Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Al meu e bleu cu galben

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Da, ma, ce-o fi fiind cu iedutzul Varunei!? Chiar se gandea Naty ca nu mai avem vesti de la ea...

Sa va mai zic una si ma duc sa ma culc: baietzelul colegului meu a fost operat la inimiutza la Targu Mures joi seara. Inainte de operatie, Horatiu Suciu a stat de vorba cu ei si le-a explicat cat de importanta este pentru copil in timpul operatiei increderea lor ca va fi bine, relaxarea lor si gandurile lor optimiste. Le-a vorbit despre legatura energetica dintre copil si parinti, i-a sfatuit sa fie relaxati ei, si va fi si copilul relaxat! M-a impresionat mult asta, stiind cine este Suciu, cat de ocupat este, ca a avut un sfert de ora sa vorbeasca cu parintii despre ceva mai mult "esoteric" decat cum va decurge concret operatia ( ma rog, nu ca nu li se spusese si asta...)

Uite ceva frumos si la noi! Si copilul e cat de bine putea fi dupa o operatie pe cord, in care i-au peticit trei DSV-uri, un DSA, i=au refacut artera pulmonara stenozata si i-au mai reparat si ductul arterial. A durat 6 ore, a facut omul ala tot, iar Andrei acum mananca, e detubat, si asteapta sa fie dus in sectie maine...

Asa ca fetelor, suntem noi ZEN, sunt si ei asemenea!

Edit: normal ca e detubat daca mananca !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ursule, al meu e galbuuuuui galbui :)) Sa vezi ce palme isi iau mutzunoii aia de pe masutza . O sa vezi ca masutza aia are o brida, de care o fixezi sa nu o poata scoate bebe dupa ce il pui in leagan. Eu nu o mai fixez, ca ii place RAU cand impinge cu cracii in ea si o da peste cap. Zornaie si mutzunoii cand face asta, vede si ce reuseste sa faca si radeeee....Abia astept sa imi spui cum ii place!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Noapte buna !

Luny....fierbcaiselerepede, fierbcaiselerepede, fierbcaiselerepede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, nu sunt extrem de fericita, insa el este. Mie mi-e insa extrem de simplu sa alaptez noaptea. Dar ma trezesc la orice oftat sau miscare a lui, unde mai pui ca dorm pe margine rau... si fara sot langa mine... eu dorm in camera lui bebe, intr-un pat de o persoana.
Intentionez de la 3 luni sa il pun noaptea sa doarma in pat, ca uite, ieri a facut prima rotire de pe burta pe spate, azi a doua... Vin vremuri miscacioase!! Da-mi te rog si mie materiale despre AP, am mai citit eu pe aci pe colea cate ceva (mi-am facut si wrap :D). Multam fain. si o seara buna.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hmmm, ce de ciripeala pe-aici!

Oo, Luny, trimite-misi mie un borcan Anul asta n-am facut nici un gem...a facut mama ceva si iau de la ea...

Pe mine m-a apucat melancolia si ne uitam la pozele cu Vlad de la 3-4 luni, o sa va pun si voua sa vedeti ce scumpic era!
De putza o sa se tot traga si acum, la 3 ani jumate sta cu mana mereu la putza, mai ales ca in casa nu-i pun chilotei, doar pantalonasi scurti de bumbac. Stau cu gura pe el sa ia mana, ii zic ca o sa-l doara, ca o se se umfle(el stie, ca a patit asa, dar din alte motive)...dar degeaba...uita si iar sta cu mana pe putza...

Vio, ce frumos va jucati voi, o sa incerc si eu sa-l pun.

Mai, Stefan daca se trezeste din somn, de exemplu la pranz, ii schimb pampersul, mai radem putin si apoi papa bibe. Apoi sta la ragaiala si apoi iar ne jucam si mai vorbim. Il mai plimb prin casa, mai stam la Vlad in camera si vine el si ne arata jucariile lui...si trece vreo ora. Apoi il apuca maraiala si frichiniciu si il pun in pat la carusel sau la albinuta. Apoi il vad ca se freaca la ochi(de 2 zile face asa), il pun pe-o parte, o pernuta la spate, ii dau putin ceiut, zuza in cioc, il mangai pe cap si inchide ochii si adoarme. Mai scapa zuza de cateva ori si o cauta cu gurita. Daca nu adoarme imediat si se mai freaca il mut pe burtica si gata, adoarme.

Ai vostri stau mai mult treji? Maxim 2 ore sta treaz si apoi nani. Ba juma d eora, asta la pranz, ba 2-3 ore la amiaza.
Hai sa va zic: se trezeste la 6 dimineata, apoi la 9. Apoi mai doarme afara vreo ora sau juma de ora, pe la 13 la fel si de la 3 sau 4 doarme 2-3 ore, cel mai lung somnic din ziua. Si mai doarme pe seara afara tot asa juma d eora, o ora, pe la 7 jum. Si dupa baita, la 10 jum a adormit.

Sper ca nu v-am plicti

Bitzule, si Stefan isi suge pumnul, degetul, cu zgomot, se baleste tot si e asa haios si-l las, ca-i place. Asa fac toti, ai vazut ce-au zis fetele.

Olgutza, ce tare ai fost, m-am amuzat cum ne urasti tu pe toate

Naty, chiar 8 ore ai stat cu ciorapii aia?? nu transpiri rau de la ei? nu ma refer la picioare, ca acolo e clar ca transpiri, ci in restul corpului?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olgutuleeeeeeeeeee, scuze mami ca am uitat.........nu a fost cu intentie....ma grabeam sa pun niste poze sa ne vedeti la botez si la mare.....uite aici
gata...sper ca m-ai iertat.
Bubule

ia sa vad am reusit sa pun poze???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

vad ca am reusit

de la botez mai am poze dar nu le-am luat de la tipul care le-a facut......o sa revin cu ele cand le am in posesie.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic

Stela, esti azi in consens absolut cu mine?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic

Am fost in Botanica...eu in ciorapi!! .
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Nu se holba lumea?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput