Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Sorina7 spune:
da, cam asa am inteles ca ar fi vreo 16 grade
Cristina ar fi fain sa ne vedem !
Victo suna bine programul vostru si ce papati. De cantitatea de lapte sa nu mai vorbim.
eu ca sa nu ma mai stresez, incerc sa nu mai masor nimic, bineinteles in afara de laptele preparat. Adica cereale pun cu lingurita cam 5-6 cu varf si adaug apa dupa ochi, nu multa, ca sa fie concentrat ca e lapte inclus si apoi oricum bea apa. La pranz habar nu am cat papa. Dimineata bea 140 ml lapte si sunt bucuroasa, mai are scapari cand bea numai 80 ml.
popbianca spune:
victo...aveti un program...ce fain...si noi aveam panaaa...nu stiu ce s-a intamplat si acum nu mai prea avem...oa data se culca la 22, odata la 23, apoi la 23,30...mananca dupa baie, sau inaite ...depinde, cum se nimereste
asta nu prea imi place si nici pt. ea nu prea e ok...dar stiu ca Ana mea mananca cam la 4 ore si asa ne facem programul
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
si oricum...la cata trambaleala e la noi nici nu ma mir ca Ana mea nu mai are program...o data la bunici ,o data la ceilalti bunici(paterni),o data la bloc...apoi hai la nasi, hai la strabunicul,hai la fini,hai cu mami la cafea in oras...sarmana...n-am ce-i face...asta e ritmul nostru de viata...toata ziua pe drumuri
popbianca spune:
suna mami mea...am plecat...
dany26 spune:
am vazut soferita dragutza a lui anacami!
la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!
sorina si bianca...pofta buna bb-eilor vostri...nu va mai necaajiti...stiti ca important e ca nu scad in greutate...
crsti07 drum bun!
miha vacanta placuta!
adinag multa fericire iti urez in familie!!!!!!!!
ne-am mutat si noi ieri la un nou pediatru..bb are 8,5 kg si 71 cm....desi era cam grabit cand l-a masurat
si a facut-o cu un cm normal....
stiu ca erau fete cu bbei cu afte in gurita:acest dr a zis ca dupa masa de lapte de seara sa ii dau putina apa sau ceai pt a nu ramane lapte in guritza cand adorm.... asa apar aftele...
aveti idee daca exista o limita de suc de fructe de dat bbelusilor pe zi?ca al meu ar bea oricat ii dau...si daca apa nu bea deloc si nici ceai neindulcit
i-as da suc....
anacami nu am gasit ieri iaurt Napolact-doar sana si cel slab,mi-a parut tare rau
deci i-am dat Tnuva cu 3 biscuitei Hero...si nu a vomat...sa vedem azi ce face....O sa ii mai caut Napolact...dar daca e acru sigur nu il vrea...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Jasmin012 spune:
quote:
citat din mesajul lui mihuta
Jasmin, si Sophia are radar, tot ce e de papa e cah, restul sunt minunatii bune de ros! Asa ca ii pun pe masuta printre jucarii si cate un biscuite. Mai rontaie cateodata. Din pacate zboara toate pe jos odata cu jucariile ...
mami de Sophia
Mihuta, asa si la noi... eu il mai pun sa se uite la desene in scaunul de masa, cu biscuite in fata lui, dar nu stiu cat mananca pt ca-l gasesc facut bucatele pe langa el si pe jos... dat am inceput sa-i dau si bucati de fructe, macar sa le suga daca nu le mananca...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi07
La multi ani:
Angelina
Karina
Daria
Floris
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
la fel si din partea noastra, plus
iciJasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adyanna spune:
Hello!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!
Mykiduta
Mami Miha da pe mine nu m-ai vazut pe la mirese? Ca sunt si eu pe acolo! ![]()
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
adyanna spune:
Am fost si noi ieri la controlul de rutina de 7 luni (cu 3 sapt mai tarziu pentru ca a fost dr in concediu) si raportam o greutate de 8,500 kg si 69 cm. Deci a luat intr-o luna si 3 saptamani 700g si 4cm.
Eu am observat ca de cand am inceput diversificarea alimentul ei preferat este laptele. Nu ii dau bineinteles de cate ori ar vrea ea pe zi dar un bibe in timpul zilei tot ii mai dau. Si se pare ca nu ii afecteaza restul meselor pentru ca mananca aproape la fel in fiecare zi - aprox 150g/masa - cu mici variatii.
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
Jasmin012 spune:
quote:
citat din mesajul lui adyanna
Am fost si noi ieri la controlul de rutina de 7 luni (cu 3 sapt mai tarziu pentru ca a fost dr in concediu) si raportam o greutate de 8,500 kg si 69 cm. Deci a luat intr-o luna si 3 saptamani 700g si 4cm.
Eu am observat ca de cand am inceput diversificarea alimentul ei preferat este laptele. Nu ii dau bineinteles de cate ori ar vrea ea pe zi dar un bibe in timpul zilei tot ii mai dau. Si se pare ca nu ii afecteaza restul meselor pentru ca mananca aproape la fel in fiecare zi - aprox 150g/masa - cu mici variatii.Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Adriana, am inteles eu gresit sau ii dai doar un biberon de lapte pe zi? Cantitatea minima de lapte trebuie sa fie de 500 ml pe zi... si asta trebuie mentinuta mult timp de acum incolo...
Jasmin si micutzul