Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui ceska777

Fetele,
pt voi ca il placeti pe Benji asa cum si eu ii plac pe ai vostri clopotei.
CameliaH,
eu poate m-am grabit dar Benji papa acuma sa:
- 1x/noaptea lapte
- dimineata cand se trezeste lapte
- in intervalul 9-11 fructe
- dupanpranz iuntre 13-14 legume si eventual ceva laptic inainte de somn (ieri 130ml)
- dupa masa pe la 17-18 cereale
- dupa baie inainte de somn lapte
Deci avem trei mese diversificate si lapte tot 3-4.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

La multi mai intai pentru Benji si concediu placut in Romania! Sa aveti drum bun si fara incidente si sa va simtiti bine aici.

Multumesc frumos de raspuns. Dar inteleg de aici ca Benji bea laptic la bibe. Ori noi suntem inca pe san. Si nu mai avem la dispozitie decat o luna, ca in septembrie ma duc la servici. Of of, le-o aranja doamne Doamne pe toate.
Stancutza sa ne mai zica ca ea am inteles ca se pregateste de servici.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

Alina, bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine!
Ce nasol ca trebuie sa induri si drumul si relatia defectuoasa a sotului cu parintii! SI noi suntem oarecum in acceasi situatie. Stam cu ai mei din lipsa de spatiu si simt ca nu mai suport!!! Nu e nimic grav, dar cred ca stii mai bine ca mine cat de importante sunt intimitatea si spatiul propriului camin. Nasol asa la comun. Dar cate nu induram pt ingerasi...Un mare pup si sper sa te furisezi mai des pe la noi!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Pup fata! Da, nu-i deloc usor sa stai impreuna cu parinti/socri. Generatii diferite, conceptii de viata diferite, mofturi, nervi...mama masii.. Eu ma incurajez spunandu-mi ca este cel mai bine pentru copii si ca este o situatie temporara.
Daca la voi nu sunt probleme grave, e bine. Sigur ca aveti nevoie de intimitate si ca ar fi fost ideal sa stati singuri dar in mod sigur veti reusi sa va gasiti o casuta numai a voastra. Speranta ne da aripi, nu?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata la pranz:)

Aseara am facut si eu prima comanda la La Redoute. Dar problema e ca n-am primit niciun mail de confirmare. Voi dupa cat timp ati primit mailul si pachetul?.

Alina, welcome back! Sa-i pupi din partea mea pe Luca si pe Ana!

Ana, am vazut pozele cu dl. Goe! E demential! I-as manca falcutele!:)

Ceska, eu zic ca esti foarte bine. Noi avem 2 mese de legume pe zi, 12 si 17, adica pranz si cina. Saptamana viitoare voi introduce si cerealele la 19, iar peste 2 saptamani fructe la 10.

Fetelor, eu am o mare problema. Nu stiu cum s-o fac pe Saara sa bea apa mai multa dupa masa sau alte lichide in afara de san.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui alina023

Am uitat sa va spun ca am intarcat-o pe Ana si acum papa pe langa borcanase si lapte formula. S-a umflatit deja pentru are o pofta de mancare...mama mamaaaaa....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Bine ai revenit !!!
Of, urasc job-ul tau, o urasc pe sefa ta caci te tin prea departe de noi....

Ce ma bucur ca Anita a inceput sa manance !!!
Ce formula ai ales sa-i dai ?
O voi mai recunoaste-o in septembrie ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

irinouka, lala, ereena, miri, Camelia, si sigur uit pe cineva, intru apoi cu 'edit', multumesc tare de raspunsuri.

despre statul in fund, noi facem ezercitz', adica la mine in brate sta, la tat-su mai putin, ca cu el vrea plimbat . il mai pun sprijinit in coltul canapelei, da' vine in fata, ca trebuie sa zgarme materialul si sa ajunga l atelecomanda sau ce o mai fi pe acolo, si se prabuseste incet da' sigur pe burta. il ami tin, o s aincerc pe jos intre perne mari, ca pe sus pe undeva nu-l mai las, sunt Stan Patitu.

Lala, am vazut eu jucarie de-aia de mai demult, mi-a placut tare, numai ca eu nu am in casa nici un toc de usa ca sunt termopane, si proaste, toate au praguri o sa fie fun cu mersul.

eu am incercat sa-i scot mufa, ii pun suzi doar cand adoarme, si a inceput sa-si suga nu unu', ci trei degete. mai ales cand se bucura tare isi baga tot pumnul. adica noi cantam 'bate vantul frunzele' cu gesturi, ca bate vantu', ca coacem placinte etc. si numai cand ma aude ca incep sa cant incepe sa rada si-si baga pumnu'n gura de nu-l mai bate vantul veci. voi cum faceti cu suzeta? ma gandesc sa i-o dau din nou, pana nu reuseste sa-si bage 4 degete odata.

fetelor, mi s-a intamplat una ciudata tare, stiti ca eu din decembrie nu am mai facut terapie, ei bine, intre timp (in 7 luni) o clienta a ramas gravida, a nascut si a si pierdut copilul dupa o luna in incubator. m-am vazut cu ea zilele trecute, credeti-ma ca aveam inima cat un ghem, e surpinzator de bine, e ca si cum cazuse la pamant si acuma se ridica, cu vointa, mai are putin si se pune pe picioare si isi regaseste si echilibrul. asa ma bucur uneori cand vad oameni care de fapt nu au nevoie de mine (ca psi) decat ca fie langa sa asiste mai mult.
of-of, multumesc lui Dzeu pentru Serban ca e bine si sanatos si frumos si iubacios si mancacios si cum mai vreti voi. Si ca e cu mami si cu tati.

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

update nr2.

benji, la cat mai multe lunitse! spune-i lui mami sa aiba incredere in tine ca ai sa fii un grozav pe drum, sa nu-si mai faca atatea griji ca tu oricum ai sa te distrezi de minune!:))

docdecap, edit la faza cu statul in fund: noi i-am luat un scaunel lui sacha (care refuza sistematic orice alta pozitie decat la orizontala - isi arunca fundul inainte, se impinge in picioare si face salturi pe spate) un "jumbo" cum zicea virgo mai candva de multisor. in ala sta, ca e fortat sa stea in fund in pozitie corecta, si-i place! a naibii pielea pe el de martsafoi mic:)) + frumos sentiment sa vezi ca oameniis e ridica si merg mai departe! mi-e dor de elevii mei:)

virgo, deci ashciutsa se da pe brazda! manca-l-ar mirica pe el de falcuts:) iaca, il ajunge din urma pe sacha, iar sacha ajunge codash! bravo pt pofta d emancare:))

alinutsa, vezi tu ca stiu mai bine copiii ce e bine pt ei? ne incapatsanam noi cu alaptatul la san, dar cand nu mai ajunge, nu mai ajunge. va sa zica va indodolotsitsi, tot asa si pe mai departe! cu restul... na "obtsin":)))

cameliaH, mersi pentru observarea din umbra a involutiei mele profesionale. fac haz de necaz:))) cica... azi am primit orarul definitiv pentru august, ce credeti? 5 sms-uri sa schimb shifturile cu diferiti colegi:)))) al naibii! ca sa vezi, talamba de laBA e buna la schimburi:)

si acu, sa va zic necaz mare... v-am explicat io cum sta treaba cu permisul provizoriu... uite ca s eimplinesc cele 3 luni. nu ma simt grozav de stapana pe mine,d ar cel putin nu mi-e frica de mashina. incerc io sa-mi fac programare pt examenul final. ziceam ca pe final de august, e perfect. cand colo.... 2 variante: a) cu mashina scolii - un pollo pe car enu l-am condus veci in bruxelles , in franceza, cel mai devreme in sept; b) cu mashjina mea, in zona flamanda, cu domnul sot langa mine, in flamanda, in oct! sunt intr-un mare rahat de dilema! io vreau in august, in franceza, cu sotul si masina mea, dar in zona flamanda nu in brux:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Am uitat sa va zic ca i l-am cumparat mandrei pe FOllow FRed de la TIny Love. Da ce..credti ca-l urmareste? De unde? Il incaleca si-i suge coada:))

Doc, ca sa nu mai cada in fata cand sta in fundulet, pune-i o perna in poala. Eu ii zic Saarei ca e la birou:)). Si e tocmai buna ca-si tine si jucariile pe ea:)

Aaa..si sa va mai spun de scaunul de masina pentru urmatoarea etapa de varsta( 9-15 kg). Au facut finlandezii muuulte teste si s-a dovedit ca cel mai bun este Maxi Cosi PrioriFix. Dar cum noi la masina n-avem sistem de prindere priorifix, vom cumpara varianta care se prinde cu centura de siguranta si anume Maxi Cosi Priori Xp. Am citit numai lucruri bune despre el si- vom cumpara din GErmania ca e mai ieftin..of course:))

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

update 3:)))

miky, pediatra zice asa: 1. lichidele trebuie date din alt recipient decat bibele de lapte, de preferinta o canita cu cioc. sau cel putin altfeld e tetina s anus e astepte la lapte daca simt aceeasi textura.
2. nu fortati daca nu e cazul si nu e exagerat de cald. si fructele si legumele contin lichide, nu sunt mancare uscata, deci e ok.
3. daca nu au realmente nevoie de lichide, orice aport de alte lichide reduce pofta (si spatiul fizic in burtica) pentru laptic.

concluzie, la noi e batalie pt alte lichide, dar tot laptic e si de sete si masa princpala, dar niciodata dupa mesele solide:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

hai ca umplu si eu o pagina, ca n-am mai scris demult.

Ceska, la multe lunite pentru Benji si drum bun pana in Romania!!

am copil cuminte!! i-am lasat patutul in jos, si acuma i-am pus din nou caruselul (pana acuma dadea cu maininle si picioarele peste el si cadea, era intr-un echilibru precar) si sta si se uita, cred ca o sa adoarma hipnotizat gata.

vai, da' ce de clopotei avem noi azi de sarbatorit!! ca doar in ianuarie fura nasteri in tandem, cate doua cate doua!! Sa cresteti mari si sanatosi si iubiti tare-tare!!

Ereena, cred ca tu intrebai da ct de mult mananca la o saptamana.
serba in prima zi 5 lingurite, apoi jumate de castronel si acuma mananca si unul cu varf daca-i dau. cat timp face kkutz si nu se plange de burtica, e ok. eu zic ca ei stiu mai bine ce si cat au nevoie, de exemplu Serban a luat in greutate (pe cantarul de acasa, cu luat in brate si apoi catarit si fara el) 300 gr. in 2 saptamani. Doamne-ajuta sa-l tina.

Camelia, despre scosul meselor, eu i-am scos intati laptele de la pranz, adica m-am muls eu si lui nu i-am dat nimica (sic!). la masa de fructe ii mai dau, dar doar dintr-un san, nu cere mai mult. da' tot papa de acolo vreo 60-80 ml cred. da' nu sufera daca nu-i dau, ii dau niste apa si e ok. pai cred si eu, mananca 200 ml de piure de fructe, ar trebui sa-i ajunga. noi inca nu am bagat cereale la masa de seara, de saptamana asta. sa vezi atunci muls de Joiana!!

www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

miri, in scaunelul de masa sta bine, bagabontu'. si in carucior se ridica in fundulet daca se impinge in maini. asa, de capul lui, inca se lasa asteptat. daca voi ziceti ca e ok, il astept cu rabdare.

o sa incerc si cu perna 'biurou', sa vedem daca e ok.

a adormit cu caruselul, super tare!!
ii pregatesc masa de fructe acum (ca daca ne trezim la 9 jumate, toate mesele sunt decalate, asa ca luam pranzul pe la 4-5-6...)

Mergi la inceput