Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vai Gabitz,ce patanie!Si eu vroiam sa-l trec pe Petit Beurre!O sa-l mai tin pe Nestle o perioada!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
citat din mesajul lui bernix

Sim, felicitari pt admiterea la gradi si bafta fratelui tau!
Cursuri de germana m-ar interesa si pe mine, mai ales daca am cu cine ma antura. Io am mai facut un curs pt incepatori prin 2006 la Casa de Cultura Schiller si am invatat o multime. M-am descurcat OK in germania in vara aia ca stiam basic-ul, da' am uitat

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Senchiu. Eu am facut 3 ani de germana in facultate - cica - dar mai multe am invatat singura si in concediile prin Austria. Hai ca vorbim, poate ne bagam amandoua la un curs, dar dupa ce incep si eu serviciul, nu de alta dar sa produc si eu ceva bani in casa .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui bernix

Azi sunt si io ciudoasa, ca si Carpatina.
Nu mai suport sa va vad slabe si frumoase cum e Devylla, cu copiii ca si intarcati (vezi Sim, slippers), schopingarite (Mihaileasca, mandarina, slippers), mondene ca papanash si cu job-uri de-astea stresante de te dai pe net in timpul programului si faci sauna in pauza, ca doamna din Belgia...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Aloooo, dar' eu intru la shopingarite?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Altfel zis, neatza si de la mine!

Teo, belea. Tocmai m-am intors de la Elias, am desfasurat o adevarata misiune de spionaj ca sa il gasesc pe Tutu si degeaba. Macar am dat de Ioana, m-a lamurit ea ce si cum. Si io care vroiam sa o dau in gat pe Ramona si n-am avut cui. Azi sun eu, poate o prind la tel sa fac programare.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Teodora, bernix,multumim si voua pt. aprecieri.
celia, condoleante! bravo pt. licenta!
La Mai Multe Lunite sarbatoritelor de astazi!
Yannisa Milena
Ana-Adelina

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Celia, condoleante . Felicitari pentru licenta, esti tare daca te-ai putut concentra.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mai stiti ceva de viitoarele noastre mamici de bb Teodoran si Si_bv? Pe Mirella o mai vad pe la tutunarese si pe ank pe la bulgarasi, dar pe ele nu ..sper ca sunt bine!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

HELLO !!!!!!!!!!

Sunt ok, a fost magnific, nici n-am cuvinte sa povestesc, n-am simtit ploaia decat pana am intrat in stadion, dupa a fost-vorba Roxanei- dezlantuire la maxim ! singurul regret e ca n-au cantat 'unforgiven', in rest, exceptional ! ce sunet, ce lumini, hipnoza totala frate !
Am avut inspiratia sa-mi iau in masina schimburi si cum s-a terminat si am ajuns la masina ( n-am gasit parcare decat pe langa Izvor) m-a schimbat de toate cele, asa ca n-am racit, sunt putin ragusita de la cantat. Mi-a fost un pic teama de aia care se-arunca ( mi-a picat unul aproape-n cap ,mai demult la Uriah ) dar n-am vazut faze de-astea pe langa noi. Si da, recomand gazonul, din tribune nu cred ca s-a simtit la fel.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

super veste buna, inlocuitoarea lu tanti mimi, pe nume de cod tanti Vali, s-a prezentat la post azi asa ca-s cam prinsa.

Ghighi a fost ok, a facut si el spectacol aseara, a dormit fara mine si cand am ajuns acasa radea in somn.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Celia, condoleante si felicitari pt licenta.

Rodica sper sa nu aiba nimic Darius.

Micul aviator va multumeste, e indragostit de avionul lui.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput