Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza am vazut poze cu Antonia pe plaja, sa va fie de bine!
gecko, abia astept poze din plimbarile voastre! sa vina masina mai repede:))
mimooooo, bine ai venit!!!!!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eu trag cu ochiul, sa stiti!

Mai Ariel, nu imi iese din cap!!! Din ambele tzatze sper ca a scos cantitatea ast . Ca daca imi spui ca numai dintr-una, ma impusc in cap . Eu scot maximum dintr-o tzatza dimineata, cam 200ml. La serviciu, ca sa obtin aceeasi 200, pompez ambele tzatze...Si pentru noi era evident ca tu te chinui foarte foarte mult. Oricum, a fost bun si putinul ala, fii sigura! Cat poti sa scoti, aia e, nu te mai consuma...mai ales cu asa laptarie in zona, te duci cu capul !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, urmareste-l azi pe Mufarin, da? Orice ti se pare suspect, anunti! Pup fruntitza sa treaca, bietul pui !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olgutza, hai ca esti tare! din amandoua a scos:))) dar fara sa se agite...asa usurel, rapid si s-a oprit ca nu a mai avut chef, ca lapte mai avea:)

hai ca fug afara. s-a trezit teo, dar nu are chef de papa, asa ca ii voi da in parc...pup

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, am vazut poze frumoase de la mare! Cum a fost, cum s-a comportat Antonia? Peste 2 saptamani mergem si noi tot la Olimp, este statiunea noastra de suflet!

Olgutz, , ce face pitica?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,am inteles:o las mai incet cu mancarea!
Sovi,am vazut si eu montajele cu Delphinasul
Bitza,ati fost la mare,bravo!Antonia ce grasunica e
Naty,ce idee buna cu ciorapii aia....imi iau si eu,poate,poate ma transform in
Clau,ce bine ca a papat Rebee borcanelu!De care i-ai dat?chiar nu a facut nazuri?ca la David cand era bebe am incercat si eu sa-i dau si scuipa
am citit ca ati fost la Vidraru,am vazut si poze !Ne-om intalni data viitoare cand veniti la Mama Cozonacilor
Luny,multe mai pateste Mufarinul-Pufarinul!sa treaca
Olga,nu mai pui si tu ceva poze cu Sophie?
Gecko,si eu i-am facut Barosanelului o poza cu tzatzele la vedere...si cu capul tesit!trebuie sa le pun,sa vezi ce seamana
Ariel,plimbare placuta!sper ca in Bucuresti e soare,ca aici ploua si e tare frig!si ploua de azi-noapte

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui Olgutzika

Luny, urmareste-l azi pe Mufarin, da? Orice ti se pare suspect, anunti! Pup fruntitza sa treaca, bietul pui !

asa o sa fac!..deocamdata vad ca e tot rosu pe frunte...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, tocmai ce scrisesem ca nu mai e chip sa o las DELOC pe Iulia in patul nostru nesupravegheata...1 minut daca nu ma uit poate fi suficient. Gata, abia de acum incepe supravegherea serioasa cu ei...si e doar inceputul! Pupa fruntea lui Mufy.
Mimoooo, ce dor mi-a fost!!!
Clau, azi e mai racoare, e mai bine cu ciorapii . Altceva in afara de mancarime nu simt deocamdata, astept cele 3 saptamani sa-mi recapat cracii de balerina ce-odata am avut...Si gata, azi bag cerealele la castron! Nu-i face lui Rebe supa complet strecurata, ea deja e obisnuita cu hrana semisolida si n-are nimic daca mai scapi un pic de legume pasate. Eu i-am dat-o asa pt ca nu mai mancase nimic mai grosut, insa dupa 2 zile am inceput sa ingros supa; si succesul e tot mai mare, plus ca nu-i umpli burta cu apa de pomana.
Ma duc sa-i dau de mancare fetii

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Simo, nu a facut nazuri deloc, l-a mancat cu placere, dar nu pe tot, cam jumatate! Am luat de la Nestle, de piersicuta si mar, exact ce papa si acasa.
Cu siguranta o sa ne intalnim cand ajungem prin zona.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Naty, ce sa-i pasez azi in supica? I-am pus ardei gras, rosie, pastarnac, telina, dovlecel, morcov. Si da, ea e mare mancacioasa, a mancat bine tot ce i-am dat pana acum. Pofta buna Iuliei!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput