Gravidute & Mamici de IASI (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hai mai, ai uitat? Glumeam si eu....

A! Stai, ca auzisem una tare: "cum il cheama pe neamtul ala de a carui boala sufar eu???" (asta se intreba o baba ce avea Alzheimer - cred ca nu am uitat cum se scrie)

Edit sa spun: stiu ca nu suferea el de boala, ci el a cercetat-o - adica asa imi amintesc, dar asa era bancul.

Asa...si mai edit sa bag pentru Miha cate un la fiecare bolduire.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Si am alt mesaj ca sa zic...Miha, iar m-am facut Oana-Bestia, rad de necazul omului.

(A! Si sa ma vedeti pe Scutece! Simo stie!!! Si nici macar nu am baut bere azi, asa ca nu e de la asta. Mi s-o fi trezit vreo gena adormita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha nu ai cum sa uiti sa te intorci de la mare! Cel putin portofelul cu resursele terminande iti vor da de veste sa te intorci!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc:
azi am fost - cu catel si purcel (inca nu stiu care cum e) - la Gabi. Iezii ne-au primit in piscina lor si ne-au aratat jucariile. Ba mai mult, Victor s-a infipt si in biberonul de lapte al lui Bogdan. Ce sa va spun, i-ati vazut la porumbei si in poze, sunt niste baieti minunati. Mihnea m-a impresionat foarte mult prin felul de a fi. E atat de impaciuitor, ata de bun la suflet, atat de dragut cu toata lumea...Sincer, nu am mai vazut asa baietel. O minune!!! Tudor...un vorbaret si un simpatic. iti vine sa-l tot jumulesti, sa-l pupi. Nu-i tace gura o clipa. Mereu iti explica cate ceva, iti arata ceva - de exemplu cum merge el ca militarii, sau cum e el voinic. Bogdan...chiar ca iedul cel mic. Mi s-a parut un delicat, dar un curajos. O combinatie mortala pentru un tip, zic eu. Pare asa ca sta si inca invata de la fratii mai mari. Ce mai, o familie minunata.
Sa stapaniti ani multi si fericiti casa, Gabi. Sa venim si cand o sa fim la pensie la voi, baietii, asa cum am spus, doar sa sune sa ne anunte ca nu mai vin noaptea asta acasa...Si multumim de gazduire.

Mergi la inceput

Nonna, ai grija, daca patul e uns cu lubrifiant - reteta de la Miha, dar ea a uitat ca ne-a dat-o, n-o sa recunoasca - nu mai apari si pe forum...Asa ca, iesi repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

De cind n-am mai vb cu voi nici nu stiu cu ce sa incep.
Cred ca ar fi cazul -cu un pahar de sampanie si o felie de tort.
Andrei al meu are un an.(CE CALDURI ERAU ACUM UN AN...)

Nu am terminat pe deplin curatenia dar e aproape gata. Miine trebuie sa fac si eu bagaje si miercuri vom fi la mare.Miha sa stii ca te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - bine ai revenit! Multumim Cum i-a placut lui David marea si nisipul? Asteptam poze si povestiri.

Oana si Miha - si eu uit, v-am consolat?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Miha!!! Nu ne-ai uitat, nu?

(mai, eu daca sar calul sa-mi spuneti. Miha, nu te superi, fac si eu misto de necazul altuia, ca...de mine rad zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ma dusei pe alte meleaguri si mi-am amintit sa mai trec pe aici.

Monica,o sa-mi notez ca sa nu uit ca tre sa ma suni. Neaparat tre sa ne vedem.

Alina,deci asa zici...portofelul o sa-mi aminteasca ...

Michelle...sa nu uit ...deci nu e chiar de rau daca mai sunt si altii la fel...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput