Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 13
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo78
pai ALINA, tocmai cautam solista
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
a mea face precum cocorul, danseaza si pocneste din degete; se poate inscrie?
in alta ordine de idei, ne inscriem : alexandra, 5 iulie 2007, ora 11:10, 3,250 kg, 50 cm
raluca, 1,60 m 83 kg, am muult de recuperat; cea mai eficienta metoda de slabit (am terminat sarcina cu peste 100 de kg) este regim impotriva colesterolului si mers muult pe jos, ceva abdomene, impachetarile cu zat de cafea/cafea macinata.
oaana spune:
Oana si eu il adorm la san.
Problema mea cea mai mare e ca nu primeste nici un fel de bibi,dar nici in cantza cu cioc din care bea apa nu vrea lapte,asa ca nu stiu ce voi face.
Milly,si lui Iosua i-a mirosit o perioada gurita,acum nu.
Mihaela,amandoi copiii mei au strunga mare,dar mare,la dintii de sus.Insa mie imi sunt tare dragi asa.
LA MULTI ANI,ALEXANDRU!!!!!
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ghinetz spune:
xerxe, Victor inca e total indragostit de san. Il mangaie, il pupa. De asta zic...ca eu nu as avea nici un motiv sa renunt la apatat. Atat doar...ca nu pot pleca niciunde fara el. (dar nici asta nu e bai, ca oricum nu se inghesuie nimeni sa stea cu el) In plus, e si o chestie asa, ca Stefan nu era asa dependent de mine. Si cum mai spuneam eu uneori...mai am nevoie si de cateva clipe doar ale mele, doar cu mine.
Nu stiu ce sa-ti spun, poate la Razvan e doar o faza. Au mai trecut fete prina asta, dar doar periodic.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
brazuca25 spune:
Orice idee despre cum sa invat gargaritza mea sa nu mai adoarma la tzitzi e bine venita. Doar sa se si aplice in cazul ei ca e un catar in miniatura.
Eu incercasem cu succes pt o saptamana o metoda opusa celei de cry-it-out, adica o puneam in patut, incepea sa planga, o luam imediat si tot asa....cam de 30 de ori prima data, apoi 10 ori, apoi cam 3-4 in zilele urmatoare. Dupa o saptamana am ajuns la o ora jumate de aplecari si ridicari din patut si urla sa darame blocul, se prinsese de jmekerie si nu mai mergea metoda. In saptamana aia adormita fara san, a dormit noptile intregi fara treziri pt supt, si daca se trezea o luam de la capat cu ridicari si aplecari.
Nu ma intrebati cum eram cu spatele pe vremea aia.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
ghinetz spune:
Oana, uite, Simo spunea ca a perseverat cu biberonul si pana la urma a reusit. Victor in afara primelor 10 zile de viata nu a baut cu bibe nimic, niciodata. pana ieri, cand s-a infipt in biberonul lui Bogda, iedul cel mic al lui Gabi. Si a supt cateva guri bune.
ghinetz spune:
Corina, stiu ca ai deschis si un subiect la Generale sau la Parintii intreaba. daca primesti info pretioase acolo...nu ne uita, ca eu nu mai gasesc subiectul ala. (de altfel, rar intru pe alte topicuri decat asta si iesencele mele dragi)
ghinetz spune:
Gata, merg sa culc odorul. (la san, desigur, desi el ziua mai adoarme in carucior, daca il plimb putin. Mai povesteam cred, ca il legan cu piciorul timp in care eu citesc...Apoi fug la shmotru. Am mai stat pe aici ca imi astetam sotul sa vina la "vorbitor". dar sigur e in camera, isi face mancare, ca de ieri s-a inchis cantina. E pentru prima oara cand isi gateste. I-am trimis retete, de alea cu poze: omleta, spaghete etc. Poze pentru fiecare etapa. Daca as fi putut sa-i trimit ppze si cum se spala ciorapii. Ca n-a mai ajuns la spalatorie cu ei si a decis sa-si mai ia 15 perechi decat sa spele...(daca stiam ii puneamd e acasa cate una pentru fiecare zi, dar am crezut ca va fi cald si va umbla fara ciorapi, doar in sandale)
Mama, azi am avut ceva "scuipici la limba", nu? (sau cum s-o fi zicand cand e vorba de tastat???)
otim spune:
Miillyy si Oana linkul e direct la semnatura , puteti sa ne vedeti oricand click pe Laurentiu
monicabo partea cu podoaba capilara e si povestea vietii noastre " cum numai atat par are ? " e replica care o primim si noi
umpluta cu frisca si fructe (printre care si visine pentru a fii dulce-acrisor ....) deci cine vrea o felie ???
cafera momentul cu tava nu a fost nici o "inspiratie" , atat de mult a plans copilul (cam de la 5 pana pe la 9 ) incat dupa tort am lasat balta inclusiv invitatii , dar pentru ca si sambata va primi alt tort asa ca avem o alta sansa pentru tava
xerxe2005 am un pic mai muuult si sunt mica rau de inaltime ... dar de ieri am inceput sa beau ceai kkcios
Laurentiu Ovidiu Otiliei
Miillyy spune:
Otilia, e foarte dulce Laurentiu. Mi se pare ca seamana cu Mihnea al meu. Iar cu parul, nici noi nu stam mai bine. Da' eu i-am tuns pufuletzul care-l avea si parca acum a rasarit ceva mai aspru. Da' mie mi se pare cool asa chel, seamana cu un biloi.
Fetelor, va admir sincer, ba va si invidiez cu alaptatul vostru peste 1 an. Mie tare mi-a placut sa alaptez, dar copilu' nu a fost de aceeasi parere, in sensul ca rareori sugea linistit fara sa urle. Noi cu chiu cu vai ne-am luptat cu alaptatul pana la 7 luni, dar dupa ce m-am intors la servici si am fost plecata 2 saptamani in Germania, n-a mai vrut deloc (desi eu aveam lapte ca m-am muls ca disperata).
Poate reusesc mai mult cu bb2 (proiect de care ne-am apucat de vreo 2 luni).
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
lulualex spune:
am pierdut sirul... de ce vreti voi sa ii dezobisnuiti de san si sa ii obisnuiti la biberon?