Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

ah si inca ceva. ore e mult daca matei a papat un borcanel de morcov cu mar la numai o sapt de la inceputul diversificarii?asta a fost ieri, astazi a papat doar 1/2. sa vdem maine ce-o fi

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Dragul de el. Papaciosul mic !!!
Eu cred ca nu are nimic..
Mi-aduc aminte ca acum vreo 10 zile intrebam si eu disperata pe aici ca eleni a baut in prima zi de diversificare 10 ml de suc de mar, a doua vreo 15 ml. de suc de mar, ca in a doua zi sa bea vreo 15 ml. suc de mar iar in a 3-a direct 80 de ml suc de mar+morocv pentru ca nu i-a putut scoate mama biberonul din gura....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ceska777

De ziua lui, la sapte 7 luni m-a lasat Benji sa dorm pana la .....7!
Cand in mod normal la ora asta suntem de mult pe baricade. PUIUL MEU FACE 7 LUNI!!!!! Nu-mi vine sa cred!
Am vazut poze cu bitzi de Lala20! E o scumpa si facand slideshow imediat dupa pozele recentele au intrat cele cu iesirea din incubator si am avut impresia ca sunt ale altui bebelus!
Miri,
ne-a fost dor de tine. Si observ ca tu chiar te uiti cu atentie la poze daca i-ai remarcat pe dungatii mei....
Mai vroiam sa zic ceva dar trec la calcat (iarasi) si facut bagaje.... noi chiar plecam in concediu!! Sper sa mai intru si maine dimineata daca nu o fi nebunia prea mare ca eu las totul (cu exceptia lui Benji si a bagajului lui) pt ultima suta de metri. Nu (mai) am costum de baie care sa ma incapa, rochii de vara nici atata.... o sa-mi trag un sac peste cap!
Oh, tocmai mi-a vomitat asa cu bolta peste latura de la scaunul lui pana pe parchet!!! Sper sa nu faca ceva ca ....
Si ganditi-va la noi sa ajungem cu bine.... acasa in Romania! Plecam vineri noaptea...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

LA MULTI ANI CU SANATATE PUIUT MARE DE 7 LUNI !!!!!

Drum bun si stai linistita cu garderoba... ca nu o-i avea tu rochii si costum de pai dar ai o mandrete de baiat!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

Buna dimineata

Am vazut Biencuta si m-am minunat de ea, ptiu sa n-o deochi! Mi-am adus aminte ce frica mi-era pentru ea asta iarna.
Ereena nu cred ca e mult cat mananca feciorul tau. La manual asa zice, intai o lingurita, apoi doua si in cateva zile 120 de grame.
Alina, ce copil ai! Merge singura la 7 lunni! Super tare!
Laura m-ai distrat de dimineata cu nedumeririle tale la sunatul ceasului :))
Monica iti zic si eu, ochii se pot schimba pana la 3 ani. Carnita eu vreau sa-i dau de saptamana viitoare luui Matei si ii voi da direct carnea pasata f fin o lingurita in pireul de legume si apoi cresc. De 2-3 ori pe saptamana. Inginerul e avansat ca sta singur in picioare.
Miri si eu am urmarit aventurile tale la job si vreau sa-ti zic o treaba. Eu cred ca te descurci foarte bine in conditiile date. Ar trebui sa se gandeasca de mai sus sa mai organizeze trebuie si apoi sa aiba superpretentii de la angajati. Iti pup baietii frummosi.
Gabrita, ce face Daria? Ati fost la doctor?
Stancuta succes la doctori. Asteptam vesti bune.

Sa zic si despre noi. A venit mama pe la 8 si ceva si am lasat-o cu Matei si am mai dormit 3 sferturi de ora. Ah, ce bine a fost! Ma epuizeaza copilul asta. Se scoala noaptea de 2 ori sa manance si mamanca zdravan la doi sani, nu se joaca. E drept ca aseara nu i-am mai dat cereale asa cum incepusem de ceva timp, dar totusi... NU stiu cum sa fac, avem aproape o luna de diversificare si mananca bine si fructe dimineata un mar sau o piersica sau combinat in unele zile cu cereale in altele cu branzica si la pranz tot pireul de legume (cartof simplu sau morcov+albitura+dovlecel) si dupa, cere si san. Tare sunt curioasa cand isi va scoate masa de lapte. Sau trebuie sa fac eu ceva demersuri in sensul asta? Sa-i dau ceai sau cum? Si cand ar trebui sa introducem a treia masa cea de la 17- 18 diversificata? Si ce sa-i dam la masa respectiva?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Oh, imi imaginez cat de obosita trebuie sa te simti daca ma simt eu obosita desi fii-mea doarme toata noaptea....

Cat despre mesele din timpul noptii... cred ca gratiela iti poate povesti cum a alaptat-o pe ozi pana la 1 an si jumate sau 2 ani in fiecare noapte....
Laptic bun pentru puiuti.
Plus ca-si mai miros un picutz mamica cu ocazia aia...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Acum am picat la munca - am fost la spital (Gr. Alex.) sa iau recepiente pt pipi ca tre' sa repetam urocultura + sumar la 3 saptamani, timp de 2 luni. Of, mi-e cam groaza de lipiciuni pe pasa

Acum, Alina (023), deja merge?????? Si singura???? A mea de-abia sta singura'n fund; e drept ca "face podul" si vre in picioar eda' n-o tin sticsurile.

Lala20, Biancutza e absolut fabuloasa - imi place de mor, mai ales in poza aia, cu picioarele'n sus, rasturnata

Monica(doc) si buburuza mea venea in fatza si-am facut ca Miky_baby, i-am pus o pernutza in bratze si batea in ea cu jucariile.

Miri, ca bine ca m-ai "auzim" vesti de la tine; sunt sigura ca o scoti tu la capat, cu examenul pt permis.

Ceska, oricum, merci mult pentru ajutor; cand te-ntorci - dak nu rezolva pan-atunci.
N-am gasit subiectul 'viata in germania' - cred ca sunt prea tuta si de nu stiu sa caut.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

BENJI

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraD, nu cobi, te rog io mult! ca de tre s ama trezesc pana la 2 ani pentru sacha... il arunc pe geam afara cu tot cu biberonul:))) sau poate ma arunc eu prima:)))

ginette, iar urocultura? mama soarelui! mah... io nush, dar de cand s-a nascut sacha si l-au chinuit cu glicemiile, - oribile momente - nik nu i-au mai facut. nici o analiza de nici un fel. poate pt ca aici costa de te usca o fi astia mai rezervati si ca veni vorba... am uitat iar vitamina!?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Roxanici,
chiar acum ma gandeam sa te dau disparuta!
Eu am tot avut treaba de astazi de dimineata si am intrat din cand in cand sa citesc din urma, in ordinea "sosirii"....

Abia acum am ajuns la zi.
Uite ca am gasit eu subiectul cu fetele din germania:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124083&whichpage=2

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Asa...
De bine ca ma plageam mai sus ca nu-si scoate laptele, azi vad ca nu a cerut dupa masa de fructe de la 10.30. E 12.30 si nu zice nimic. Sper sa-l tin pana la 13.30 la masa de legume. Problema e ca imi pocnesc sanii acuma. Au inceput sa picure. Am pus servetele sub ei si astept sa iasa surplusul. Nu vreau sa mulg prea mult ca sa se regleze de la sine, ca daca ma duc la serviciu, nu am posibilitatea sa ma mulg nicicum (am job de teren). Ceva pareri?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui miri_mik

lauraD, nu cobi, te rog io mult! ca de tre s ama trezesc pana la 2 ani pentru sacha... il arunc pe geam afara cu tot cu biberonul:))) sau poate ma arunc eu prima:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

ptiu, ptiu, ptiu !!!!!
mai bine sa fie noaptea-noapte cum am eu cu eleni a mea !!!!
M-ai facut sa rad cu aruncatul pe geam....

Eram acum vreo 3 saptamani pe malul lacului si eleni plangea-urland cum face ea cand o oblig sa stea in carucior.... iar dimitris plangea si el langa mine ca nu stam in parc si-l oblig sa ne plimbam , plus ca-l durea si pe el capul de plansul sora-sii....

Am avut si eu o "viziune" cum ii arunc in aer pe amandoi direct in apa lacului...
Si apoi mi-am dat seama ca-i iubesc prea mult ca sa-i omor...
Si mi-am imaginat persoana mea cum se arunca cu capul in apa in lac...cum gasesc o liniste binefacatoare...
asta in conditiile in care mie mi-este o frica teribila de apa si nu stiu sa inot....

pupa laura puiutii tai frumosi, scumpi si super activi dar si pe mamica lor viteaza!!!!

Nu mai bag emoticon-ul ca am vazut ca emoticoanele imi dau peste cap mesajele ....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Miri, la noi analizele nu sunt asa scumpe; si dak-ar fi, "daca-i musai, cu placere"; de facut tot tre' sa le fac.

Laura, pentru ajutor.

Am uitat sa-ti spun , dupa ce-am admirat pozele, ce mi-a placut rochita cu floricele a mandrei tale ; a luat-o de lamagazinul din piata?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput