Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iri da, eu am spalat steamerul bine bine cu detergent. acum, il clatesc cu apa cat se poate de fierbinte si il spal cu detergent o data la 2 zile.

honey marul poti sa-l faci si la steamar!!

gabritza imi pare rau ca nu ai venit in cismigiu, a fost frumos chiar daca la terasa nu au vrut sa ne primesca pe motiv de carucioaree prea multe!! marti ne intalnim in moghioros .. cum iti suna??

camelia eu numai cu lamaie i-am dat si vad ca papa bine. ii place acru, ce sa fac. sper saa nu fie vreo problema ca ii dau un fiecare`zi lamaie .. bine sunt cateva picaturi dar totusi ..

alina ma bucur ca sunteti la casa voastra!! am vazut pe mess statusul!! felicitari!!

moni sta bine in 4 labe, chiar poate sa mearga putin dupa care cade in bot. e tare dulce in batzaie asa!

stoisor cum mai esti??? insanatosire rapida!

anca tare bine iti sta tunsa asaz!! super super!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

ADINA

DANA

LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Monica, eu ii dau toate fructele crude. si le fac cu blenderul. in general combinatii de cite doua. in 90% din cazuri e mar+alt fruct(pt ca am senzatia ca se satura bine de la mar) - para, caise, piersica, nectarina, pepene galben, visine, banana etc

quote:
citat din mesajul lui monicaa

Camelia, mersi mult. Cat timp a purtat fetitza ta hamul? Noi avem deja 4 luni si nu prea mai are chef sa stea pe spate. In brate e f bine dar nu e tot timpul, asa ca ma urla intr-o veselie in ultima vreme. Cat facem gimnastica ii place insa cel mai mult in picioare..se batzaie ceva de speriat.

Legat de fructe : daca papa cereale seara nu e mult sa ii dau si cu fructe?
Si mai am cateva intrebari legate de preparare ca nu am razatoare de sticla si aici nici nu se gaseste. Merge sa le pasez cu blenderul de pahar? Cu legumele asa fac si ies bine. Imi e numai de oxidare..metal cu mar..hmmm.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

SARA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI!! SA FII SANATOASA, FRUMOASA ESTI DEJA, NOROCOASA SI FERICITA!!

PS: cu intarziere caci nu am avut internet.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

MARIUCA

BEATRICE

EMA

STEFANA

RARES

BENJAMIN

ALEXANDRU

IOAN

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, CLOPOTEI DRAGI!! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI CUMINTI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Salutare!!
Eu am tot citit azi da pe cand ma pregateam sa va raspund intervenea cate ceva si doar acum am reusesc sa va scriu cateva randuri.
Am fost azi dupa rezultatele de la analiza de urocultura aia care am facut-o noi de capu nostru.Si a iesit bine, adica sterila.
Acuma o sa i le facem si pe celelalte, recomandate de pediatra.
Acuma trebe sa ii iau 3 probe de scaun, sper sa faca atata pana dimineata, deja am 2.Dimineata sper sa le putem duce si dupa aceea il duc la mami ca eu cu tati avem planuri de pescuit.

Honey eu ii mai dau asa: radacina de patrunjel, pastai,ardei, gulie, azi conopida,.
Am introdus carnea la vreo luna.
Eu ii dau la ora 11 fructe(crude) si la 14 legume.

LauraImai mai ce dintzuci am vazut.A si frumos a mai fost la Lacul rosu si la Izvorul muntelui.In poza asta mi-a placut tare, zici ca face sfoara :http://news.webshots.com/photo/2573043000102021400oobsqc , ca o gimnasta. Am vazut-o si pe cantar cu pruna in sus.:)))

Anandrei ai mai chiar ca esti sexoasa rau, da rau de tot.Arati bine mamicuto.Da David asa doarme, cu degetelu in gura? Ce scump e!
Mi-a mai placut poza aia :m-am suparat!, ce mutrita are.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

stancutza super pozele!! dar si modelele .. cei mai frumosi copii si cele mai frumoase mamici!!

ema nu am comandat inca de pe baby point dar o voi face ca sa am in case niste borcanele de rezerva. ven a comandat.

ana imi pare rau de toxi-infectia alimentara. esti bine acum??

ereena pe eva mea nu ai fotografiat-o ...

cyn doc mi-a spus sa nu-i dau peste pana la un an .. eu parca i-as da ca e tare sanatos ptr ei.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

BEATRICE, EMA, STEFANIA, RARES, BENJAMIN, ALEXANDRU, IOAN, MARIUCA

Mergi la inceput

Isidora sa fii iubita si fericita!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput