FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Inca o dat va multumesc mult dragelor!
acum am vb cu Christine Loimer si mi-a zis sa continui tratamentul conf programului adica: progynova 6 mg, tromboass 100, utrogestan 3*3, heparina 0.3, prednison 7.5 mg.
Peste 3 saptamani am programare in austria pt eco!
A zis ca nu trebuie examenul de sange repetat!
Sunt ziua 12 dupa et!

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bq m-ai lasat masca !!!

3 dintr-o lovitura ???!!! Bravo, uite ca ai asteptat cat ai asteptat dar acum se vad si roadele

Sa dea DD sa fiti toti sanatosi si sa aduci pe lume 3 bebelusi minunati !

Bq atunci avem una asupra alteia efecte pozitive, si vestea ta mi-a dat aripi !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bombonique, valoarea este mare, si eu cred ca s-au prins toti trei! Ai grija de tine si de sarcina in continuare, continua tratamentul si gaseste un medic foarte bun care sa-ti supravegheze sarcina.
Wow! Sunt emotionata de-a dreptul! Chiar sunt buni cei de la Linz! Eu sper sa nu mai fie nevoie la noi de o "data viitoare", dar daca totusi va fi, atunci in mod sigur ajung si eu acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Bomboniquefelicitari! Austria sa traiasca nu conteaza ca e Welz ca e Viena!
Am vesti si despre mine: analizele genetice au iesit bune la amandoi. Mi le-au trimis scanate dar nu inteleg mare lucru ca sunt in Germana. Important e ca sunt OK, stiu ei ce au analizat acolo.
mi-au recomandat schimbarea tratamentului cu: Rosenwaks poor responder protokoll. Asa mi-a scris. Acu' ma apuc de sapt ca nu stiu ce e asta Rosenwaks....Daca poate sa ma lumineze cineva. Oricum mi-au raspuns ieri, asa ca acum astept schema noua tratament sa vedem ce medicamente si sa incep sa mi le procur. As vrea o noua incercare prin Octombrie.
Fetelor, eu nu dau inapoi de la Wunschbaby deoarece cat de cat acum imi cunosc organismul cu raspunsurile lui si iata ca acum vor mai schimba ceva! Mi-am facut rost si de DHEA de peste ocean cu mari sacrificii! Da, in Austria e la moda acest DHEA, se recomanda fetelor peste 35 ani pentru calitate ovocite slaba, 2-3 capsule/zi in conc. de 25 mg/capsula. Problema e ca nu se gasesc in RO, in Auistria numai cu reteta si f. scumpe, eu am dat prima data la o farmacie 120 Eur/ 60-90 capsule nu mai tin minte exact. Acum am dat 60 eur/50 capsule de la alta farmacie. Problema e ca sunt facute in farmacie, nu de o firma anume, si atunci cred ca fiecare le dau cu ce pret vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

BOMBONIQUE, felicitari din toata inima pentru reusita, iti doresc sarcina usoara si la termen. Speram sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii.

Despre mine,m-am intors ieri din Austria, am facut Fiv nr.4 cu dr.Loimer care asa, cum s-a mai scris mi-a lasat o impresie excelenta.
Din 9 ovocite mature s-au obtinut 7 embrioni prin ICSI au rezultat 4 blastocisti, 2 au fost transferati, 2 congelati.
Noi am stat la ATTERSEE unde este absolut superb, prin urmare am avut parte si de un concediu pe langa Fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo ice! Tin pumnii sa ne dai o veste la fel de frumoasa ca cea a lui Bq!.

Mergi la inceput

Ploua cu vesti bune! Ice, tu ai patit la fel ca mine la ultimul fiv cu ovocitele care nu s-au fertilizat... ne spui si noua tratamentul pe care l-ai urmat? Tinem pumnii sa ai acelasi rezultat pozitiv ca si Bombonique! Cand ai testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

M-am lamurit putin: acest Rosenwaks este un nene probabil o somitate inmaterie de FIV care a scris niste articole, dar pe care nu le poci citi de pe net ca trebuie sa le cumepri. Dehhh, daca sunt asa valoroase. Astept provincia cum se zicea pe vremuri, acum cu informatiile lor.

Mergi la inceput

KITTA, daca geneticele au iesit bune si au si o varianta de tratament pentru tine pentru a avea un rezultat mai bun data viitoare, atunci pregateste-te de aceasta data viitoare ca sanse exista! Sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

avon,
la ultimul FIV ( in Romania-MEDLIFE) ovocitele nu s-au fertilizat din cauza incompetentei medicilor care au pus la fertilizat ovocitele a 2-a zi de la punctie cand in mod norm fertilizarea se face in maxim 3 ore.

Tratamentul pe care l-am avut a fost:
protocol scurt
anticonceptione, o luna inainte
5 zile gon 225 ui, urmatoarele 5 gon 150 si o fiola de menogon
cetrotide din ziua a -6a de stimulare
prednison 7,5mg de la inceputul stimularii, fraxiparina 0,3 pe zi dupa punctie, proluton 3 injectii la fiecare 4 zile din ziua punctiei, acid folic.
dupa punctie 3ovule utrogestan de 3 ori pe zi.
In toata perioada stimularii am facut o prima ecografie in ziua a 5-a de stimulare in tara, a 2-a in ziua a 9-a in Wels, aici nu se face aniza estradiolului si pot spune ca m-am simtit mai putin stresata.

Mergi la inceput