Puiuti de Randunici 2008!! (60)
Raspunsuri - Pagina 8
numeioana spune:
Buna, randunici!!
Noi suntem tot la mamaie si la tataie si se pare ca dormim tot aici, caci avionul cu care trebuie sa vina randunoiul de la Napoli are ....7 (!!!) ore intarziere... El se va duce direct la serviciu... saracul! Si probabil ii va trebui o saptamana sa se refaca dupa calatoria asta... Sper sa fi meritat efortul!!
Dav a papat azi primul piure de legume... L-a dat gata imediat, cu aceeasi pofta ca de obicei. Si apoi a halit inca 180 de laptic. Si... bitza, David isi suge si el pumnii in nesire dupa ce a scos suzeta in prealabil. Nu va mai faceti atatea griji!
Naty, noroc ca ai aparut, ca incepusem sa ma ingrijorez... Tu esti nelipsita de pe crenguta... Sa nu mai pleci niciodata!!
Pupici
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Ioana, 

Tuchi, am zis pt inceput (!) sa nu te ascult si am pus in bibe doar 2 masuri de cereale (am luat fulgi de orez fara lapte si fara zahar, de la Milupa-deci simple) si i-am dat acum, ca eram curioasa. A supt uimita 20 ml si s-a oprit cu bibe in gura; apoi a adormit LEMN si cu chiu cu vai i-am bagat pe gat, in somn, 130 ml. Deci fiasco total...
Cred ca de maine le prepar separat si i le dau cu lingurita, sa vedem cum le-o primi.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
N-as zice ca e chiar fiasco daca a reusit sa le inghita!
Cert e ca era obosita fata!![]()
iar asta cu neascultatul...trebuie sa te convingi singura de neste treburi, ca esti capoasa ca mine!![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Citesc despre disfunctia erectila la diabetici...ma gandeam la puta lui Vladut de Bubu ![]()
poze
numeioana spune:
Care sunt trebile de care trebuie sa ne convingem singure?![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bitza037 spune:
Mstela, Luny,Lyvy si Naty merci mult de raspunsuri.Naty ,gata m-am consolat!!!!!!
Ideea este ca aveam impresia ca lucrul asta se inmpla mai devreme decat trebuie,credeam ca mai incolo pe la 4-5 luni ii apuca.Si inca ceva, aseara era moarta de obosita si i n loc sa doarma dupa ce i-am bagat suzeta in gura, am gasit-o cu pumnii in gura si bagata intr-un colt al patutului, eu lasand-o in mijlocul lui.
Mai fetelor face niste salturi de ma baga in sperieti, adica se impinge in calcaie isi arcuieste coloana si se impinge inspre cap(nu stiu daca explic ca sa intelegeti) si faza asta mi-o mai face cand este nervoasa si vreau sa o schimb de pampers.Uffffffff
Iar in seara asta acum o ora cand i-am dat sa manance am constatat ca nu mai am laptic

......dintr-un san nu iesea mai deloc iar din celalalt foarte putin de se enerva saracul copil ca trage si nu are ce........sa fie de la faptul ca sunt racita si nici nu am mancat prea bine zilele astea???sau alta o fi cauza.
Asta imi mai trebuia dupa ce ca am o stare de tot rahatul......si maine voriam sa plec cu ea la tara

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
VioletaH spune:
Bubu, era sa mor de ras la perlele lui Vladut
Abia astept sa-l aud si pe al meu
Acum cateva zile l-am vazut pe Sean tragandu-se de putza si i-am zis speriata lu barbate-miu, la care el cica "stai linistita, cand o sa inceapa sa se joace cu ea ce-o sa mai zici?"
Mamelor de baieti mai maricei, la ce sa ma astept????
Sovi, faza cu "imi ia DD ochelarii" e de milioane
Naty, nu stiu daca (si) eu am fost motivul absentei tale, dar ma bucur ca ai revenit. La mai mare Iuliei cu diversificarea!
Olgutza, de acord cu tot ce ai scris despre increderea pe care o capata copii si AP. Uite, Sean de exemplu nu plange cand se trezeste, de obicei scoate cateva strigate de chemare sau uneori nici pe alea si ma asteapta cuminte sa vin sa-l iau. Asta pentru ca stie si are incredere ca nu-l las acolo, ca in scurt timp apar. Si sa vezi ce zambet larg are cand ma vede si da din picioruse si ridica manutele la mine. Noi nu-l lasam niciodata sa planga singur. Si incet, incet se mareste timpul pe care il petrece fara sa fie tinut in brate, uneori se cere el pus la joaca.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VioletaH spune:
Bitza, si mie mi s-a intamplat de 2 ori faza cu lipsa lapticului seara. Probabil e o faza trecatoare. Asigura-te ca bei suficient lichid, ca mananci ceva si odihneste-te. Si pune-o la san, ca revine lapticul, o sa vezi.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
ursuleata spune:
si vladut face la fel cand se trezeste ca Sean
. Nici eu nu l-am lasat sa planga niciodata. Vb cuiva: eu mi-as uri mama daca mi-ar spune ca atunci cand eram bebelush m-a lasat sa plang. Si intr-adevar copiii tinuti in brate cand sunt mici sunt mult mai independenti cand cresc.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Vio, am o prietena cu un baietel de 3 ani, un pic mai mare ca Ilinca si ce-mi aud urechile de la ea....in legatura cu ce face baiatul cu cucul propriu....Vai de capul nostru!
Tind sa cred ca Bubu si alte mamici de baietei mai mari ne pot povesti mai multe! sau n-or fi toti la fel?
Ioana, era vorba despre cerealele din biberonul cu lapte, am mai tot zis ca nu sunt de acord cu ele, fara a avea argumente stiintifice solide ci doar convingeri proprii!![]()
poze