Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Nonna la multi anisori lui Andrei! chiar ca ai baiat mare! Sedere placuta la mare!
Oana ma bucur ca ti-au placut baietii lui gabi si ne-ai povestit si noua despre ei! Am observat ca la intalnirea din PU, Victor statea in fund la un moment dat!
Mihamora David a fost placut impresionat de mare! trebuia sa fim atenti caci culegea tot de prin nisip. la inceput baga in gura nisip! S-a temut de apa initial- era rece datorita furtunii care fusese in noaptea inainte de a ajunge noi. cand s-a incalzit nu-l puteam scoate de la apa! A luat-o pe matusa-sa de mana si i-a zis "Ade ade!" si directia apa. Ea l-a intrebat-"Aici?" si el "Da! Da!" Pozele vor fi mult mai graitoare!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
auziti, daca fulgera si tuna voi nu inchideti calculatoarele?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Ella am vazut pozele de la manastiri! Frumoase meleaguri dragi mie! oare cat o fi o rulota de cumparat?! Cred ca merita toti banii!
Nonna frumosi baietii tai cheliosi! Cel mic iti seamana mult! E asa dulce la cumparaturi!
Kriss imi pare rau pentru accidentul de masina suferit de sotul tau!
Am vazut poze de la intalnire! Frumoase! ma bucur ca vati vazut si imi pare rau ca nu am fost! Atunci nu mai aveam net si asa nu am avut de unde sa stiu de planuri. Pe 2 iulie ne-am mutat la casuta noastra.
Descarc acum poze si va arat! Afara ploua cu tunete si fulgere! Daca nu adormiti, veti viziona fotografiile!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Nu Oana! Prizele trebuie sa faca fata la asta! Doar au impamantare si cladirile paratrasnet!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
auziti, daca fulgera si tuna voi nu inchideti calculatoarele?
O data,tot asa la o furtuna am ramas fara net,s-a ars o placa de nu stiu ce.Cred ca retea,dar am uitat.
Ca ma puse Marius sa-l inchid.
Si cica a fost de vina swich-ul lor ce era pe bloc. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Buna dimineata!Va invit la o 
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Acum se descarca pozele! Aseara le-am selectat, dar s-a intrerupt transferul, asa ca am luat-o de la capat! Sunt cateva poze- 175 numai!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am pus pozele. Inca nu am scris comentariile ca merge tare greu!
http://good-times.webshots.com/album/564188937IkgOmA
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
tuscut spune:
Neatza si-o
! Mai dau una pentru cine simte nevoia.
Alina, bine ai revenit. Frumoase pozele, vreau si eu la mareeeeeeeeee...
Oana, le-am poftit pe doamne la o portie de treaba, sau macar asa sa mai stea cu Iustina cat ma invart eu ca o curca prin casa, ca deh...cine face treaba mai bine ca mine?
Da crezi ca vine vreuna? Cel putin soacra...venise vorba intr-o zi ca s-a plictisit Iustina numai cu mine toata ziua si cand vine taica-su de la servici se ineaca de bucurie si ce crezi ca-mi zice? "De ce nu urci in autobuz sa vii la mine? Iti pregatesti tot bagajul si vii" Asta dupa ce tocmai imi refuzase invitatia de a mai veni pe la noi din cand in cand, macar asa o ora, pe motiv ca ea nu merge cu autobuzul/maxi/tramvai pt ca sunt prea multe mirosuri si e incomod
.
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
mihamora spune:
Neatza!
Multumim de cafea Alynta si Irina.
Alynta - am vazut o gramada de poze frumoase, se vede ce mult i-a placut lui David nisipul si apa
Si sirena era tare draguta
Foarte frumos si la delfinariu. Ati fost si cu sora si nepotelul?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
poze din vacanta