Coduri Reksio (2)
Raspunsuri - Pagina 11
NarutoKid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andreeaeuu
dar ctm ajung la casa aceea cu acopris rosu fara sa ma vada vulpile |
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:)
andreeaeuu spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui LyonHolmes
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:) |
multumesc
Mihniuta spune:
LyonHolmes ... esti chiar bun :) , niciodata nu l-am putut elibera pe iepure si am mers doar pe crengi si am ajuns la vrajitor. Acum incerc sa fac cum ai zis
NarutoKid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihniuta LyonHolmes ... esti chiar bun :) , niciodata nu l-am putut elibera pe iepure si am mers doar pe crengi si am ajuns la vrajitor. Acum incerc sa fac cum ai zis Boorsook'10 |
NarutoKid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihniuta
Boorsook'09 |
Pe langa hamsterul ala...v-ar mai trebui niste lucruri rotunde, ca sa folositi masina "Cucurigului" din epoca preistorica, si mai precis:
-doua vertebre de la scheletul hamsterului cu colti ascutiti (pe langa astea obtineti si un os de la el) daca loviti cu nucile de cocos, cu ajutorul mamutului ca "tun cu autopropulsie"
si apoi doua amonite din pestera din spatele lui "Salva-gagauta, maestru al daltei", dar aveti nevoie de o torta. Torta o obtineti daca luati bata de la un caine dintr-o pestera aproape de cocosul cu masina (cainelui ii dati osul, el va da bata), apoi puneti bata in smoala...si daca aveti si franghia din statuia de unde era hamsterul, si accea bagata in smoala.
Mai avem nevoie de foc, pentru torta. Cautati doua cremene, asta e putin dificil. Indicat e, sa puteti sa deosebiti piatra de cremene. Daca auziti: "Doua cremene, am reusit" e bine. :) Apoi, va intoarceti la caine si ii faceti focul: bata acum e torta, bagata in foc.
In pestera, mergeti pana jos la chestia aia verde(sulfit de hidrogen, cum zice Kretes) si folositi franghia cu smoala, apoi torta, si fugiti!:) indreptati-va repede spre iesire.
In ultimul rand, dupa explozie luati doua amonite, si acum:
cele doua vertebre si cele doua amonite fac 4 roti pentru masina Cucurigului. Cu ea ajungeti mai bine la naveta spatiala. Grija mare la dinozauri!
reksio4my spune:
trebuie sa duci rolele si posterul la casa cu acoperis albastru din mijlocul labirintului
SILVIU_OJOG spune:
stie cineva daca a aparut reksio si orasul sercretelor?? (reksio i Miasto Sekretów)