Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragoman
Anca stai tu 2 ani dar o sa ai si 2 copii minunati...sau poate 3
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
nu te potolesti???!!!!Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Anco ...
vezi ca daca merg la mare trec prin Bucuresti...si poate 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
anacami spune:
Geta,am mai scris un mesaj, dar s-a pierdut in neant ![]()
Noi avem 8,5 luni, nu mergem dea busilea, nu avem niciun dinte (si nici gand sa apara),; acum a inceput sa paseasca, dar sustinuta.Nici Sebastian nu a mers asa, a mers insa direct in picioare singurel, pe la 10 luni in casa si la 11 afara,pe cment si incaltat.
Referitor la problema ta de sanatate: am o vecina cu o fetita de varsta lui Sebastian careia i s-a descoperit- fix la 8 luni dupa nastere- un cancer la uter/ovare. Initial a fost socata de veste, s-a inchis in casa si nu mai voia sa vrobeasca cu nimeni.Uneori dorea sa moara cat mai repede, sa ju o vada fetita suferind, alteori dorea sa mai traiasca macar cativa ani, sa isi vada putin fata crescand.
Apoi, a inceput sa lupte.S-a operat, a urmat apoi chimioterapia, apoi un regim alimentar si de viata special.Si-a propus si a reusit sa nu se mai enerveze si sa isi faca griji din orice, a devenit f. calma.Apoi, dpdv alimentar, a trecut pe un regim exclusiv cu sucuri de fructe si legume, din ora in ora, dupa o anumita schema,timp de 2 ani!
A cumparat din Anglia un aparat special, cu presa si centrifuga care nu dezvolta camp elecrogamgentic (sau oricum ceva exrem de slab, ca altfel calitatile curative ale sucurilor s-a fi redus).Desi nu ar parea,nu ii era deloc foame,ba chiar a devenit stralucitoare (par,piele,etc).Facea si clisme entru detoxifierea organismului.
Markerii oncologici i-au iesit din ce in ce mai buni, acum se pare ca nu mai are nimic!!!A avut si noroc, era de tip "border line", l-a descoperit devreme, de abia se malignizase. Daca vrei sa vorbesti cu ea, pot sa o intreb daca sa iti dau nr. ei de telefon, pe ea au ajutat-o si conversatiile cu persoane care au trecut prin aceleasi probleme. Uneori ma copleseste sa o vad asa calma, in timp ce eu ma agit pentru orice prostie!!!Repet,acum nu mai are nimic!!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
cristi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui Ank83
Anco ...vezi ca daca merg la mare trec prin Bucuresti...si poate
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
nu vrei sa iti organizam un Herastrau daca tot treci prin Bucuresti?
BB, tu cand vii?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
nelone77 spune:
Hellooo!!!
Remember us?![]()

Noua ne-a fost taaare dor de voi! Nici nu indraznesc sa ma uit cite ati mai vorbit de cind nu am mai intrat.
Sper ca sunteti toate (si toti) bine, ca ati crescut si sunteti "cuminti"!
Bebelina mea e mareee, se tiraste un pic , dar mai mult da in marsalier, nu prea stie ce e tiritul in fata
. Cu mincatul avem aceeasi problema: nu maninca legume sau carne decit amestecate cu iaurt
. In dormitor e f cald si se trezeste de 3-4 ori pe noapte sa ii dau sa bea lapte sau apa
. Parca sunt in primele luni cind alaptam si ma trezeam din 3 in 3 ore si dormeam cind apucam- asa sunt acum
.
Graviduta noastra cum se mai simte? Cite sapt ai??
Va pup pe toate, daca mai ploua mult zilele astea o sa mai pot intra , ca sunt exilata in casa![]()
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
ancadragoman spune:
quote:
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
TE OPRESTI TU SPECIAL PTR MINE??????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
Graviduta are 19 sapt
... daca apesi pe BB2 vezi care e situatia la zi.
La cat de imprevizibil e sotul cu plecarile in concediu... nu ma risc sa programez nimic....Deseara tre sa ajunga sper acasa din germania...si vedem daca trecem si stam prin bucursti mai mult ca e si tatal lui pe acolo.![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragomanquote:
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
TE OPRESTI TU SPECIAL PTR MINE??????
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
la cat de cobe esti... numai asa iti pot inchide gura

Bine ...oricum pt Maria m-as opri mai mult

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
slimatei spune:
multumim mult de tot pt urari..
vrem si noi sa uram tuturor copilasilor care au serbat
,serbeaza
si vor serba
lunitele ...sa fie cat mai sanatosi, voiosi si papaciosi..va 
atat cat si pt mamici
.mai putin partea cu papaciosu'![]()
adina adalia la multi ani ! mamicilor sa aveti partenumai de lucruri bune...

eu am muuuuult de recuperat din urma asa ca ma pun pe lectura![]()
va pup!o zi buna tuturor
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
mykidutza spune:
Sarut mana de mesaj!M-a incurajat si mai mult.Parca ai scris despre mine la inceput.Si eu am trecut prin faza de a nu mai iesi din casa deloc.
In general eu nu am incredere in doctori.
Asa mi-au spus acum doi ani in urma cand mi s-a facut rau,ca ar trebui sa-mi iau gandul de a avea un bebe datorita faptului ca era un fibrom dezvoltat pe tot peretele uterului si ca nu ar fi existat nici macar sansa de a ramane insarcinata vreodata iar despre sarcina nici gand sa se poata dezvolta.Iar dupa doua incercari esuate cu fel de fel de medicamente prescrise de dr eu am ramas totusi ba mai mult la 12 si 16 sapt cand au vrut sa-mi provoace avort am dat bir cu fugitii din spit,sunt f incapatanata cand vreau sa am ceva...la 7 luni iar am dat bir cu fugitii si am reusit sa nasc prin cezariana la 41 sapt,un baiat culmea de 3400 gr si 51 cm spre uimirea tuturor,chiar daca a fost placenta preevia,cordon in jurul gatului,preeclampsie mi-a dat totusi DD ce-am dorit si sper sa ma ajute in continuare.
Nu m-au putut op atunci pt ca aveam si grupa 01 rh nrgativ.
Acum m-am hot sa merg la op si voi lupta in continuare.
Oricum mersic mult de mesaj
quote:
citat din mesajul lui anacami
Geta,am mai scris un mesaj, dar s-a pierdut in neant
Noi avem 8,5 luni, nu mergem dea busilea, nu avem niciun dinte (si nici gand sa apara),; acum a inceput sa paseasca, dar sustinuta.Nici Sebastian nu a mers asa, a mers insa direct in picioare singurel, pe la 10 luni in casa si la 11 afara,pe cment si incaltat.
Referitor la problema ta de sanatate: am o vecina cu o fetita de varsta lui Sebastian careia i s-a descoperit- fix la 8 luni dupa nastere- un cancer la uter/ovare. Initial a fost socata de veste, s-a inchis in casa si nu mai voia sa vrobeasca cu nimeni.Uneori dorea sa moara cat mai repede, sa ju o vada fetita suferind, alteori dorea sa mai traiasca macar cativa ani, sa isi vada putin fata crescand.
Apoi, a inceput sa lupte.S-a operat, a urmat apoi chimioterapia, apoi un regim alimentar si de viata special.Si-a propus si a reusit sa nu se mai enerveze si sa isi faca griji din orice, a devenit f. calma.Apoi, dpdv alimentar, a trecut pe un regim exclusiv cu sucuri de fructe si legume, din ora in ora, dupa o anumita schema,timp de 2 ani!
A cumparat din Anglia un aparat special, cu presa si centrifuga care nu dezvolta camp elecrogamgentic (sau oricum ceva exrem de slab, ca altfel calitatile curative ale sucurilor s-a fi redus).Desi nu ar parea,nu ii era deloc foame,ba chiar a devenit stralucitoare (par,piele,etc).Facea si clisme entru detoxifierea organismului.
Markerii oncologici i-au iesit din ce in ce mai buni, acum se pare ca nu mai are nimic!!!A avut si noroc, era de tip "border line", l-a descoperit devreme, de abia se malignizase. Daca vrei sa vorbesti cu ea, pot sa o intreb daca sa iti dau nr. ei de telefon, pe ea au ajutat-o si conversatiile cu persoane care au trecut prin aceleasi probleme. Uneori ma copleseste sa o vad asa calma, in timp ce eu ma agit pentru orice prostie!!!Repet,acum nu mai are nimic!!
mami de Sebastiansi Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all