http://www.click.ro/Buna-Dimineata/cheeky-gabriela-a-pierdut-un-copil
Defapt cred ca e doar teatru.
Si eu cred ca e doar teatru...(sper sa nu fie asa), pentru ca daca minte in legatura cu un copil....
Nu o suport pe domnisoara asta, dar nu ii doresc nimanui sa treaca prin asa ceva...e o durere fara margini, fara cuvinte si pe care nu o poti explica...sunt alaturi de tine cu sufletul, Gabriela!
"sky is the limit!"
Da,asa este,trebuie sa fie ingrozitor de dureros sa pierzi un copil, numai ca ,mi se pare ciudat ca nu s-a dus la medic si nu i-a spus nici partenerului de sarcina,pe cind acesta chiar isi dorea un copil.
Au cam epuizat mijloacele prin care ies in evidenta.Nu cred ca e adevarat ca ar fi existat vreodata o sarcina.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Eu cred ca si-a pierdut neuronul, nu sarcina. AM vazut si eu interviul si era jenant de falsa.
Fetele astea doua nu mai stiu cu ce sa mai iasa in evidenta. Iar cand ies, se fac de tot rahatul....cel putin, aici , in Londra ,sunt penibile. Iar mama lor e mai proasta decat amandoua la un loc.
Faza cu sarcina pierduta........ Daca e adevarata, pai eu sunt Madonna.
Nu mai stiu ce sa faca,sa se vorbeasca despre ele. Mai nou, domnisoara Gabriela are o poza cat capul ei de mare pe coperta unei reviste de scandal de aici,o ordinarie marshava. Probabil ca e foarte mandra de asta.
Mi se face greatza cand ma gandesc numai la ele.
Mda...ca sa zic,prostie cit cuprinde.Gabriela avea totusi sansa de a se "cizela" putin linga Lembit,parerea mea.