Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

vianne, sa ne spui impresii de la drum, cum v-ati descurcat, etc.
A, si ce fel de scaun de mashina ai?

Intrebare pt fetele cu bb2, voi de la cat ati inceput sa tineti bebe in carut mai sus? ca fiica mea se cam plicisete la 180grade, la 150 e muult mai interesant

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

[b]Maitreyi[b],multumesc de raspuns.Eu nu as vrea sa-i dau chiar atat de mult,dar el cere,e f mancacios,spre desebire de Theona care e super mofturoasa.
Si ceai ii dau la sugestia doctoritei de fam care mi-a zis la 2 sapt ca e cam plinut si se mai si constipa.Acum suntem pe nan,dar am in casa si Milupa
Nu i-am schimbat pana acum formula pt ca mi-a fost frica sa nu il dereglez.Acum i-am dat si suzeta,doar ca sa ii fac pauze de 4 ora intre mese.
Ziua mai e cum mai e,dar noaptea nu rezist treaza si asa ca,daca se trezeste la 2 ore,ii dau lapte,altfel nu mai sunt buna de nimic a 2 a zi.Am sa caut un pediatru pe aici
sa vad ce zice.
Oricum,multumesc inca o data.

PS:Si eu am citit odiseea voastra in paralel,dar acum nu prea mai apuc decat asa din cand in cand.

Andreea mami de Theona-Lucia (27.08.2002) si Flavius-Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna fetele,

Lorich multi multi ani fericiti impreuna, si noi tot azi sarbatorim tot 3 ani de la minunatul eveniment ce coincidenta. Am urmarit cu sufletul la gura sa vedem ce mai faceti cu ochisorul, ma bucur tare ca ati gasit leacul si o sa treaca cu siguranta foarte repede. Noi suntem mai bine parca, acuma avem fff putin secretie la celalalt ochisor, perseveram cu masajul.
Ieri am fost la vaccinul de 2 luni si va spun ca in afara de un urlet cat a fost injectia altceva nimic, i-am dat ce-i drept preventiv 2 supozitoare da in rest a fost totul normal.
Simonix super pentru noaptea dormita, noi inca ne trezim la 3 si la 6, da e ok ca in 15 min mananca si din nou la somn
De suzeta eu zic ca e foarte buna pentru linistea copilului, a mea chiar o cere
multi la piticeii care cresc vazand cu ochii.

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

se vede ca a fost vreme rea...ati scis o gramada...si ca de obicei reusesc sa citesc numai ultimele 2 pagini
Cleo,eu pe Mariuca am ridicat-o putin pe la 4 luni,ca nu mai statea altfel
Lorich,felicitari si multi inainte!
Pe 20 Iulie am facut si noi 5 ani de la casatorie.In we cred ca mergem la munte sa serbam
Miss,ce bine ca ai ajutor!..si ce fericita as fi si eu daca as pacali-o cu suzeta..ca eu sunt suzeta ei preferata acum
Azi a dormit cam putin..de la 17.30 abia acum 15 min.a adormit,dupa baie.a mai atipit ea putin(leganata..normal),dupa acre a apucat-o sughitul si gata somnul..si normal ca am stat majoritatea timpului cu ea in brate..se invata si asta ca sora-sa
al meu sot nu ia nici o hotarare in ceea ce priveste botezul....sunt tare suparata.eu nu am cum sa alerg cu Sara dupa mine,el nici macar un telefon nu e in stare sa dea..in ritmul asta o botez la 1 an..gata,mi-am zis 'durerea'
in rest toate bune
incerc sa mai citesc si revin..daca ma lasa

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Mai ce liniste...v-a adormit ploaia??
Inainte de a merge la somn, vroiam sa ii urez lui Lori la multi, multi ani fericiti inainte alaturi de cei doi barbati (ca doar la 6 kg Robert e un mic "barbatzel") din viata ta!

In alta ordine de idei vroiam sa ii spun lui Simonix ca am ramas asa...uitandu-ma in gol...dupa ce am citit prin cate a trecut Robert si voi pe langa el! Bine ca a trecut...ca altceva nu stiu ce sa zic. Si bine ca sunteti intr-o tara unde lucrurile sunt luate in serios si tratate prompt!

MissP hai ca parca, parca esti mai ok, asa-i? E super ca ai sanii plini la 2 ore! Noaptea incearca totusi sa alaptezi putin mai rar, sa-l mai pacalesti putin...sanii isi regleaza productia functie de cerere. Si in timp nu o sa mai plesneasca asa repede. Crede-ma ca si eu aveam dilema asta si am intrebat aici si acum iti pot certifica ca asa-i.

Vianne super mod de a-ti petrece ziua cu miniexcursia cu pricina...banuiesc ca asta-i motivul ei!

Nu in ultimul rand pentru George Vladimir, Lorelei si Gabriel! Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati parintii!

Chiar asa...si vb lui Doloress...Esme pe unde umbli??

Inchei aici.
Somn usor si noapte fara plansete!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78
Intrebare pt fetele cu bb2, voi de la cat ati inceput sa tineti bebe in carut mai sus? ca fiica mea se cam plicisete la 180grade, la 150 e muult mai interesant

De la bb1 nu mai tin minte cum am facut, dar acum pe Patrick l-am ridicat de multa vreme la 150 de grade. Uneori aluneca intr-o parte si il indrept, iar cind mi se pare cam obosit il culc la loc. Nu stiu daca e bine, dar e tare fericit sa se uite la lume. Ieri l-am scos pe vint si a trebuit sa stea culcat si cu copertina trasa si avea un aer tare confuz. Ce plimbare mai e si asta, de nu vad nimic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hello...si-atat, ca intram la masa

Mergi la inceput

niatsa! o sa taie greatsa
ca de nu creshte mustatsa.

Brrr, DoamneFereshte.

Welcome bec, Daria_ioana. dulce tie, si la puii tai!! cum va descurcati?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor.
Daria-Ioana, bine ai revenit.Noi toate iti intelegem greutatile si doar de aceea suntem aici nu? sa ne povestim una alteia si sa ne mai consolam...Hai ca vor trece repede cei 2 ani mai grei departe de sot si apoi...nici nu vreau sa ma gindesc

Cleo, eu pe Mateiut l-am mai ridicat deja cind si cind pentru ca tot asa nu mai are stare. La David era altceva, la virsta lui Matei era februarie si el statea la caldurica infofolit inc arut si afara era frig si-mi dormea dus...Nu era nevoie sa-l ridic..Deci, un pic mai tirziu, oricum nu mult mai tirziu, ca deja la 5 luni juma imi statea in fundulet...

La Multi ANi puiului meu care face azi 3 lunisoare, La Multi ani si retului bblusilor care-si mai adauga cite o lunitza azi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui simonacip

Neata fetelor.
Daria-Ioana, bine ai revenit.Noi toate iti intelegem greutatile si doar de aceea suntem aici nu? sa ne povestim una alteia si sa ne mai consolam...Hai ca vor trece repede cei 2 ani mai grei departe de sot si apoi...nici nu vreau sa ma gindesc

Cleo, eu pe Mateiut l-am mai ridicat deja cind si cind pentru ca tot asa nu mai are stare. La David era altceva, la virsta lui Matei era februarie si el statea la caldurica infofolit inc arut si afara era frig si-mi dormea dus...Nu era nevoie sa-l ridic..Deci, un pic mai tirziu, oricum nu mult mai tirziu, ca deja la 5 luni juma imi statea in fundulet...

La Multi ANi puiului meu care face azi 3 lunisoare, La Multi ani si retului bblusilor care-si mai adauga cite o lunitza azi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

niatsa si tie, simonacip. Si la multi multi ani puiului tau, sa creasca mare si papacios cuminte. Cum zboara timpul...
Ieri, la plimbarica mi-am pus problema ca fiica mea chitsaie in caruts dar poate ca i-ar place sa vada mai multe. Si intraedvar, am ridicat spatarul o treapta pt vreo 15 min, si a tacut malc! Ea si asha, in brate, ii face capul ca girofarul, sa vaza tot, etc.

cu ploaia asta...ce ne facem? ca noi iesieam zilnic, era o ruptura de ritm... tu cum o sa te descurci cu 2 baieti?

in alta ordine de idei, am comandat asta noapte prima runda de laredoute.fr . Cu cardul lui tati, fireshte . Sa videm cand vin, si ce ne vin. De la ploaie, da?

povestea nashterii

Mergi la inceput