Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Cristina eu locuiesc in Rahova, la curte, intre Margeanului si Antiaeriana

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui catus76_ro

Cristina eu locuiesc in Rahova, la curte, intre Margeanului si Antiaeriana

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

aha..te intrebasem pt ca ma gandeam ca te poate "culege" vreuna din fete, pt intilnirea din Herastrau!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina,ai vazut? a fost o ocazie importanta!

Eu nu pricep de ce nu merg asa unii beblusi, Stefania nici gand sa fie lenesa:se rostogoleste cu o viteza ametitoare dintr-un capat in altul al patului,se ridica singura in fundulet, dr. ortoped a prins-o de manute si s-a ridicat aproape singura sus (a zis ca este puternica), se serveste singura cu jucarii,cana cu apa,etc, ii place sa exploreze dar..din bratele cuiva- cu cat persoana este inalta,cu atat mai bine .
Si da,nici Sebastian nu a mers dea busilea, a mers in picioare singur de la 10 luni- zic eu destul de devreme
Asta este,mai obisnuit cu gandul, desi mi-ar fi placut si mie - cred ca este haios sa ii vezi patruland asa
Pupici si rezolvarea tuturor problemelor!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa,ea a tecut deja la condusul masinilor (pozele sunt putin mai vechi,de vreo luna).Acum sta f. bine si pe masinute mici, gen premergator,fara sa o tin deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui anacami

aaa,ea a tecut deja la condusul masinilor (pozele sunt putin mai vechi,de vreo luna).Acum sta f. bine si pe masinute mici, gen premergator,fara sa o tin deloc

ce scumpi sunt copiii!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare si de la noi!!!

Am vazut copilasi foarte draguti!!!

Noi suntem bine,papam putin din toate,sa nu ne ingrasam...A cazut si Bea din pat,din fericire a cazut intre pat si calorifer,in picioare,a alunecat ea cumva pe acolo ca era distanta de o palma si nu-mi faceam griji ca cade...si eram la dulap si dintro data am auzit un sunet...n-a patit nimic,avea o pata rosie pe frunte,dar nu s-a umflat.De plans n-a plans deloc.

Geta esti o luptatoare si vei vedea ca totul va fi bine!!!Da-le pace la doctorii aia,ca vorbesc prostii,ca viata ta e in mainle lui Dumnezeu,si El te va ajuta!!!
Si Bea ia 4 picaturi de Vigantol,asa ne-a zis doctorita ca are fontanela mare inca...Marti mergem la control sa vedem ce zice,ca data trecuta a zis ca e putin in urma cu dezvoltarea oaselor.

Adalia,la multi ani!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:

Cami ce mare a crescut de cand nu am vazut-o si frumusica foc ! Acum aveti si perisor
Mi-e dor de o plimbareala fetele !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:

Ank

tocmai am vazut pe ProTv o stire referitoare la descoperirirea si testarea cu succes, pe oameni, a unui vaccin din plante contra cancerului

Alina,distractie placuta; deci sa ma bazez pe siritul d observatie ?
Lala,ai o frumusete de baiat, oaches rau!
Anka.san, voi ce mai faceti?
Roxana (RGE)?
Dany, cei de la Napolact (dupa ce alegi limba romana,apesi pe vacute ) se lauda ca au produse naturale, fara lapte praf,conservanti,etc; incearca "iaurtul zdravan".

Ne reintoarcem si noi la tara in curand,acolo chiar nu mai am chef de net; daca nu mai intru o perioada, mi-a facut placere sa va revedem, va dorim toate cele bune!

MERSI TARE TARE MULT!

AZI O SA II IAU NAPOLACT!SPER SA FIE OK!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
citat din mesajul lui adinag

Si sa nu uit inca ceva: Ank, sa stii ca ma gandesc des la tine, ma bucur mult ca burtica e bine! Ai grija de voi, da?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman
Miho cand pleci?Si eu am poze la mirese

Plecam maine seara sau noapte.Inca nu ne-am hotarat.
Pe tine te vazusem mireaso! Dar n-am zis nimic,ma gandeam ca poate nu vrei sa stie lumea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput