Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
mykidutza spune:
Daca intrati din curiozitate si va uitati la photo cu Robertel al meu as vrea tare sincer niste pareri de-ale voastre.
Am obs ca sunteti asa experte...Spun asta datorita faptului ca eu datorita voua am invatat fff multe in ceea ce priveste cresterea unui bebe,cum sa-l hranesti...si multe altele.
Dar cand citesc atat de multe despre bijuteriile voastre si vad ca la al meu de ex desi va implini 8 luni pe 30 si nu are nici un dintisor sau ca nu vrea sa mearga de-a busilea doar daca ii ridica mami fundul imens...in premergator merge doar lateral sau cu spatele.In patut face ravagii nu sta locului o secunda,se invarte ca limbile de la ceas se apuca de margini sa se ridice iar daca ma intorc cu spatele la el e jale mare...striga tot timpul dupa noi,ceva de genul 'e e e e'
dupa care face ''hei hei ehei'.Loveste foarte tare cu picioarele ca ma intreb oare nu-l doare deloc?
Mananca orice ii dau,i-am dat si ciorbita,si gratar peste,piept.
Imi pun tot felul de intrebari.Dr-ii spun ca e super ok.
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
mykidutza spune:
Daca intrati din curiozitate si va uitati la photo cu Robertel al meu as vrea tare sincer niste pareri de-ale voastre.
Am obs ca sunteti asa experte...Spun asta datorita faptului ca eu datorita voua am invatat fff multe in ceea ce priveste cresterea unui bebe,cum sa-l hranesti...si multe altele.
Dar cand citesc atat de multe despre bijuteriile voastre si vad ca la al meu de ex desi va implini 8 luni pe 30 si nu are nici un dintisor sau ca nu vrea sa mearga de-a busilea doar daca ii ridica mami fundul imens...in premergator merge doar lateral sau cu spatele.In patut face ravagii nu sta locului o secunda,se invarte ca limbile de la ceas se apuca de margini sa se ridice iar daca ma intorc cu spatele la el e jale mare...striga tot timpul dupa noi,ceva de genul 'e e e e'
dupa care face ''hei hei ehei'.Loveste foarte tare cu picioarele ca ma intreb oare nu-l doare deloc?
Mananca orice ii dau,i-am dat si ciorbita,si gratar peste,piept.
Imi pun tot felul de intrebari.Dr-ii spun ca e super ok.
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
Sorina7 spune:
Buna fetelor,
Geta inainte sa scrii, eu intrasem sa il vad pe Robertelu tau si vreau sa iti spun ca este un frumos, este foarte bine dezvoltat si se vede ca papa bine, si are o privire de iti vine sa il mananci, cred ca va vraji multe fete ! Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Este cu o zi mai mic decat Andreea mea, sa stii ca si ea loveste in zabrelele patutului, e semn ca e tare incantata si bucuroasa. Tie iti doresc multa sanatate si incredere in Dumnezeu, ca El face minuni, dupa cum se pot vedea si la semnaturile noastre ale tuturor.
nici Andreea nu are inca dintisori, asta nu e deloc motiv de suparare, ba din contra se zice ca vor fi mai solizi.
domnisorica mea a adormit acu si trebuia sa pape, dar sper sa pape mai cu multa pofta cand se scoala.
de greutate o sa vorbesc si eu pe 29, Doamne ajuta sa fi crescut bine. Sanatoasa sa fie, ca atunci suntem si noi bine.
sa aveti o zi faina si La multi ani sarbatoritilor !
Aralia spune:
Geta,nu-i nimic daca inca nu i-au iesit dintisori. Pot sa iasa si dupa 1 an!
Am vazut pozele si e un bebe super! Frumos si activ! Ai rabdare ca o sa le faca pe toate, nu-l grabi. Sa stii ca nu e mare bucurie sa mearga in 4 labe si sa se duca peste tot pe unde nu ar avea voie: la cabluri, la incaltaminte pe care vrea s-o roada, pe balcon la flori, sa traga mileul de pe masa...
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
slimatei spune:
neata..am reusit sa deschid si eu comp azi, defaptt stiti voi ca nuasta e greu , ci faptul de a pleca dupa de langa el..![]()
..dam nu numai 

dar si de baut..azi e ziua noastra
7 lunite si peste o sapt ziua lui tati si lui mami
![]()
...si daca reusim totusi sa plecam in vacanta , si nu o sa mai pot intra.. dau acum de baut pt sapt. intreaga![]()
asa ca Poftiti!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
Ank83 spune:
Multumim de cinste Stefania
... si inainte sa ma pun pe mancat si baut ....La multi aniiiiii!!!!!
Anca stai linistita draga ca nu esti egoista pt ceea ce simti... Daca ai sti cat te invidiez ca poti face ceva mai mult pt tine
... eu mai am de asteptat vreo 2 ani 
Geta stai linistita ca fiul tau e super ok... am vazut si eu pozele e un scump... asta o zice o mamica de pui lenessssss care a primit confirmari ca e totul ok chiar de la neurolog
... Toate la timpul lor.Acum avem 9 luni si ne taram cum stim noi prin casa si tragem de tot
...parca as mai vrea sa stiu ca il pun acolo pe pat si acolo sta...![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Anca stai tu 2 ani dar o sa ai si 2 copii minunati...sau poate 3![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
dany26 spune:
neatza
am si eu o intrebare fetelor: dupa o pauza de 1 sapt de la papat iaurt azi vreau sa incepem iarsi tare sper sa nu mai aiba pb de la el ;pana la urma ce iaurt are termenul de valabilitate cel mai scurt?voi l-ati descoperit?asa ne-a zis dr....
mikidutza capul sus si Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
cristi07 spune:
Geta, ai un copil dulce foc si nepotica la fel! Nu e anormal ca pastrezi relatia cu fosta cumnata...la noi a stat fostul cumnat al sotului mai bine de un an dupa ce au divortat![]()
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu