Puiuti de Randunici 2008!! (60)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
bitza am vazut poze cu Antonia pe plaja, sa va fie de bine!
gecko, abia astept poze din plimbarile voastre! sa vina masina mai repede:))

mimooooo, bine ai venit!!!!!!!!!!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Eu trag cu ochiul, sa stiti!
Mai Ariel, nu imi iese din cap!!! Din ambele tzatze sper ca a scos cantitatea ast
. Ca daca imi spui ca numai dintr-una, ma impusc in cap
. Eu scot maximum dintr-o tzatza dimineata, cam 200ml. La serviciu, ca sa obtin aceeasi 200, pompez ambele tzatze...Si pentru noi era evident ca tu te chinui foarte foarte mult. Oricum, a fost bun si putinul ala, fii sigura! Cat poti sa scoti, aia e, nu te mai consuma...mai ales cu asa laptarie in zona, te duci cu capul
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Luny, urmareste-l azi pe Mufarin, da? Orice ti se pare suspect, anunti! Pup fruntitza sa treaca, bietul pui
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ariel_7000 spune:
olgutza, hai ca esti tare! din amandoua a scos:))) dar fara sa se agite...asa usurel, rapid si s-a oprit ca nu a mai avut chef, ca lapte mai avea:)
hai ca fug afara. s-a trezit teo, dar nu are chef de papa, asa ca ii voi da in parc...pup
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
clauclau spune:
Bitza, am vazut poze frumoase de la mare! Cum a fost, cum s-a comportat Antonia? Peste 2 saptamani mergem si noi tot la Olimp, este statiunea noastra de suflet!
Olgutz, 
, ce face pitica?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Cuscra
,am inteles:o las mai incet cu mancarea!![]()
Sovi,am vazut si eu montajele cu Delphinasul
Bitza,ati fost la mare
,bravo!Antonia ce grasunica e
Naty,ce idee buna cu ciorapii aia
....imi iau si eu,poate,poate ma transform in
Clau,ce bine ca a papat Rebee borcanelu!De care i-ai dat?chiar nu a facut nazuri?ca la David cand era bebe am incercat si eu sa-i dau si scuipa![]()
am citit ca ati fost la Vidraru,am vazut si poze !Ne-om intalni data viitoare cand veniti la Mama Cozonacilor![]()
Luny,multe mai pateste Mufarinul-Pufarinul!
sa treaca
Olga
,nu mai pui si tu ceva poze cu Sophie?
Gecko,si eu i-am facut Barosanelului o poza cu tzatzele la vedere...si cu capul tesit!trebuie sa le pun,sa vezi ce seamana![]()
Ariel,plimbare placuta!sper ca in Bucuresti e soare,ca aici ploua si e tare frig!si ploua de azi-noapte![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui Olgutzika
Luny, urmareste-l azi pe Mufarin, da? Orice ti se pare suspect, anunti! Pup fruntitza sa treaca, bietul pui!
Olgamamica de

asa o sa fac!..deocamdata vad ca e tot rosu pe frunte...LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny, tocmai ce scrisesem ca nu mai e chip sa o las DELOC pe Iulia in patul nostru nesupravegheata...1 minut daca nu ma uit poate fi suficient. Gata, abia de acum incepe supravegherea serioasa cu ei...si e doar inceputul! Pupa fruntea lui Mufy.
Mimoooo, ce dor mi-a fost!!!
Clau, azi e mai racoare, e mai bine cu ciorapii
. Altceva in afara de mancarime nu simt deocamdata, astept cele 3 saptamani sa-mi recapat cracii de balerina ce-odata am avut...Si gata, azi bag cerealele la castron! Nu-i face lui Rebe supa complet strecurata, ea deja e obisnuita cu hrana semisolida si n-are nimic daca mai scapi un pic de legume pasate. Eu i-am dat-o asa pt ca nu mai mancase nimic mai grosut, insa dupa 2 zile am inceput sa ingros supa; si succesul e tot mai mare, plus ca nu-i umpli burta cu apa de pomana.
Ma duc sa-i dau de mancare fetii
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Simo, nu a facut nazuri deloc, l-a mancat cu placere, dar nu pe tot, cam jumatate! Am luat de la Nestle, de piersicuta si mar, exact ce papa si acasa.
Cu siguranta o sa ne intalnim cand ajungem prin zona.

POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Naty, ce sa-i pasez azi in supica? I-am pus ardei gras, rosie, pastarnac, telina, dovlecel, morcov. Si da, ea e mare mancacioasa, a mancat bine tot ce i-am dat pana acum. Pofta buna Iuliei!
POZE
POVESTEA NASTERII