Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 16
sim_stoian spune:
Bagat o runda scurta de shopping
.
Gabitz, imi pare rau ca nu am mai reusit aseara sa intru pe DC sa iau nr de telefon. Oricum, noi eram cam faultati de somn. Sanatate Elizei, Stefan a mancat si el Petit Beurre, dar nu are nimic. In ultima vreme serveste Leibniz (multumim de pont Bernix).
Papanash, sa iti fie de bine concertul. Mortal Ghighi, dar sper ca faza asta e inregistrata mai demult si nu i-ai dat iar pepene.
Rodica, cu ce pofta papa Darius 
Jurnal de calatorii
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
pauza. ea freaca la bucatarie ca doarme ghighi, io calc. vine la mine:' cum poti sa calci pe caldura asta ? io calc numai noaptea.'
asa deci, raman singura calcatoreasa de ziua...
Ma ucide tastatura asta... io' scriu de ma dor degetele si ma pomenesc ca nu apare nimic... unde mi-o fi zburat cursorul.. habar nu am..
Ziceam papanasho ca pana la urma exista speranta.. caci vara are doar 3 luni..
gabitz78 spune:
papanash - stai linistita, ca daca n-are nimik...nu-i bai.nici stef n-a facut nimik de la ei si lui i-am dat de la 5 luni...o fi fi-mea mai sensibiloasa
.deja au inceput sa se mai duca petele.
sa inteleg ca d-na vali vine si noaptea pentru calcat?![]()
sim - nu-i nimik, ca noi am fost la dr....las ca n-au intrat zilele in sac.apropos, nu mai punem si noi de-o intalnire?????
pupare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Am vazut pofticiosii, pupam papaciosul de Darius si pe Ghighi.
Cristi nu vrea sa tina nimic in mana(se murdareste), orice ii dau arunca jos, insa pietrele sau altceva de pe jos sunt foarte bune, daca ii tin eu in mana papa, daca nu il strange in mana si il arunca tot dupa ce ''il framanta'' bine sau il scoate cu degetul din gura.....cand am spus ca am un mic terorist....hihi, tot baiatul mamei este.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
rodicamaries spune:
papanash, ce scump e Ghighi, cum se arunca el in bucata de pepene,pacat ca ati avut probleme.
Pepene nu-i dau lui Darius. in rest aproape de toate.
Carpatina, si eu patesc asa, chiar voiam sa intreb daca nu cumva e de la forum, nu de la tastatura mea, scriu si ma trezesc ca-s jos pe pagina, si bineinteles cand verific, nu am tot textul ...
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
cecilia L spune:
am trimis ceva haios pe mailul comun, sa va mai relaxati..hihi
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
melaniatud spune:
quote:
citat din mesajul lui Erina
Buna tuturor!
Am citit din urma, am vazut poze tare frumoase. Toata lumea tare frumoasa si prezentabila!!!
Myral,Emma, multumim!
Vara asta mai plecam doar la munte iar din toamna in Bucuresti.
Am vazut poze cu andrei. Ce mare a crescut!!! E dulce rau!
Sabina Y foarte frumoase pozele! Imi e dor de iesirile cu prietenii japonezi dar mai ales de mincarea la malul marii. Am fost de multe ori in Chiba.
Felicitari pentru cariera de moderu! Erika e o dulce.
Roxana, am citit povestirea despre Turcia. O astept si eu cu nerabdare pe cea detaliata.
Have a blast at Disneyland!!! Tot in jur de 4 ani vreau sa o duc si eu pe Daria. E virsta potrivita pentru ca apoi se prind ca printesele nu exista. Sper sa vizitam si Disney Sea care exista doar in Tokyo.
Teo, foarte frumoase rochia si accesoriile. Vazusem si eu sandalele la Mussete in Tomis malll dar am optat pentru alt model tot de lac dar mai simple de la alta casa.
Papanash, bafta fratiorului si distractie maxima la concert. Mi-as fi dorit sa merg si eu! Sunt un mare fan!!!
Despre noi.
Daria a facut 38.9 azi-noapte. I-am dat Panadol si a scazut la 37 apoi la 36. Eu bnuiesc ca e de la dinti. Vad cum evolueaza situatia si in functie de asta merg cu ea la medic.
Acum doarme, abia astept sa se trezeasca sa vad daca putem iesi pe afara.
Greyerash, am vazut ca ati fost si voi la mare asteptam pozele cu roscatica dulce.
Am trimis o invitatie pe mailul comun la pozele de la mare.
Pun link-ul si www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/72157606281382536/" target="_blank">aici.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Frumos ati mai distrat pitica...hamac, piesici, plimbari sub soare, acvarium....he,he ce viata!!!
Pinacolada spune:
Celia- condoleante.......
, bine ca ai luat licenta!!!!
Andreea11- cum lasi friptura de vita 24 de h la macerat?in ce?
bernix- bine ai revenit!
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamaries
Carpatina, si eu patesc asa, chiar voiam sa intreb daca nu cumva e de la forum, nu de la tastatura mea, scriu si ma trezesc ca-s jos pe pagina, si bineinteles cand verific, nu am tot textul ...
Initial si io' am vrut sa zic ca-i de la forum... (ca e mai simplu sa dai vina pe altii

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)