FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor m abucur pt reusitele voastre, sper ca la anu sa ne putem indrepta si noi spre Austria
Am o mare rugaminte, voi cum ati tradus spermograma cind i-ati scris celor din Austria???

Va doresc tuturor succes si sa venit cu cit mai multe vesti bune.
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bq, poti sa mergi linistita la medicul de familie sa te ia in evidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisik: Eu am facut un fiv+icsi la giulesti cu dr Dracea in martie 2008 nereusit.
Dupa aceasta experienta care mi-a lasat un gust amar am hotarat ca in tara nu voi mai face fiv niciodata.
Pe urma v-am gasit pe voi cu informatiile despre Austria si mi se pare ca in cazurile de infertilitate masculina sunt foarte buni.
Sotul are astenoteratospermie mobilitate 0.
Asa ca ma incanta afoarte mult acea procedura IMSI.
Am corespondat cu cei de la clinica 4 si mi-au trimis care ar fi costurile in jur de 4500 euro fara medicamente.
Acum stam si adunam banii iar la anu facem FIV
Pana atunci ma informez din experientele voastre ma bucur pentru reusitele fetelor pentru ca ma ajuta enorm sa imi recapat incredera in sansa noastra de a avea un bebe.
pupici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

pisix vroiam sa zic
sunt multe pisicute la acest subiect
pupici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Multumesc tuturor pt urari/felicitari!
Ieri am fost cam balonata si am avut usoare dureri de burta, de fapt de intestine cred eu!
Am scris in Austria, iar ei f prompti mi-au zis sa merg urgent la eco!
Le-am zis eu ce nu am crampe, "sageti", spasme, etc, dar au zis ca sa fie ei linistiti sa merg la eco!
Am programare pt ora 2, azi, dar nu la dr meu pt ca e in concediu, si am apelat la clinica Gynia, de pe T. Mosoiu, ceva clinica parti (se poate si naste acolo ). Mai multe dupa ce ma intorc.
Joi (sapt viitoare) merg si la dr de familie (care e in concediu bineinteles), cu toate ca nu am diagnostic de gravida.
Pupici

Bq

Mergi la inceput

Bq, tin pumnii. Sa ne scrii cum a fost la eco.
Iar diagnosticul de gravida il dovedesti cu buletinul de analiza beta hcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

sunt super ok!
2 se vad perfect!
al 3-lea nu era sigur!
ovarele au fost un pic dilatate din cauza stimularii!
atat!
clinica super faina! de tinut minte!

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bravooooooo Bombonique sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula pina la sfirsit asa cum ti-l dorsti tu

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Bravo Bq!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Acum daca nu sunt 3 nu cred ca e o problema . Ma bucur tare mult.

Mergi la inceput

M-am mai gandit si e posibil intr-adevar sa nu se vada si al 3-lea, doar era o morula pe langa 2 blastocisti . Oricum sanatosi sa fie.

Mergi la inceput