Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
uberbax spune:
buna seara!
vin si eu cu vesti bune mi-a iesit bine acum papanicolau!m-am linistit!
va multumesc ca m-ati sustinut!
va doresc sanatate multa!
va pup
dany26 spune:
quote:
citat din mesajul lui uberbax
buna seara!
va pup
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

bravo!!!!!spre rusinea mea nu am facut niciodata acest test

unde ati fost azi fetelor pe vremea asta urata???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Jasmin012 spune:
quote:
citat din mesajul lui uberbax
buna seara!
va pup
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo
cool!!!

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
totulii spune:
cristina concediu placut
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
Sorina7 spune:
Uberbax ma bucur tare mult, Doamne ajuta !
Dany mersi, asa este, dar as vrea sa mai creasca si ea in greutate ca de cand e mica tot putin pune. Cand ma gandesc ca am nascut-o cu 3.540 si la 7 luni avea 7 kg fara 20 de gr., mi se pare tare putin. Dar sanatoasa sa fie, ca vorba doctorului, vor veni si kilogramele mai incolo.
Intr-adevar iaurtul Napolact e tare acru, nu ne place nici de frica...dar nu ne place nici alt iaurt, asa ca...
noi ne-am imbracat pe la 6.30 de plimbare, ca se inseninase, dupa ce am reusit sa fim gata amandoua ne-am dezbracat din nou, ca se innorase tare rau si incepuse vant...asa ca gata plimbarea.
deci e clar, a mea a trecut singura la 4 mese, la 6 seara nu mai papa.
Poate in laptele de dimineata sa ii pun niste cereale sa fie mai consistent ?!
o seara frumoasa tuturor !
adyanna spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmin012quote:
citat din mesajul lui adyanna
Am fost si noi ieri la controlul de rutina de 7 luni (cu 3 sapt mai tarziu pentru ca a fost dr in concediu) si raportam o greutate de 8,500 kg si 69 cm. Deci a luat intr-o luna si 3 saptamani 700g si 4cm.
Eu am observat ca de cand am inceput diversificarea alimentul ei preferat este laptele. Nu ii dau bineinteles de cate ori ar vrea ea pe zi dar un bibe in timpul zilei tot ii mai dau. Si se pare ca nu ii afecteaza restul meselor pentru ca mananca aproape la fel in fiecare zi - aprox 150g/masa - cu mici variatii.Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
Adriana, am inteles eu gresit sau ii dai doar un biberon de lapte pe zi? Cantitatea minima de lapte trebuie sa fie de 500 ml pe zi... si asta trebuie mentinuta mult timp de acum incolo...
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
![]()
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Se pare ca nu m-am exprimat eu cum trebuie. Ii mai dau un bibe in timpul zilei in plus fata de mesele de la ora 6 dim si seara inainte de culcare.
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
uberbax spune:
Dar si eu ii dau inca la ora 17 un biberon de lapte si bea cam asa,dimineata 210 la 17 tot 210 iar la 22 are 240!!!!
Eu inca nu i-am dat la ora 17 iaurt ca din cauza alergiei pe care o are la lapte nu-i dau inca iaurt!Ea inca are lapte HA
Sorina7 spune:
mamaaaaaa...ce cantitati...a mea treaza nu pune gura pe lapte...biberonu de dimineata il dau prin somn...imi pun ceasu...daca cumva se trezeste nu il bea...daca s-ar inventa un lapte cu gust de ceai Babycalm sau apa bine ar fi...eu o inteleg, ca si eu sunt cam anti-lapte de mica
uberbax spune:
da asa bea laptele si asta HA e super naspa la gust dar s-a obisnuit cu el!Si nu e prea grasa are acum 8300 si 72 de cm...adica are ceva greutate....hahahaha