America (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi avem heat advisory - cel putin trei zile la rind cu 40C. Ma bucur ca am schimbat electricity provider, desi nici nu vreau sa ma gindesc cit curent consumam, probabil ca tot $600 va fi curentul si cu rata noua. Nici noptile nu mai scade temperatura sub 80F.
Anul trecut a fost o vara atipica, mai ploioasa si nu a fost atit de cald. Acum doi ani am venit in Romania doar prin August si n-am prins asa multa caldura. M-am bucurat sa mergem zilnic la piscina.
Acum Anuta e racita (culmea, la 40 de grade!) si am taiat piscina de pe lista. Desi cred ca si apa e sigur la temperatura corpului!
E cald, dar te-ai astepta sa se simta mai nasol la temperatura asta. Nu e umezeala mare si mai adie vintul. Totusi, cred ca zilele astea cautam distractie undeva sub AC.
Cred ca nu v-am spus ca am fost cu totii la bowling. I-a placut si lui Anuta. Au o chestie automata si se ridica marginile cind dau copiii cu mingea, in asa fel incit mingea nu poate sa ajunga pe santurile de pe margine si tot cad citeva popice no matter what! Pentru Anuta au un fel de tobogan pe care pui bila si o ia de acolo la vale. Ne-am distrat bine, cred ca mai repetam intr-una din zilele astea fierbinti.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Noi am mers 2 ore cu bicicletele la plaja. La intoarcere era cam rece.

Ne am apucat si noi de bagaje de gura Ralucai...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu sunt in Orlando pentru patru zile! Fetelor, e de vis aici in resortul asta unde se tine conferinta! Au o piscina imensa, cu cascada si topogan, jaccuzi, restaurante, sala de cinema...pacat ca sunt singura si nu ma pot plimba prin oras. Am avut un drum plin de peripetii, ne-a murit masina pe highway, am adus-o cu chiu cu vai la marginea drumului,totul pe o ploaie torentiala, unde am asteptat sa vina un nene de la o echipa interventionala, ala a constatat ca ne-a murit bateria si a trebuit sa ne intoarcem intr-un alt oras de unde am inchiriat o masina, prilej cu care am fost atacata de o pasare care zbura pe deasupra capului meu, bai....m-a urmarit aia si m-a ciocanit in cap de doua ori, foarte agresiva, venea in picaj direct in capatana mea si nu era prea mare, explicatia cica este ca am trecut pe sub copacul unde avea ea cuib si s-a simtit amenintata. M-am speriat rau! Oricum un drum care ar fi trebuit sa dureze max o ora jumate a durat cinci ore si am ajuns moarta de oboseala. Acum ma duc sa imi atarn posterul si dupa aceea am program de voie , ca de abia maine il prezint. M-as duce prin Downtown Disney, ca au niste magazine dragute.
Cred ca a miscat si bebe, ma tot trezesc de vreo doua nopti din cauza miscarilor din burta, acum nu sunt sigura ca e el 100%, dar parca e acelasi tip de miscari si apar in jurul aceleiasi ore! Inca doua saptamani si aflam ce avem in cuptoras, nu mai am rabdare!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aoleo, chiar ca peripetii, bine ca ati ajuns cu bine. Si dupa atatea aventuri ai parte de un resort misto.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Chiar ca peripetii! Bine ca e frumos acolo.
Cite saptamini ai? Poate c-a inceput bebe sa se miste. Cum te mai simti? Oricum, vad ca esti mereu pe drumuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Pumba, Ramona, multumesc pt informatie, sper sa imi accepte carutul asa mare cum o sa fie...

Miere, ce fain, bucura-te de resort si succes cu prezentarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Ramona, sper ca i-a trecut fetei raceala, multa sanatate! Si eu tot asa raceam cand eram mica, mai mult vara cand era foarte cald afara. Dar stiu si de ce: bagam in mine muuuulta inghetata, pe ascuns, din banii mei :)

Mergi la inceput

Multumesc mult, inca nu i-a trecut. E ceva mai bine, probabil ca se face bine pe cind trece valul de caldura.
Avem in comun treaba cu inghetata, recordul meu e de 12 intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Wow, Ramona 12 inghetate intr-o zi! Esti tare :)

In sfarsit am facut rost de Wii!!! Niste prieteni ni l-au luat din US. Nu mai putem de fericire ca de 1 an cautam sa cumparam unul.Aici la baza nu se vand, se fac trageri la sorti pt a cumpara unul cand aduc ei cate 5 Wii odata.
Pe net nu se gaseste niciunde, numai pe eBay la triplu pret.Sper sa ajunga aici cat mai este mama la noi sa ma joc cu ea :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Uit cea mai importanta stire.Am trecut la chiloti cu Aidan!!! Nu mai pot de fericire ca ne cocoseaza preturile la Pampers.I-am luat chiloti cu Thomas si Spongebob si e super incantat.Se cere la olita(de wc nu vrea sa auda) ca sa nu murdareasca pe Thomas :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput