Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
citat din mesajul lui numeioana

Luny, nici eu nu-i suport, dar parca vad ca ne face Naty sa ne cumparam toate si facem o intalneala in ciorapi! In Botanik!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

buhuhuuuuuuuuuuu

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

NB

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu! sunt in zona, va urmaresc pe toate, numai ca nu am fost in stare sa scriu NIMIC! nu stiu de ce...de cate ori am incercat sa scriu un mesaj, nu am stiut ce...ciudat, pt ca pe mine ma caracterizeaza logoreea...nu sunt in butoi, poate doar o perioada de "mutenie"
va pup si sunt pe aici:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cred ca mi se trage de la "orgia" culinara pe care a comis-o sovi:))) hrrrrr!
bubule, tare vlad al tau!
sovi, superbe montajele, mai ales cel cu "om la apa"! ma bate gandul sa-l dau si eu pe teo la apa....am aflat de un loc unde fac "balaceli" cu 500 000 sedinta...
am dat si eu 2.5 kg jos pana acum...daca tot nu voi mai avea lapte, ma gandesc sa incerc si altceva....va tin la curent dupa ce voi testa pe pielea mea.
ursule, esti super cu biberoanele tale!
naty, m-ai amuzat teribil cu buruienile tale de ciorapi:) nu m-a mai mancat asa pielea de la cursul de entomologie:)))
bitza, imi pare tare rau de "accident"....la mine deja e jalnic...20-50 ml/zi....mi-am acceptat soarta pana la urma, dar tot mai suspin...are legatura cu starea mea de kkao de acum...cumnata mea a scos azi 450 ml in juma de ora, iar eu...20 ml...

dupa 3 nopti de trezit din ora in ora pe motiv de papa am introdus o masura de cereale de orez la 90 ml lapte...deci 2 masuri la o masa, numai seara si s-a trezit teo numai 1 sg data, la ora 5, apoi la 10:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Buhuhu! Pupici si de la noi!
Desi am avut o zi plina azi, nu prea mi-e somn.
Asta-seara am fost la Auchan si, ajunsi la casa Andreiuta a inceput sa planga rau de foame, am luat-o in brate, l-am lasat pe randunoi sa plateasca si sa puna el cump. in sacose, iar eu m-am asezat cu puiul pe o bancutza s-o alaptez. Langa noi vine o alta mamica cu o fetita mai marisoara, cred ca vreun an si ceva avea. Ii dadea bibe sa pape, eu abia reusisem s-o linistesc pe Andreea, inca n-o pusesem la san, o tineam pe umar si trage cealalta un chiot. Mai, fetelor, s-a speriat Andreea, a tresarit si a inceput sa planga, dar, cum sa va zic, nu mai respira, asta o fractiune de secunda, dar ce m-am speriat eu si, cu greu am reusit s-o calmez, am pus-o la san si s-a linistit. Ce o fi fost cu ea, nu stiu, ca am incercat s-o obisnuiesc cu galagia, poate era obosita si, aia mica i-a tipat aproape de ureche. Nu stiu, dar imi venea si mie sa plang de mila ei. Pe urma am exersat alaptatul in mers si am reusit!

In fine, o mica scrisorica:
Naty, am si eu crema anticelulitica, dar uit si eu sa ma dau si ma gandesc acum n-o contraindicata in alaptare?
Sovi, , mai pune o data link-ul cu jumperul, pleeease!
Nu stiu pompita de la Chicco, ai si cu aia vreun link? Dar cu para de curatat nasucul nu merge sa scoti apa din urechi?
Iar scutece Libero gasesti si la supermarket sau doar la farmacie? As incerca si eu, daca ziceti ca sunt za best.
Olgutzica, ce bine graiesti tu, dar ce profesie ai, daca nu ti-e cu suparare, ceva legat de bebei?
Bitza, si Andreea isi baga manutele pana in gat si isi mai provoaca greata, ba chiar uneori cand e infometata, daca nu le nimereste sa-i convina ei, incepe si scanceste si plange si munceste la ele de zor.
Ariel, si mie mi se mai intampla sa nu stiu ce sa le zic fetelor.
Ma duc si eu la nani, noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol. pai numa 8 pagini ati bagat de aseara pana acum? si eu ce citesc la cafea?
pana una alta...aveti cafeul ...dar sa nu va atingeti de el pana la 9 am...in rest sa dormiti.
mie mi-a dat bursucul trezirea la 7 dimineata...i-o fost foame...ca cina si-a eliminat-o prin toate gaurile...si pe curutz si pe gura...si stela rectific...2 cesti de cafea...una pe umarul drept...si una pe umarul stang.
acum doarme linistit si eu buhuhu ca daca e lumina afara nu pot dormi. i-am luat un maimutzoi mare cat el si tare ii place...e personaj din kung fu panda...nu panda...ci celalalt...eu initial am crezut ca e un bursuco-raton...dar cred ca m-am inselat...arata mai mult a vulpe. zice sotul ca e urat...eu zic ca seamana cu Patrick...ca are capul mare.

bitza...odihna reface productia de lapte...cu mancarea eu zic pas...ca eu toata ziua nu mananc decat ceva biscuiti...prima si ultima masa e seara cu sotul.
si zi asa tuchi...de are preferinta la un deget am pus-o...al meu deja stie care deget e mai carnos si mai zemos...si rade de mine cand ii spun sa il scoata din gura.

naty, mi te-am imaginat imbracata in gradina ca ilinca de tuchi sub AC. sa-ti fie cu folos ciorapii...oricum ceva efect vor avea la cati bani ai dat pe ei...ca asa nu o sa mai ai bani de mancare...nu ca mananci tu foarte mult...
si mi-am amintit...ca si nepoata-mea a fost bec cand era mica...sarmana si acum zice ca ea cand a fost bebe a fost un "boy". pe la un an jumate ii crescusera 2 carlionti blonzi la spate...pe care noi ii impodobeam cu buburuze, floricele etc...si cumnata era fericita ca in sfarsit se vede ca e fetita...bine-nteles ca s-a gasit o farmacista sa o intrebe intr-o zi cand Becca era cu clame in carlionti si rochita pe ea, "how old is HE?"...dar nu ne-am suparat...am zambit si am mers mai departe...compensatie...acum la 4 ani, Becca are parul lung si blond si se imbraca numa' in pink si cu rochite...Slava Domnului cu printesa Jasmine ca am putut si noi sa ii aratam ca si printesele mai poarta din cand in cand pantaloni.

cris...in primele luni de viata e normal ca bb sa nu se streseze de zgomote...aia nu inseamna ca "i-am educat" noi...asa sunt ei..ignoranti...plus ca unul e zgomotul unui aspirator, masina de spalat...constant, monoton...si altceva e daca de exemplu spargi o farfurie...pana si noi adulti tresarim...d'apoi ei. si al meu s-a apucat odata de plans la Ikea...din simpatie cu bebele de alaturi...

tare bine a fost sa ma plimb cu clau la vidraru si cu bitza la mare...vine ea masina aia...si v-arat si eu ce minunatii sunt pe aici.

pup stolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Gecko, eu am voie sa beau mai devreme, nu?
Una peste alt, este INUMAN sa ma trezesc pe ploaia si pe norul asta sa ma duc sa fac o treaba care nu-mi place!
Incep sa ma intreb serios daca nu cumva mi-am fixat obiective nerealiste si daca n-ar fi trebuit sa mai stau acasa un pic!
Acum, am intrat in hora, trebuie sa joc!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neatza!

hihihi, cum e Bitzi-mik aici :

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/2689651397/in/photostream/

Adica nu ma pupi DELOC, ca va ia mama naibii pe toti . Bitza-mare, niste dulci sunteti toti trei, iar poza cu buni cu floare la urechi e mortala!!!

Ariel, 450 ml?!? Mi-e rau!!!! Hai cu logoreea , ca ne e dor de tine!

Cris, mama, sunt inginer chimist ! Da' lucrez in asigurari . O sa ii treaca Andreei si teama asta de zgomote. Inca e mica, ai rabdare! Incearca sa nu o mai culci in liniste absoluta pentru inceput...

Gecko, gud morning !

Eu muuuulg vaca !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ce faci Olga disdemorning?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput