Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
anacami spune:
Ank 
tocmai am vazut pe ProTv o stire referitoare la descoperirirea si testarea cu succes, pe oameni, a unui vaccin din plante contra cancerului
Alina,distractie placuta; deci sa ma bazez pe siritul d observatie
?
Lala,ai o frumusete de baiat, oaches rau!
Anka.san, voi ce mai faceti?
Roxana (RGE)?
Dany, cei de la Napolact (dupa ce alegi limba romana,apesi pe vacute
) se lauda ca au produse naturale, fara lapte praf,conservanti,etc; incearca "iaurtul zdravan".
Ne reintoarcem si noi la tara in curand,acolo chiar nu mai am chef de net; daca nu mai intru o perioada, mi-a facut placere sa va revedem, va dorim toate cele bune!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mykidutza spune:
Vezi iubita, tu ai fost la neurolog chiar,deci imi intelegi temerile legate de Robert.
Eu nu am mers pana acolo sa-l duc la neurolog,desi imi doresc un consult de specialiate dar in orasul nostru nu prea ai la cine.
De mult tot caut pe net sa vad unde as putea in Bucuresti sa-l duc sa-i fac mai multe analize.
Nu-mi iese din cap ce i-a spus medicul de fam cand i-a facut vacc de 6 luni sa-i dau 3 pic de vigantol ca are fruntea bombata ,lipsa de calciu desi medicul lui pediatru mi-a prescris vit D3 doar 1 pic/zi si culmea tot ea mi-a spus ca nu are deloc lipsa de calciu,nu stiu ce sa mai cred.
Eu una il vad ok,cred ca toate ne vedem puiutii asa,dar totusi parerea voastra conteaza f mult pt mine.
Multam la toate pt ca existati si pt sfaturi si mai ales ca v-ati facut timp sa va uitati la photo si ca v-ati spus parerile voastre sincere.
Ce mai VA IUBESC PUR SI SIMPLU PE TOATE.

quote:
citat din mesajul lui Ank83
Multumim de cinste Stefania... si inainte sa ma pun pe mancat si baut ....La multi aniiiiii!!!!!
Anca stai linistita draga ca nu esti egoista pt ceea ce simti... Daca ai sti cat te invidiez ca poti face ceva mai mult pt tine... eu mai am de asteptat vreo 2 ani
Geta stai linistita ca fiul tau e super ok... am vazut si eu pozele e un scump... asta o zice o mamica de pui lenessssss care a primit confirmari ca e totul ok chiar de la neurolog... Toate la timpul lor.Acum avem 9 luni si ne taram cum stim noi prin casa si tragem de tot
...parca as mai vrea sa stiu ca il pun acolo pe pat si acolo sta...
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
anacami spune:
haideti ca inca mai sunt pe aici...
Geta,noi luam inca de la inceput 3 picaturi; la fel a fost si la Sebastian.Unii copii iau chiar si mai multe.Tine-l cat mai mult la aer, la soare
Ei se dezvolta (/transforma) acum f. mult, intr-un ritm accelerat, de aceea organismul are nevoie de extra-sustinere.
Eu am fost la www.mediclass.ro/mjianu.php" target="_blank"> ortoped cu Stefania; a zis ca este bine, f. puternica.Nu merge dea busilea ca nu vrea/nu stie- oricum, cat este treaza, ea sta aproape non-stop in brate.Este o vorbareata si jumatate, parca ma inteleg cu ea ca si cu un copilas mai maricel de 1 an ![]()
Mergi sa ii faci analize, este bine sa iti iei de o grija- in lus,daca sunt problemute, acum-la varsta asta- se rezolva cel mai usor
Daca nu mergi la o clinica privata, poti incerca si la Budimex
Bafta si multa sanatate!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
cristi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui mykidutza
Vezi iubita, tu ai fost la neurolog chiar,deci imi intelegi temerile legate de Robert.
Eu nu am mers pana acolo sa-l duc la neurolog,desi imi doresc un consult de specialiate dar in orasul nostru nu prea ai la cine.
De mult tot caut pe net sa vad unde as putea in Bucuresti sa-l duc sa-i fac mai multe analize.
Nu-mi iese din cap ce i-a spus medicul de fam cand i-a facut vacc de 6 luni sa-i dau 3 pic de vigantol ca are fruntea bombata ,lipsa de calciu desi medicul lui pediatru mi-a prescris vit D3 doar 1 pic/zi si culmea tot ea mi-a spus ca nu are deloc lipsa de calciu,nu stiu ce sa mai cred.
Eu una il vad ok,cred ca toate ne vedem puiutii asa,dar totusi parerea voastra conteaza f mult pt mine.
Multam la toate pt ca existati si pt sfaturi si mai ales ca v-ati facut timp sa va uitati la photo si ca v-ati spus parerile voastre sincere.
Ce mai VA IUBESC PUR SI SIMPLU PE TOATE.quote:
citat din mesajul lui Ank83
Multumim de cinste Stefania... si inainte sa ma pun pe mancat si baut ....La multi aniiiiii!!!!!
Anca stai linistita draga ca nu esti egoista pt ceea ce simti... Daca ai sti cat te invidiez ca poti face ceva mai mult pt tine... eu mai am de asteptat vreo 2 ani
Geta stai linistita ca fiul tau e super ok... am vazut si eu pozele e un scump... asta o zice o mamica de pui lenessssss care a primit confirmari ca e totul ok chiar de la neurolog... Toate la timpul lor.Acum avem 9 luni si ne taram cum stim noi prin casa si tragem de tot
...parca as mai vrea sa stiu ca il pun acolo pe pat si acolo sta...
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Ank83 spune:
Geta noi am ajuns la neurolog datorita perimetrului cranian mare .Are 47 cm acum la 9 luni... E totul in regula... chiar daca e mai incet ..a zis sa nu imi chinui copilul sa il pun sa faca ceea ce nu ii place si de vaccin sa il fac pe cel cu plata sau cel de stat fara antipertusis.Sa nu patim doamne fereste ceva.dar in rest doctorul e foarte incantat de el de cate ori megem la control.Eu sunt foarte optimista.A stat in fund singur prima data la 8 luni.S-a intors de pe spate pe burta la 6 luni dar timid...si abea pe la 8 luni s-a intors si invers si acum se roteste continuu.La 4 luni jumate 5, nu vroia sa stea pe burta sa isi ridice capul...il tinea doar aplecat...putin de tot sus...dar asta nu era o problema cum o considera imbecila mea de pediatra
.Un neurolog stie cu adevarat daca copilul are o problema numai vazandu-l sau luandu-l in brate sa ii simta forta din el.Eu zic sa stai linistita ...si daca ai ocazia treci pt linistea ta si pe la neuro...dar sa fie un neurolog bun ..nu unul care are pretentii sa iti mearga copilul pe sarma si care are impresia ca daca unii copii umbla in picioare de la 7 luni asa trebuie sa faca toti.Daca mai vrei detalii...intreaba... ca m-am tot zbatut in problemele astea 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
catus76_ro spune:
buna dragi mamici!
Multumim f mult de urarile pt cele 7 lunitze ale lui Cristian...l-am sarbatorit cum se cuvine...ca in fiecare luna![]()
Am vazut poze din Herastrau si iar mi-a parut tare rau ca nu am putut ajunge...data viitoare poate il conving pe sot sa chiuleasca de la serv sa ne aduca![]()
![]()
![]()
Draga Geta am vazut poze cu baietelul tau si mi se par un bebe super dragut si normal...al meu la 5 luni a reusit prima intoarcere pe burtica si de atunci doar asta face
...nici gand sa mearga de-a busilea, doar ridica un picutz funduletul...de dintisori- nici urma
, si cand e bucuros da din picioruse cu forta unui calut naravas, are aprox 11 kg, si vreo 76 cm, papa orice, de ne certam cand se termina si il pacalesc cu jucarii!
Multa sanatate si SPERANTA in viitor...cineva acolo sus vegheaza!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
catus76_ro spune:
In plus ii dau de ceva vreme 3 picaturi de vigantol, 5 de vitamina C si dr pediatru ne-a recomandat 5 ml de calciu zilnic....pe care nu prea ii dau!
cristi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui catus76_ro
buna dragi mamici!
Multumim f mult de urarile pt cele 7 lunitze ale lui Cristian...l-am sarbatorit cum se cuvine...ca in fiecare luna
Am vazut poze din Herastrau si iar mi-a parut tare rau ca nu am putut ajunge...data viitoare poate il conving pe sot sa chiuleasca de la serv sa ne aduca
Draga Geta am vazut poze cu baietelul tau si mi se par un bebe super dragut si normal...al meu la 5 luni a reusit prima intoarcere pe burtica si de atunci doar asta face...nici gand sa mearga de-a busilea, doar ridica un picutz funduletul...de dintisori- nici urma
, si cand e bucuros da din picioruse cu forta unui calut naravas, are aprox 11 kg, si vreo 76 cm, papa orice, de ne certam cand se termina si il pacalesc cu jucarii!
Multa sanatate si SPERANTA in viitor...cineva acolo sus vegheaza!
in ce zona stai?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
adinag spune:
Va multumesc foarte mult de urarile de ziua mea!!!. Ma gandeam eu ca nu m-ati uitat si am vrut sa intru sa nu se piarda urarile asa... in neant ;-) 
p
Si am avut frumoasa surpriza s-o "gasesc" si pe Cami! 
Ma bucur ca sunteti toate bine, Mykidutza, fii tare, vei reusi!
De altfel, noua ne merge bine, Floris merge deja de-a busilea, e iute tare, si de ieri se ridica tinandu-se de masa mica de la canapea in sufragerie, si e tare mandru de el. Mai cade, plange, dar e incapatanat rau, nu se lasa! Rezultatul este si ca ajunge peste tot, am fost la un picnic cu niste mamici saptamana trecuta si a reusit sa bage in gurita o maslina, paine, salam, cascaval, 3 perechi diferita de pantofi (
), a lins rotile caruciorului... Si asta cand cel mult jumate de minut nu ma uitam la el... Ma termna fiziic
Deci fetele care inca nu au bb-i miscareti, savurati inca momenteleastea, cand aveti inca liniste! Si stiu multi bb-i care mai tarziu merg de-a busilea, se trag in sus etc. Nu e nici un stres, si de multe ori raspunsul il aflati si in familie. Daca va intrebati parintii si socrii veti afla ca probabil si unul din coi a fost mai lenes (cu toate ca eu prefer termenul relaxat
)
Va multumesc pentru gandurile bune, La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si va pup! Nu stiu cand mai intru, ca nu am timp sistiti ca mi-am propus sa imi vad un pic de viata mea, ca nu se mai putea asa! Si pana azi am fost cuminte, dar acum uite ca azi am intrat la voi! ![]()
adinag spune:
Si sa nu uit inca ceva: Ank, sa stii ca ma gandesc des la tine, ma bucur mult ca burtica e bine!
Ai grija de voi, da?

... si inainte sa ma pun pe mancat si baut ....La multi aniiiiii!!!!!