Puiuti de Randunici 2008!! (60)
Raspunsuri - Pagina 17
numeioana spune:
Clau, eu zic sa-i pasezi din toate cate putin...
Mimo, bine ai revenit!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
fie-va mila de o biata randunica cu capul varza!
Ce acte imi trebuie pentru intrarea in CIC? Pana acum nu m-am invrednicit sa fac nimic, si pana la sfarsitul lunii trebuie sa rezolv, pentru ca luna asta mi s-a terminat postnatalul. 
Va rog, dati-mi explicatii ca la prosti, cu pasii exacti, ca sa pricep! Pls.
Stiu de la Ariel ca trebuie sa duc la servici o cerere pentru suspendarea contractului de munca pe durata CIC. Si ei trebuie sa mi-a aprobe, sau cum?
In afara de asta mai trebuie ceva dus la servici? 
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Am pregatit si eu legumele pt piure... Azi fara ceapa, cartof si telina pt ca nu am... si, desi piata e langa mine, nu pot sa ajung, ca ploua cu galeata. Ne-am mutat inapoi acasa. A venit si randunoiul de dimineata la 6, rupt de oboseala...cica a dormit ca aurolacul in aeroport si aia de la compania de zbor i-au dat 17 euro ca sa-si ia de mancare si nici macar nu le-au spus de ce au intarziat ore!!
Acum e la serviciu...80km dus...80 intors... cred ca diseara il culc inaintea lui fi'su
.
Delphin, daca esti pe receptie, te rog sa-mi scrii si mie cateva cuvinte in frnceza pe care as putea sa le spun unei persoane care isi sarbatoreste ziua de nastere. Ceva de genul la multi ani, iti doresc multa sanatate... cum se zice pe la voi, pe-acolo... Multumesc anticipat!!
Mi-as face o salata de ardei,. rosii, morcov, ceapa si ton... dar n-am ceapa
...
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Kya, eu nu ma bag sa te sfatuiesc, nu pt ca n-as vrea, dar cred ca mai rau te incurc, ca nu se cer aceleasi acte ca lanoi... Mie mi-au trebuit o groooaaazaaaa... Am speriat-o si pe Naty, dar ea a scapat ieftin... Asa ca de ce sector apartii? Intereseaza-te la fetele din sectorul respectiv... ma gandesc poate sunt diferente si la nivel de Bucuresti.
poze
ccris_ccris spune:
si de la noi! Am baut cafelutza si am citit din urma, cam subtire activitatea pe-aici!
Ca o prima constatare: vad ca scrie in romaneste emoticonuri, adica in loc de "show entire list" - "arata toata lista" 
Andreea a dormit bine pana azi dimi la 6, cand a papat si apoi a adormit iar pana la 9 si un sfert. Acum iar doarme de vreo ora, cu vremea asta pisorcoasaa...
Ce vorbiti voi de rasuciri si rostogoliri, piticutu nu da semne de asa ceva, inca nu sta decat pe spate si pedaleaza la greu.
Luny, pup mufarinul cucuiat sa-i treaca.
Bitza, vazut pozite super faine, daca aveam si eu insigna aia la botez, scapam de racit gura de pomana cu neamurile, ca pana la urma tot a comis-o nasul meu de botez, dar dormise piticuta deja 2 ore, asta apropo de babisme.
Mimo, bine ai revenit!
Olgutzica,
.
Naty, succes cu ciorapii, sa-mi zici si mie daca obtii rezultate, poate asa ma mobilizez si eu sa-mi port colantii. Pofta buna Iuliei!
Simo, cred ca pica excursia la Bran din motive de buget
, nu stiu daca om ajunge sambata la un pescuit.
Si apropo de finante, randunoiul vrea sa facem un credit la CEC, cica ar fi dobanzi mai mici acolo, ca sa achitam Altexul si CAR-ul si sa ramanem doar cu leasing-ul si rata la credit, cica ne-ar fi mai usor asa, ca rata pe care am plati-o la credit ar fi mai mica decat cele 2 rate pe care le platim acum la un loc. Nu stiu ce sa zic, mi-e ca lungim pelteaua, creditul e pe 7 ani, ratele astea le mai platim una timp 9 luni, alta un an. Am avut aseara o mica discutie cu el si s-a supi pe mine ca sunt gica contra, el cauta solutii si eu ii tai elanul. Ati mai procedat vreuna din voi asa, cu un fel de credit de refinantare?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Kya spune:
Ioana 
Cris eu nu prea am o parere buna despre creditele astea de refinantare. Alta marie, aceeiasi palarie. Poti sa faci un calcul, sa vezi cum iesi mai convenabil cu dobanda, dar eu zic ca nu prea se merita oricum, pentru ca nu mai ai multe rate de platit.
Plus ca la dobanda asta variabila care se modifica cum vor muschii lor, 7 ani mi se pare cam mult. Adica riscul sa platesti mai mult per total este mai mare.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ccris_ccris spune:
Asta i-am zis si eu randunoiului, sa calculeze bine si sa documenteze inainte sa faca ceva. I-am spus sa nu se modifice dobanda si s-ajungem sa platim mai mult. El spune ca ne ajuta sa iesim acum din impas, mai ales c-o sa iau si eu bani mai putini si ca ne mai raman bani sa mai facem si cate ceva prin casa (noi n-am terminat tot, mai avem de facut gardul, de mobilat). Nu e chiar un credit de refinantare, e un gen de imprumut de nevoi personale de la CEC, cu care am scapa de Altex si CAR si ne-ar mai ramane si ceva bani.
Cat despre CIC, eu fiind militar, nu pot sa te ajut, eu am facut o cerere la mine la serviciu, mi-au dat de completat niste formulare si s-au ocupat ei de restul, iar banii (tot 6 milioane) ii iau de la ei, nu de la primarie, asta e diferenta.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
clauclau spune:
Cris, si mie mi se pare ca nu se merita sa faceti un alt credit pe 7 ani cand voi nu mai aveti asa mult de platit la celelalte 2. Doar prelungiti timpul, 7 ani este mult...Asa , scapati de astea 2 si gata! Dar voi stiti mai bine cum sa faceti, va ganditi, o intoarceti pe toate fetele si luati o hotarare.
Kya, sunt multe acte, eu nu mai tin minte exact, dar le aveam scrise pe o hartie. O caut si daca o gasesc iti scriu imediat ce iti trebuie.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
Alocatia cand vine????
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
varuna spune:
Salutare !!!
M-am simtit cu musca pe caciula ca n-am mai scris nimic si voi intrebati de mine (m-am simtit bine...). Iedul creste, papa, se joaca, deci face cam ce fac si bebelusii vostri, e foarte cuminte si ne intelegem tare bine. In schimb maica-sa e nebuna si a albit copilu de atatea pupaturi acum daca ma vede ca vin cu botul tuguiat spre ea deja intoarce capul
.
Gecko
pregateste ratonul ca peste vreun an si ceva (speram noi) venim sa-l vedem pe cel mai frumos din orasul lui.
In rest Olguta
, Ursulet
, Naty
, Tuchita
, Zoze
, Delphin
, Sovi
, Ariel
, Clau
, Lyvy
, Luny
, Stela
, Bubu
, Simo
, Ioana
, Ali
, Butucica
, Mami papacila
, Vio
, Adriuta
, Mimo
, Cory
, Simonette
, Amira
, Cleme
, Deea
, Bitza
, Cris
va pup si va imbratisez. (sper din tot sufletul sa nu fi uitat pe careva le-am trecut si pe fetele care nu mai scriu dar care au tinut ceva vreme forumul activ
).
Am pus ceva poze mai noi cu iedul...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH