Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Diana, m-ar interesa pe mine balerinii albi... Cum sunt, arata bine, sunt draguti? Inteleg din comentarii ca sunt foarte comozi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Io-s plina de nervi....dupa ce ca nu a venit nici un aviz, macar cel pt comanda din 1, nu-s ce mi-a venit de am verificat si banii sunt doar blocati....asta o insemna ca inca nu au trimis ...?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

si mie imi apar banii blocati mult timp dupa ce dau comanda... numai ca nu stau sa calculez cam la cat timp ii iau efectiv... de obicei vine comanda la timp si nu ma stresez.
uite, de ex. am comanda in 04.07 si alta in 09.07. pt. prima imi apareau blocati pana acum vreo sapt. iar pt. cea din 09.07 i-au si luat dupa 2 zile...
mai au o comanda trimisa ieri, si-mi apar deocamdata blocati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Diana, m-ar interesa pe mine balerinii albi... Cum sunt, arata bine, sunt draguti? Inteleg din comentarii ca sunt foarte comozi...

sunt lucrati finut chiar daca nu sunt piele. mi-e imi plac, numai ca imi scapa piciorul din ei, desi alti balerini lr, tot 38, mi-au venit f bine. nu cred ca merg la picior lat tare, pt ca sunt decoltati. daca ii vrei scrie-mi pm sa vedem cum facem

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

dar pantalonii acestia:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905228&productid=324131065&documentid=504008
sunt blugi?sau au ei o culoare ce seamana cu blugii

Edit:
da sunt blugi, nu am citit si deasupra pozei

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui dianarus78

si-a luat cineva tricoul asta?

http://www.laredoute.fr/vente-top-femme.aspx?productid=324112505&documentid=504008&categoryid=22899678&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Are referinte destul de bune (vreo 40)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Eu de ce n-am aviiiiiiiz?
Astept din 2, 7, 17...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nexam avize!Nici din 5 nici din 6,8 etc...

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu am banii blocati in continuare pentru comanda din 14 iulie! Nu pot sa creeeeeed ! Ce fac astia, se joaca cu nervii nostrii?!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput