Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaiub spune:
Greierash, la multi ani! petrecere frumoasa!
mamii, te cred ca esti obosita, cu atatea treziri ... azi ma simt si eu terminata desi Mara nu se trezeste noaptea dar ziua cand e treaza "maraie" tot timpul, asta de vreo saptamana, s-a schimbat complet, sper sa fie de la dinti, ca ii ies mai multi deodata, parca nici nu mai mananca asa bine ... ce nu inteleg eu, hai sa zicem ca o dor dintii, dar dintii aia nu o dor si noaptea? ca noaptea doarme neintoarsa ... 
sunt sigura ca o sa gasesti putere sa treci si peste asta, din postarile tale de pana acum am dedus ca esti o mamica optimista si puternica 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mamii spune:
ioanaiub poate Mara e invers..Alex ziua e ushor de 'gestionat' ptr ca are foarte multa energie si uita in expeditiile lui..dar noaptea e teroare ...
diseara ii pun supozitor poate o fi mai bine
Mami de Alexandru din 13.07.07
ioanaiub spune:
mamicile de strumfi care au trecut deja prin perioada de eruptie e primilor dinti ne pot ajuta cu ceva? ce le-ati dat bebeilor pentru calmare? eu i-am mai masat gingiile cu dentinox dar nu stiu daca am rezolvat mare lucru ... oare sa-i dau Panadol? sau ceva homeopat?
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
loredana_76 spune:
Si al meu se trezeste noaptea,eu tot zic ca de la dinti,da de 6 luni nu i-a mai aprut nici unul.Si plus ca nu ma lasa sa ma uit la el in gura,stringe din dinti si nu pot vedea nimic.
mamii spune:
la noi la dintii din fata chiar a avut efect dentinox dar asta e pentru cateva minutele.Panadol(paracetamol) i-am dat o singura data cand i-a dat prima masea dar nu a rezolvat nimic.Homeopat nu cunosc nimic dar daca exista si da randament pls tell me!Pentru masarea gingiilor lui alex folosesc cu succes coaja de paine.Bineinteles nu cat ar vrea el dar roade si asa shtiu ca isi mai potoleshte gingia
Mami de Alexandru din 13.07.07
X-ray spune:
la multi ani strumfi:
smaranda
veronica
victor cristian
nicolae
mult noroc in viata,multa sanatate si numai bucurii,mamici sa va traiasac si sa va bucurati 1000 de ani de ei!
intre 3 camasi si o groaza de body-uri calcate lui eli am vazut poze cu frumusetile caferei,raducu si alessia un cuplu vorba aia "de memeloane",emily o bijuterie mica si parca ma mai admirat pe cineva....in fine sunt varza de obosita,stau prost cu organizarea,teoretic dimineata plecam nu am gasit cazare la balaton pe maine seara....deastea....
deni ceva de cumnata ta sti?
cristina26 imi pare rau ca nu-s in bucuresti mi-ar fi placut sa ne cunoastem.
gata daca mai am timp mai trec pe la voi...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
greierash spune:
Ioanaiub, eu l-am mai masat pe gingiute cu Dentinox, nu stiu cu ce efect ca il sugea precum sugativa...Iar Panadol i-am dat mai mult seara. Dar dupa ce ma chinuiam cate 2 nopti, ma hotaram in a treia sa ii dau Panadol...si dormea mai bine..
De vreo trei -patru saptamani ne chinuim cu doi dinti deodata care sper sa sparga gingutele azi-miine(asa zic de o saptamana). A inceput cu scaune moi(cate 2-3 pe zi), apoi a facut febra vreo 2 zile, apoi o saptamana am dormit cate 2-3 ore pe noapte(a fost cumplit, mai ales ca trebuia sa merg si la servici), saracu ii era somn, dar il sacaiau dintii astia si se fataia in pat cand pe o parte cand pe alta. Si de o sapt ne-am mai linistit...asteptam sa sparga. Dar e mai linistit. Si nu i-am dat panadol decat atunci cand a avut febra vreo 2 zile, si apoi cand nu dormea noaptea, tot asa vreo doua zile...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
ioanaiub spune:
Alina te credeam deja pe Coasta Dalmata
si cand colo tu esti tot in "focuri" ... las ca gasiti voi o cazare la Balaton ca sunt "panzio" cu duiumul ... vacanta placuta si sa vii cu poze frumoase, ca acum ai cu ce ![]()
greierash si eu ma gandeam sa-i dau panadol doar daca face febra, inca nu a facut ...
edit: vreau si eu in vacanta
... n-o sa-l mai las pe sotul meu sa programeze vacanta, ca dupa el stau acasa pana in septembrie, ca in iulie si august e prea cald
... la anul mergem in iunie ca in iulie incep si eu serviciul
Ioana75 spune:
Multumim frumos pentru urari
. La multi ani strumfilor colegi ai Smarandei: Veronica, Victor Cristian si Nicolae!
Alina, concediu placut!
mamii, fa tot ce crezi tu ca trebuie ca sa-ti fie mai bine, trebuie sa-ti revii cu oboseala
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
greierash spune:
Da, in total avem 6 dinti, deci mai avem de tras!
tuturor!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -