Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

tuchi, eu am vrut sa-l iau, no, da' la mine am scris care a fost faza, inainte sa-l iau, dureri, nu, cand l-am luat, dureri de sa nu pot dormi noaptea... Tu ce-ai fi facut, nu ti-ai fi pus nicio intrebare, "mai, dar ce-i asta, pana acum nu m-a durut, acum de ce ma legan cu burta in brate?" Nu ar fi primul medicament la care reactionez anapoda...

De exemplu, acum iar ma doare, si am luat pastilele dimineata, asa ca... Si-s si scumpe, afurisitele (la Duphaston ma refer)... Aveam 90 de pastile, sunt peste 100 de RON...

Nici nu stiu ce sa mai cred...

Bun venit, ranima!

cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salut din nou
bun venit la noile burticutze si sarcini cat mai usoare

fetelor car au mmici probleme eu va sfatuiesc sa va linistiti si sa faceti ce va spune dr. si totul va fi bine

billy super bancurile mi-a placut mult cel cu sutienul

eu m-am trezit mai tarziu azi da cu o durere super tare de gat, ca nu pot sa intorc capul spre stanga oi fi luat ceva curent sau mi-o fi tras al meu ceva pumni

nu fiti rele si nu mai vorbiti de mancare ca vin peste voi, eu sunt o mare pofticioasa si cand va aud toate ziua sarmale,ardei copti, peste, pireu care eu il mananc si gol va dati seama ca umplu tastatura asa ca lasati vb de mancare ca incep si io si n-o sa va placa

va pup si va doresc numai bine
11

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ela,eu sunt cea cu 2in1..e poveste lunga cu 2in1 asta si de cand presimteam eu ca-s gravida..si de atunci o tin tot asa..:)
Si pt ca ati vbit de sarmale si am vbit si cu roxanaz de fasole acrisoara asa cu muraturi..diseara,dupa ce ies de la job ma duc la restaurant sa mananc sarmale si fasole!Deci mi-am sunat iubitul..si i-am pus in vedere ca diseara cand vine sa ma ia acasa de la job,mergem mai intai sa mananc sarmale si fasole si apoi mergem acasa...ca pe aici..

Seleneeeeeeee,durerile nu-s continue..si te poate durea si cu progesteron si no-spa,ca n-are cum sa-ti treaca intr-o sec.Dupa ce-ti iei tratamentul regulat mai vbim..si nu te mai juca asa..parerea mea!Daca ti-a zis sa iei,nu ti-o fi zis el degeaba.Cum spuneam,ia utrogestan daca duphastonul nu-ti place..dar ia ceva!Si stai cumintica si ai grija de tine si de bb.

POZE
Minunica mea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
citat din mesajul lui crisspoliss

stiti ce citecs mai nou? eram rupta dupa romane, ca am terminat Literele la Cluj, inca mai citesc cate o carte pe saptamana..dar de cateva zile parca nu ma mai atrage deloc...nu citesc carti despre copii(ca mi-e teama ca nu o sa-mi amintesc nimic mai incolo)ci in schimb m-a prins mania cu cartea de bucate a lui Radu Anton Roman-numai mamaligi visez, tocanite pline de sosuri, ciorbe si tot restul...cred ca m-am stricat de cap

Criss 13+

Criss, si eu am terminat literele la Cluj si tot asa cititoare sunt...mai nou ma pasioneaza Maeve Binchy.... nu am ajuns la carti de bucate!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui miereamara

Eu am descoperit azi un magazin, de fapt un fel de piata numita Fresh Market, plina de legume si fructe proaspete, carnuri de toate felurile, sucuri naturale....ce mai, parca eram Alice in Tara minunilor, mi-am luat niste masline negre bestiale si ardei copti in otet, si o paine care jur ca ziceai ca e ca aia romaneasca de pe vatra si nu am mai avut rabdare sa ajung pana acasa, am mancat ca o boschetareasa in masina.

Eu citesc Magicianul (John Fowles), e una din cartile mele preferate, e a treia oara cand o citesc. Mi l-am adus si pe Ionel Teodoreanu din Romania, in decembrie m-am intors cu un geamantan plin de carti, jumatete din ele literatura pt copii (parca a fost un semn)si restul, carti favorite. I-am saracit mamei biblioteca!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Miereamara, si eu am citit si rascitit Ionel Teodoreanu...visul meu e sa imi aduc toate cartile din Ro (citeva sute) si sa imi fac o biblioteca din aceea imensa, cu scara.... deocamdata aduc cite 5-6 carti la fiecare vizita...
Si pe Fowles il citesti in original sau tradus?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Alina1976

Apropo...daca vreti sa vedeti niste poze (ce-i drept destul de vechi..) cu fetita mea si cu noi, mergeti la:
www.totsites.com/tot/anaisabela" target="_blank">http://www.totsites.com/tot/anaisabela

Alina16+de ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina, bun venit din concediu! Ai o fetita superba, ce ochi albastri frumosi are! Si tu esti o mamica frumoasa. Suna bine ciorba aia de peste....

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui DarkBendis

Criss... foarte off-topic.. si eu am terminat Literele la Cluj (da' in 1996), sectia engleza-romana. Tu la ce sectie ai fost?

Acum on-topic... mai nou ma delectez cu The Clan of the Cave Bear din seria Earth's Children a lui Jean M Auel (actiunea se petrece in vremurile imemoriale, cu mamuti, neanderthalieni etc - este o serie celebra) dar si eu mi-am tot adus carti romanesti aici... de cate ori merg in Romania imi mai aduc: Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Caragiale, dar si Ciresarii, Toate Panzele Sus... si of course iubita mea Rodica Ojog-Brasoveanu... am vreo 30si ceva de carti de-ale ei pe care le recitesc cu drag)

Cat despre potol... nu vorbiti de lucruri sfinte... maine ma duc la control la moasa si parca vad ca ma suie pe cantar Si eu am cartea lui Radu Anton Roman... retetele-s super si prezentate asa de frumos...

O seara faina de tot

Dark Bendis

15+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Ce de-a filoloage pe aici.... eu am terminat italiana-engleza, tot la Cluj.... si sunt si eu cititoare de Rodica Ojog Brasoveanu, am cumparat in iarna cred ca 10-11 din romanele ei.... a avut si mama ce sa citeasca cit a stat la noi. Ce sa mai spun despre Camil Petrescu si George Calinescu, (oricum eu sunt superindragostita de perioada interbelica) preferatii mei...( ca anecdota: la oral la bac mi-au picat exact cei doi, nu-mi venea sa cred).
Mai nou incerc sa citesc din noul val de scriitori olandezi, pe linga mai prind cite o scriitoare irlandeza si cind ajung prin Romania nu stiu de unde sa incep prin librarii, atitea nume noi si titluri noi sunt....

Mergi la inceput

Billy, asta astept si eu, sa miste bebe mic...dar am abea 15 saptamini si 3 zile, Francesca a miscat la 18 saptamini si trei zile asa ca mai am de asteptat.

Ancut si Ranima, bun venit fetelor si sarcini usoare!

Fetelor, la noi s-a facut iarasi vreme frumoasa si azi sunt libera (prunca doarme acum si eu lucrez si va citesc) dar maine vor fi 30 grade si Paul drag zice ca merge cu fata la mare. Si eu sunt geloasa, si eu vreau... asa ca ma bate un gand sa imi iau liber, dar imi e sa nu sune ceva clienti, ca nu am anuntat... ma mai gandesc.

Va pup si aveti grija de voi....(eu maninc in nesimitire ciocolata alba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutaare!

Fetelor m-ati pierdut in autori si carti si literatura
Ceva matematiciene/informaticiene/calculatoriste nu sunt?

Jasmi 10+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Ancut si Ranima, bine ati venit, sarcini usoare sa aveti!

Jasmi 10+
way to go
BB

Mergi la inceput