Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor...astazi sunt fffff happy vine prietena mea cea mai buna in vizita la mine 2 zile.

oana ce pot sa zic sunt prima in club .Si eu ADOR momentele cand il alaptez pe alex numai ca lapticul meu este putin si nu cred ca ii e nici de sete si nici de lapte..e de rasfat..shtiu ca multe nu ma cred si cred ca ma plang dar efectiv alex este un copil foarte zglobiu..nu mai fac fata oboselii uneori ma ajunge.Nu am in casa unde sa il las in siguranta sa se joace singurel.In premergator daca il las cat pun ceva pe foc sau scot nishte rufe din mashina de spalat ca sa il shtiu in 'siguranta' se catzara pe chilotelul premergatorului si se arunca catzara..etc..In concluzie singura 'shansa' de a ma odihni este noaptea cand si atunci alex se trezeste de n ori...si shtiu ca asta este numai vina mea

Luna nu shtiu cat ashtepti tu sa ne vedem ptr ca alex ii va rapi inima Adelicioasei si tu nu te vei mai intelege cu ea iar restul petzitorilor vor ramene cu buza umflata Apropo rade super adelise iar cosmin este un adevarat fratior

monicabo ..POZICI CU BURTICA??Ai o fetita minunata

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

otim super laurentiu citeste?? si are nishte okishoriiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani alexandru!
si buna ziua mamici!

luna te cred ca plangi cand te uiti la ei,si eu am avut fluturi in stomac cand am vazut filmuletul,sunt tare frumosi amandoi si relatia asta a lor chiar e perfecta.....poate ma ajuta DD sa am putere sa o iau de la capat,dar la cate au fost pe capul nostru in ultima perioada ....eli a mea e terminata dupa topogan o pun sus si chiuie cand se da....
monicabo mai mult de 14 ani nu-ti dadeam zau...andreea e tare draguta sa va traiasca.
vai dar ce eleganta a fost si adeluta,ii sta tare bine in alb
am vazut-o si pe dariuta cu parul ala al iei demential,mama si ce mai seamana cu tati....dana mai pune niste kile pe tine daca vrei iti dau eu.
milena daca ai facut coproparazitologicul si e ok alte posibile cauze nu prea imi vin in cap(asa la un copil care nu are nici o alta manifestare).elisei ii miroase tare rau gura dar la ea cauza e evidenta suptul degetului.
oana iti scriu eu de intarcare naturala:de cand are biberonul cu lapte praf adio tzatza doar de suzeta uneori si de dragul actului in sine,asa ca treptat dispare si laptele...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am uitat sa raspund la narcisism... ma uit in oglinda maxim o data pe zi, dar mi se pare normal ca, daca mie imi place cum arat, pot sa ma astept sa-i placa si sotului, mamei, prietenilor, soacrei etc. Daca nici macar mie nu-mi place atunci nu am ce sa astept de la altii. Nu mi se pare normal sa fiu facuta narcisista fiindca sunt multumita de cum arat. In definitiv tot pentru a fi multumite de cum arata altele tin cure de slabire, fac sport, numara caloriile, merg la spa si alte lucruri.

EDIT: intarcarea naturala se face in majoritatea cazurilor intre 3 si 7 ani, cand copilul isi pierde treptat interesul pentru supt si tzatza...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

monicabo m-am mai uitat odata peste poze deabea se vede burtica ARATI FOARTE BINE!
jadi imi pare rau pentru cumnata ta sper sa gaseasca un medic bun si care sa ishi dea toata silinta pentru a o ajuta!

Mergi la inceput

mychydutza e bine sa stiu ca nu sunt singura care trece prin astea dar cred ca la mine se iveshte o depresie...

carlav cred ca ar trebui sa mai lashi si u capu jos ....dar si celelalte fete lasati naibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz merci de inscrierea in club. eu deocamdata m-am dat batuta in lupta cu tzitzi. andrei nici bibe nu accepta, pt ca habar n-are sa suga din el. am incercat sa-i dau lapte praf cu bibe si nici o reactie. i-am dat cu canitza si l-a suipat pe tot. de adormit, numai la san, si culmea ca pare mai atasat de el ca niciodata. mai nou ma trage de bluza si se uita la zitzi, ca cioara-n ciolan.de beneficiile harnitului la san sunt convinsa pt ca andrei pana acu doar asta a papat si slava domnului arata bine.

jadi zona e frumoasa, aerul curat, insa orasul si statiunea in general lasa de dorit. merita sa veniti pt copii, pt aerul si linistea de aici. se pot face si excursii prin imprejurimi(maramures, manastiri etc). eu chiar azi mi-am facut o gramade de draci, pt ca fac neste bai in statiune si impachetari de namol si cand am iesit de la namol,murdara ca nevasta porcului.....ia apa calda de unde nu-i , asa ca am stat un fundu gol si cu zoaiele alea pe mine vreo 15 min, timp in care am inghetat bocna.asa ca serviciile lasa de dorit.

Mihaela

Mergi la inceput

cateva pozici cu noi http://www.flickr.com/photos/11788157@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va rog frumos sa-mi raspundeti daca stiti ceva despre bame. Am pus si eu trei la fiert cu celelalte legume si nu stiu daca sa i le dau sau nu. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Jadi, am zis ca nu citesc tot, am prins din urma subiectul, am inteles despre ce e vorba si cum cineva spunea de verisoara ta m-am gandit ca a citit din urma si stie. Asa ca nu te lua doar de mine. Iar chestia cu parerea mea de rau sau de cum imi pasa de altii, n-ai cum sa ai nici cea mai mica idee, asa ca mai bine te abtii.

Despre limbajul meu n-are rost sa discut aici dar ma mandresc sa fi lucrat cot la cot ani de zile cu dl. Pruteanu si dl. Michinici, Dumnezeu sa-i odihneasca. Asa ca pot sa folosesc orice limbaj, nu-ti fa griji. Am intrebat daca mi-ai da un cap in gura, nu o palitura in mestecau, dar daca asta e limbaj de cartier... Imi place, vii, ataci, avertizezi si dupa aia inchei subiectul. Daca n-ai invatat "limbajul meu de cartier" atunci spune cu limbajul tau elevat ce vrei sa-mi faci, o atingere contondenta a neurocraniului tau in cavitatea mea bucala?. Si care e diferenta, ca oricum gandesti ce meritam, macar scrie ca sa vada si altii ce fel de om esti.

Si cum ai dedus ca nu inteleg nimic, sau e doar o chestie pe care ai simtit-o, la fel ca pe complexul meu? Sau e doar o insulta? Te simti bine insultand oamenii? (si mai ziceti de mine)

Valen:

quote:
Carla, chiar nu inteleg de ce te agiti aiurea cu demonstratii si ambitii; faptul ca esti singura despre care se spune ce se spune, ar trebui sa-ti ridice niste semne de intrebare fata de propria-ti persoana si sa te trimita la autoanaliza, dar inteleg ca e mult prea complicat pt. tine.

... si autocritica in fata conducerii de partid si de stat, sa traiti!

quote:
Cum naiba mai sa zici ca-ti iei desertul cand ne citesti, ca apoi sa recunosti ca bazai pe aici pt. ca e mult rahat...beah,!!! Cu remarcile astea, personal consider ca esti in rahat pana la gat, deci ai grija sa nu mai faci valuri!!!"

Ce te deranjeaza, desertul sau rahatul? Si cine naiba a inceput cu bazaitul? Eu sunt atacata si insultata si ar trebui sa tac, sa nu raspund, sa nu demonstrez nimic. Ha ha!

Oana, parerea ta, problema ta, crezi ce vrei, pot sa scormonesc in trecut dar am chestii mai importante de facut, zau!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput