America (117)
Raspunsuri - Pagina 16
Oana C spune:
Cuscra, de ce nu mi-ai spus, mai, ca vreti Wii??? Ca o prietena f buna de aici a prins la reducere 2 si m-a intrebat daca vreau unul. Pe noi nu ne intereseaza deocamdata, dar daca stiam ca voi vreti, iti cumparam eu unul. Felicitari pentru chiloteii ginerelui!!! Noaptea tot chilotei? Eva inca mai poarta pull ups-noaptea, desi de f multe ori se trezeste uscata. Peste zi si la somnul de zi numai chilotei. Ea nu are nici o problema cu wc-ul, pentru ca la gradi folosesc wc-urile mari, asa ca stie si cum sa se urce pe el fara ajutor sau step stool.
Miere la de resort esti in Orlando? Noi abia acum ne-am intors de acolo; am fost ieri si azi la Disney (again!) ... Daca stiam, poate ne intilneam. Asa, daca mai aveti drum pe aici (noi locuim in St. Petersburg/Tampa), poate ne vedem.
Elena voi cind mai mergeti la Disney, ca poate venim si noi in acelasi timp. Oricum, noi bagam Disney la greu (e la 1.5h de noi), pina ne mutam inapoi in PA, asa ca oricind aveti voi drum (in weekend) venim si noi.
blackpanterro spune:
Cuscra, voiam zilele astea sa iti spun sa fi pe faza pt un Wii pt noi.Pana acum am tot asteptat de la familie, dadusem sfoara in tara ca vrem si ne gandeam ca macar unul din ei ne va ajuta.Intre timp insa vecinul si prietenul nostru ne-a anuntat acum 2 zile ca sotia lui a luat unul pt noi.Deci daca el nu spunea nimic eu iti scriam ieri sau azi :).Cata reducere a fost la Wii-ul ala ca sa ma zgarii putin pe fata LOL.Noi l-am luat cu pretul normal de $199
Bravo Eva!! Si noi, noaptea cu scutec inca pt ca face o tona de pipi, extrem de rar se trezeste uscat.Ziua insa nu avem treaba.
Stie cineva o metoda de a-l face pe Aidan sa indrageasca toaleta ca nu pot cara olita dupa mine pe unde mergem.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Unde a fost Wii cu $199? Ca si eu vreau! Eu n-am vazut sub $249 si nici ala nu am reusit inca sa-l prind in stoc.
Voi dati allowance la copii? Alexandru are ceva banuti, i-a adunat de-a lungul timpului, dar nu ii dam bani in mod regulat. Acum a tot adus chestia asta in discutie, stie ca alti copii primesc.
M-am tot gindit si nu i-as da bani asa, fara sa faca nimic. M-am gindit sa-i propun o lista cu "chores" pentru care sa fie platit. Alta care e obligatorie si nu se plateste (eventual se penalizeaza daca nu face treaba) si sa-l penalizez pentru anumite chestii (whining - ca ma innebuneste!). Propun o zi de plata (el a zis ca Spongebob primeste banii vinerea ). Lui ii place, ca seamana a "grownup".
Anyway, am vrut sa intreb cum procedati voi.
Eu i-am zis sa-mi dea timp de gindire si o sa-i fac o propunere. E loc sa "fine tune". M-am gindit sa-l oblig sa "save" un anumit procentaj (poate 10%). In acelasi timp, il incurajez sa "save" mai mult, eventual oferindu-i sa "match" si eu tot ce e peste cei 10%. Eventual putem investi cind se aduna o suma rezonabila.
Ar fi interesant sa doneze anumite sume pentru o anume cauza.
Cum ziceam, sint multe posibilitati. M-am gindit sa "brainstorm" cu voi aici sau poate spuneti cum procedati voi, sa ma inspir.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
OanaC, nu am stiut! Si eu am fost la Disney azi, am vizitat Downtown Disney, ca celelalte parcuri le-am vazut cu alte ocazii. Am fost si singurica, daca as fi stiut....M-a prins o ploaie torentiala care a durat vreo doua ore, a fost cam nasol.
Eu stau la Caribe Royal, este la vreo doua mile de Disney pe World Center Drive. Ziceai ca-s un caine pierdut azi, plouata si singura si cu burta. In Tampa si St Petersburg am fost o singura data, mi-a placut, atunci am vizitat muzeul Dali (pt am mers special) si un complex comercial, parca Pier se numea. Daca mai ajungem pe acolo iti dam de stire.
Ramona, cred ca este bb-ul ceea ce simt eu prin burta, sunt in 17 saptamani aproape.
Blackpanterro, iti dau eu Wii...ca mie imi vine sa-l arunc pe fereastra, nu pot trece de un nivel al unui joc! Si noi l-am luat de la cineva, ca in magazine tb sa ai mare noroc sa-l gasesti. Felicitari pt Aidan, ai baiat mare acum! Nu stiu daca ti-am spus dar daca o sa avem un baietel o sa-l numim Aidan, daca e fetita, Bianca.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Ramona J spune:
Da, e bebe. Bravo ca ati si gasit nume! Noi la Alexandru nu ne-am putut hotari, i-am pus numele in spital ca sa completam odata aplicatia pentru certificat de nastere!
Tot greu ne-am hotarit si la Anuta, macar pe asta il aveam hotarit inainte sa se nasca bebe.
Mai inainte am numarat pantofii Anutei la marimea actuala - 28 de perechi, jur! E drept ca doi sint de casa, unii sint cipicii de balet si patru perechi sint de la Alexandru (hainutele le-am dat, pantofii mi-a fost jena).
Ca m-am dat de gol ca-s shoppaholic, Macy's are preturi bune online la imbracaminte pentru barbati. Eu pusesem azi in cos niste polos Lacoste (intre $35-$40, mai ieftine de asa n-am vazut) dar pina sa check out nu mai erau in stoc. Oricum, am cumparat altele (si mai ieftine, din fericire). Am fost si la magazin, dar nu aveau aceleasi reduceri. Au reduceri bune la imbracamintea pentru femei, dar eu chiar nu am nevoie de haine. M-am ales totusi cu niste pantaloni din in.
Saptamina trecuta am luat de la Old Navy niste hainute pentru copii, cele de la clearance erau cu inca 50% off. Nu e valabil la toate magazinele, primul la care am fost nu avea reducerea asta.
Ramona J spune:
So... spuneti please unde sa caut Wii cu $199. Nu ma grabesc neaparat, dar spuneti ce magazin sa pazesc.
Oana C spune:
quote:
citat din mesajul lui miereamara
OanaC, nu am stiut! Si eu am fost la Disney azi, am vizitat Downtown Disney, ca celelalte parcuri le-am vazut cu alte ocazii. Am fost si singurica, daca as fi stiut....M-a prins o ploaie torentiala care a durat vreo doua ore, a fost cam nasol.
Eu stau la Caribe Royal, este la vreo doua mile de Disney pe World Center Drive. Ziceai ca-s un caine pierdut azi, plouata si singura si cu burta. In Tampa si St Petersburg am fost o singura data, mi-a placut, atunci am vizitat muzeul Dali (pt am mers special) si un complex comercial, parca Pier se numea. Daca mai ajungem pe acolo iti dam de stire.
Miere, noi stam la 5 min de Dali si Pier, hehehe. Daca mai vii, trimite-mi PM si iti dau nr de tel, ca sa ne intilnim. Azi am fost la Hollywood Studios, am ajuns acolo dimineata, pe la 9:30am, pentru ca am vrut sa intram repede la Toy Story (am stat la rind si ne-am luat si Fastpass), asa ca pina la 3pm ne-am plictisit si am plecat acasa. Inca nu incepuse ploaia cind am plecat noi. Pina cind mai stai acolo?
Pier e doar un punct de atractie din St. Pete, nu cine stie ce complex comercial. Are doar un acvariu, citeva restaurante si vedere faina a golflui, citeva plimbari cu barcuta, ca sa vezi delfinii si cu bicicletele lor speciale.
Noi mergem la Disney every other weekend, pentru ca avem annual passes, asa ca oricind mai esti acolo putem sa venim, fie pentru Disney, fie doar pentru o plimbare ...
corinadana spune:
Eu am cumparat Wii (greuuuuuuuuuuuuu de tot- ca stocul e mic si se duce f repede) dar cu 199 nu am auzit si am calcat magazinele nu gluma!!! avem si prieteni care au cumparat dar nici macar acum cateva luni nu era 199.
Am mai bagat si noi o plaja inainte de plecare! Ralu anul asta nu a racit niciodata, sigur ajuta aerul si soarele asta de ocean.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Fetelor nu stiu de unde ca nu am intrebat, mie vecinul mi-a spus 199, acum daca e 249 asta e.
Miere, daca stiam ca vrei sa scapi de el luam de la voi.Noi de un an ne chinuim sa gasim.Acum il vrem mai ales pt Wii Fit.
Aidan e un nume superb dupa parerea mea, imi plac mult numele celtice.Ma tot gandeam ca daca as avea o fata as numi-o Siobhan(she-von)dar mi se pare un nume prea matur pt o fetita mica.Fain cand e mare :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
miereamara spune:
Haha, Blackpanterro, eu zic ca l-as da, dar nu cred ca Luc este de acord, desi nici el nu se mai joaca...cica daca il mai apuca cheful? Daca ar fi dupa mine as intrerupe si abonamentul la cablu, avem peste 400 de canalae si nu ne uitam cu saptamanile, poate Comedy Central si cate un film pe IFC, aaa....si acum ma mai uit eu la Deliver me pe Discovery.
OanaC imi vine sa-mi bag unghia in gat, zau. Eu am ajuns ieri la Disney probabil cand plecati voi, pe la 3:30. Mai stau pana maine, dar azi am o prezentare pana pe la 4 si nu cred ca ma mai duc undeva.
Cand ne hotaram sa venim, iti dau un semn (Orlando e foarte aproape de noi, cam 120 de mile).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby