dat cu nasul pe youtube de chestia asta....cu piesa in sine m-am nimic...insa dom'soara Andreea m-a lasat fara cuvinte...
...cam asa sta treaba in show-ul din tara?
Pacat de ea...ca zau nu-i sta bine sa se zbenguie atat de vulgar in chilotzi....iote daia nu ma fac io "futomodel"!!!
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
rodicamaries spune:
supa cu ardei umpluti, mie imi place foarte mult, sunt mai multe variante eu o fac pe cea cu pui, se poate si cu porc, vita.
pun un
-piept de pui,
-2-3 morcovi taiati bucati
-sare
se fierb cam 20 minute, dupa care se scoate pieptul de pui,si se toaca, sau se taie marunt.
intr-o tigaie
-putin unt(sau ulei) in care se prajeste
- o ceapa.
-2 linguri orez
-2 oua
-pieptul tocat
-putina sare, piper, cimbru(optional)
se curata de samanta 5-6 ardei micuti si se umplu cam 75 % cu compozitia de mai sus.nu se umple ardeiul pentru ca orezul se umfla. in timp ce supa fierbe se pun ardeii in supa si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 minute, la sfarsit pui o cana de smantana amestecata cu o lingura de faina, si mai dai un clocot, si gata....
pofta buna 
Erina spune:
Buna tuturor!!!
Thanks for watching our pictures!
Celia condoleante din inima
!
Bravo pentru licenta, trebuie sa fi fost foarte dificil!
Ma bucur ca v-ati relaxat cit de cit la mare si la munte.
Carpatina, sigur e de la forum. Si eu patesc la fel, ba mai pierd si pagina de postat rspunsurile. Banuiesc ca e de la una din reclame.
Devylla asta e treaba cu showbussiness-ul romanesc. Uite o dedicatie sa treaca gustul amarwww.youtube.com/watch?v=mXPUkrz7Uow" target="_blank">Alphaville-Big in Japan
Am vazut aviatorul dulce si mincaciosii!!! Felicitari Cecilia, Papansh, Rodica!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Girls, ce parere aveti de zona Drumul Taberei?
Desi nu o sa stau tot timpul la Bucuresti sunt mai ingrozita ca atunci cind am ramas singura in Tokyo.
danuta36 spune:
Erina acum am vazut si eu pozele voastre din concediu,tare faine...se vede ca v-ati simtit bine.
frumusica de Daria.
papanasho ce bine ca ai ajutor...vazut Ghighi,cu ce pofta papa si el lube![]()
Andreea astept si eu sa ne spui reteta aia cu maceratul..eu nu prea gatesc cu carne de vita din cauza ca fierb mult la ea si parca tot tare e..
sim_stoian spune:
quote:
citat din mesajul lui Erina
Girls, ce parere aveti de zona Drumul Taberei?
Desi nu o sa stau tot timpul la Bucuresti sunt mai ingrozita ca atunci cind am ramas singura in Tokyo.
E frumos ca e multa verdeata, dar dezavantaj e aglomeratia si faptul ca nu ai metrou, deci esti constransa la celelalte mijloace de transport in comun daca o sa ai nevoie de ele (iar asta combinat cu traficul nu e prea placut).
Jurnal de calatorii