Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ela, cami, viairo, multumesc ! Au venit 3 coletoaie imenseeeeeee, din 1 toate, expediate pe 7.07,9.07 si 10.07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Fetele, multumesc de raspunsuri!
Clau, stiu ca nu e musai sa asortezi geanta cu pantofii dar mie imi place cea argintie mult de tot si ca forma/design...
Diana, eu sunt din Ploiesti. Pm'ul nu stiu de ce nu-mi mai merge, pana acum cateva zile a fost ok, nu cred ca i-am facut eu nika dar...nu-mi dau seama de ce nu merje :(
M-am cam dezumflat cu balerinii albi cand ai zis ca nu sunt pentru un picior mai lat... eu le am mai latutze...nu zic acum ca sunt extrem de late (adica am vazut si mai si ) dar nu stiu....poate ar trebui sa incerc, nu? Iar daca nu mi-or fi buni, vad eu... Pb. e cum rezolv cu pm'ul sa-l am activ din nou??

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dari, uite cum facem. imi scri pe dianarus@gmail.com si mai vorbim, ok?
eu iti pot trimite cu posta, transportul e sub 5ron, si daca nu-ti sunt buni, teoretic eu am drum de bucuresti cu jobul candva inainte de 15.08. si ploiestiul mi-e in drum sa zic asa... no, merem pe centura dar putem ocoli un pic ca n-o fi foc
adevaru' adevarat e ca fiecare apreciaza altfel treaba cu e lat, nu e lat. de curiozitate, ai un m de croitorie, sa masori circumferinta labei piciorului, in punctul unde ti se pare ca e cel mai lat? s-a inteles ceva?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Inex

Buna dimineata!
Am primit si eu ieri comanda din 02.07.Am avut asa:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pinces-best-en-polylaine.aspx?productid=324114533&documentid=389608&categoryid=23111708&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 -superbi dar din pacate mari
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-avec-pinces-edeis.aspx?productid=324095020&documentid=321408&categoryid=23111708&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 -foarte frumosi dar tot mari

Inex ,de 2 x mamica

"Invata de la ieri,traieste pentru azi si spera pentru maine"

inex, spune-mi te rog ce marime ai luat la pantalonii de barbati? si cat poarta de fapt sotul tau?

daca nu ai ce face cu ei si ne potrivim m-ar interesa... pe cand am avut eu timp de rascolit lr-ul pt barbati nu mai era nika dispo (decat la marimi s sau xxxl...)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Pantalonii i-am luat 52 si ii trebuiau cel mult 50(el are 1,74 si cam 89 kg).Cei de la Best probabil ii vom modifica la croitor iar cei scurti o sa-i vindem.Noi o sa fim in Timisoara din 2 August pana prin 15 asa ca daca esti interesata de cei scurti putem vorbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

ela, cami, viairo, multumesc ! Au venit 3 coletoaie imenseeeeeee, din 1 toate, expediate pe 7.07,9.07 si 10.07.

moaaama , fug la posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Camelia,si eu am banii inca blocati pt o comanda din 13 iulie.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Inex

Pantalonii i-am luat 52 si ii trebuiau cel mult 50(el are 1,74 si cam 89 kg).Cei de la Best probabil ii vom modifica la croitor iar cei scurti o sa-i vindem.Noi o sa fim in Timisoara din 2 August pana prin 15 asa ca daca esti interesata de cei scurti putem vorbi.

Inex ,de 2 x mamica

"Invata de la ieri,traieste pentru azi si spera pentru maine"

din pacate sotul meu are doar 85kg, asa ca sigur ii sunt mari si lui :(

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eheii se vede ca a plecat claue liniste aici!

neata!

ceva colete azi?linkuri?

27+ DAVID

Mergi la inceput