Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

oare in bucuresti se poate inchiria/cumpara aparat doppler?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Anculet bine ai venit is sarcina usoara

Alina1976 e tare dulce fetita ta

anca felicitari pt rezultate; dar ce test faci in 1-2 sapt pt spina bifida?

billy in egipt e ok in sept; dc ai all inclusiv chair nu vad de ce sa iti faci proleme; noi am fost in ian. in hurgada si mi-a placut mult (bine, tu nu cred ca poti face toate excursiile pt ca ai stat prea multe ore in autocar)

ioanara23 e am fost la sanador: ecografia + DT au costat 320 RON

michelle81 nu te uitam, dar poate reusesti cand si cand sa intri 5min sa spui ca esti ok;

selene fii cuminte si ia tratamentul...

ranima bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Va multumim pentru complimente.
O sa pun si poze recente din concediu si va anunt...

Roxanaz, EXACT aia e cherhanaua , din Olimp spre dreapta, dupa calea ferata la dreapta si se merge pe un drum ingust neasfaltat. Se numeste Popasul Pescarilor. Este SUPER nu-i asa?
Referitor la baietei...am inteles ca Irina C si Angellique au mai aflat ca au baietei...nu?

Catalina, vezi ca am zis mai sus unde e cherhanaua aia...daca ai drum pe acolo, neaparat sa dai o fuga ca e mortala!...daca iti place pestele evident :-))
Legat de miscatul lui BB in burtik....eu inca nu am simtit-o desi e strange...se spune ca la a doua sarcina se simte mai repede si eu stiu exact ce trebuie sa simt...insa nimic :-( Mai asteptam, o fi mai lenesa :-)
Eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti la aceea vacanta in Egipt...in luna a 6-a am fost eu plecata in Olanda si am prins tot asa calduri FFF mari, asta in 2006 cand erau Olandezi socati ca nu avusesera ei niciodata 35-40 grade!! Si nu mi-a fost tocmai bine...adica oboseam repede, trebuia musai la pranz sa stau in hotel si sa ma odihnesc...seara nu prea imi mai ardea de iesit...dar in rest a fost OK. Acum cum simti si tu...si vb cu Dr tau. vezi ce zice.
Eu nu zic sa nu te duci, dar gandeste-te bine si fa ce simti.

Tuchi, BAFTA maine la Pop. Ma duc si eu la el pe 27 august! E prima data la el. Sa-mi zici si mie cum e ca om si ca Dr.
Oricum te asteptam cu vesti neaparat!

Michelle, nu-i nimic, o sa-si arate el BB ce are intre picioruse mai devreme sau mai tarziu imporatant este ca ati aflat ca totul e OK.

Ranima, WELLCOME!

Alina16+de ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, da, aia e. si mai este una chiar cum intri pe drumul spre olimp faci imediat stanga, pe un drum ingust de nisip. "23" se numeste si este tot asa buna buna. gata ma opresc ca fac pofte pe aici , si asa am trimis-o pe Ledi la fasole diseara, ma trzesc si cu ceva urecheli . o trec pe Irina si pe Angellique, sorry ca imi scapa, is ametita. am vazut-o printre picaturi pe Ana ta, e o dulce! tot asa blonda a ramas sau i s-a mai inchis parul la culoare?
Iris ia si tu o zi libera maine... daca tot planuiti sa mergeti la mare. nu e frumos tu la servici si altii la dixstractie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

yuhuuuu!
ne-au iesit analizele la DT:
pliul nucal: 1,1 mm
ß-HCG si PAAP in valori normale

Risc Down 1:12000
Risc 18 1:22000

Pozele dela eco 3D sunt nemaipomenite. Sotul meu a luat si camera de filmat cu el, asa incat avem acum primul film cu bebe!Am pus 2 poze la semnatura, sper sa va placa!
Doctorul n-a putut inca sa vada ce este...asa ca mai avem de asteptat!

Bine ati venit burticilor noi!
Asa de rau imi pare de fetele care au pierdut sarcina...de asta mi-e si mie groaza tot timpul, insa pana acum n-am avut nici un fel de probleme...Doamne ajuta!

Ioana

12+

Poze samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Ranima bine ai venit!

Iris noi sambata aveam 17 sapt si 2 zile cand am simtit bb...am vbastazi cu doctorul la tel, dar am uitat sa-i pomenesc de miscatul bb-ului

alina doctorul nici nu vrea sa auda, nu numai de Egipt cat si de mersul cu avionul. Sotia lui ma sfatuise sa nici nu-i pomenesc ca face urat Nu i-am pomenit nimic, dar am mai citit cate una alta pe net si m-am linistit singura. Intai ca din iunie pana in sept inclusiv, temp sunt intre 35-40gr C iar eu stiu clar ca n-avem voie in arsita. Apoi din cauza caldurilor, apar deranjamente digestive, si turistii sunt sfatuiti sa ia niste medicamente preventiv. Eu tocmai am trecut printr-o situatie de genul acesta, am mancat o felie de cozonac nu tocmai proaspata si doua zile am fost terminata: greata, voma, durere de stomac, diaree, oboseala. N-am mai patit asa ceva de cand sunt si n-as vrea sa o mai incerc odata la mare distanta. Eu nu sunt asa sensibila la de-astea dar in sarcina vad ca-i treaba serioasa. Si apoi am mai aflat ca egiptenii nu exceleaza la cap curatenie si igiena, saracie multa si mizerie, gandacime si n-as vrea sa ma nimeresc fix acolo. Avem pachet all inclusive, hotel 4 stele (care ar cam fi de trei de-ale noastre) dar nu stiu...Vine si barbatul cu o poveste a unei cliente care a nascut prematur in urma unei vacante in ultimele luni si mi s-a luat tot cheful. Am anuntat deja agentia, ne returneaza toti banii, fara penalizari. Asa ca o sa mergem pe undeva pe la munte, la racoare si gata.

Porumbita excursiile erau scoase din program oricum, pt piramide si restul mergeam alta data, ca-i obositor, program de alergatura multa si nu ma bagam. Acum am fi vrut doar plaja si baie, hotelul este pe plaja...fara mari miscari. Dar nici n-as vrea sa stau toata ziua inchisa in camera din cauza caldurilor si doar cateva ore pe plaja... In ianuarie sunt total alte temperaturi, 21-22 grC, ideale pt vizitat piramidele.

Selene faci figuri la medicamente sau mi se pare mie?

Catalina

17+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana, bravo, felicitari pentru analizele super bune! si pentru vizionarealui bb bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

BillyBilly, asta voiam sa iti sugerez si eu, sa renunti, nu numai din cauza caldurii, dar si a avionului, eu am zburat la varsta mai mica a sarcinii, e drept, zbor de 9 ore, dar m-am simtit ca naiba, obosita dupa zbor, plus stresul aferent.....

Iris, Magus este in engleza si merge super incet, celelalte doua dati l-am citit in romaneste.

Cris, sper ca te simti mai bine azi!

Asparagus si Anca, felicitari pt rezultate, foarte bune!

Jasmi, barbate-miu e calculatorist, o sa-l pun si pe el sa scrie pe forum, da cica ar vrea sa se reorienteze si sa isi deschida atelier de fotografie, mai incolo, la batranete!

Bai, imi facurati pofta cu pestele si cherhanaua voastra, o sa ma duc si eu la rusi sa imi iau niste macrou afumat, sa fac o salata de peste. Azi e ziua in care merg la spital, la voluntariat si nu am nici un chef, m-am trezit cu o greata....am si vomitat...eu care credeam ca am scapat.

Pe bebe cred ca l-am simtit si eu, asa cum spuneati si voi, ca o miscare de organe, dar nu sunt 100% sigura! Se intampla seara sau noaptea mai ales.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Roxanaz, am fost si la aia si acolo ne-am simtit minunat! Au papa buna rau..YAM-YAM
Ana s-a nascut bruneta si apoi a cazut parul si a crescut unul blond. Acum este saten deschis-deschis spre blond..
O sa pun poze recente si o sa va anunt.

Am uitat sa va spun ca pe 15 august plecam din nou la mareeeee. Si stam 10 zile!!! YUPIIIII
Cata, foarte bine faci. Daca tu simti ca asa e mai bine pt tine asa sa faci. O sa vezi ca te vei simti bine si la munte. Important este sa iesi, sa te odihnesti, sa vizitezi...

Mai fete, ce-ar fi sa facem noi o intalnire?? :-)
Sa ne vedem la un suc undeva...prin Herastrau de ex.
Cine este de acord cu propunerea mea?

Alina16+de ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Ce bine-i de Iris si de Roxana amandoua au plaja la o aruncatura de bat... Iris spuneai odata de Haga, ca nu-i rea, STIU! Am stat si eu vreo 3 luni acolo, in tineretile mele agitate si mergeam la plaja la Marea Nordului cu bicicleta . Mi-a placut tare mult si orasul si oamenii. Am zis ca poate ne mai facem vreun traseu si pe acolo, asa in vacanta...de dragul vremurilor de demult. Am incercat sa ne stabilim acolo, dar nu s-a putut.

Catalina

17+

Bebelusa

Mergi la inceput