FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)
Raspunsuri - Pagina 12
pisix spune:
Bombonique FELICITAAAAARI !!!
Sunt happy - happy - happy pt tine, a naibii internet, nu te-am vazut niciodata in viata mea si totusi am plans de bucurie cand am aflat asemenea veste !
Si eu si sotul meu ne-am bucurat enorm, azi am intrat de zece mii de ori pe DC, am simtit ca azi vei da vestea ...e pur si simplu extraordinar si iti spun sincer ca vestea asta imi da si mie aripi, o confirmare in plus ca am ales clinica ideala
Moni ... visezi si tu la morulele voastre ? ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
pisix spune:
Bq - sunt cu ochii pe tine , azi trebuie sa aflam daca vei avea un bebe sau doi !
Ce zi minunanta !
bombonique spune:
Draga Pisix, poate vor fi 3!
Si noi suntem nerabdatori!
Azi am fost la testul de sange, iar pe dupamasa voi avea rezultatul.
Eu trebuie sa-ti multumesc draga Pisix. M-am bazat pe spusele tale. Bineinteles ca am si testat!dar ai fost un factor de infuentare a deciziei, plus promptitudinea Ritei!
Bq
claudia_prea spune:
Bombonique, felicitari graviduto!
So, eu nu ma pronunt, dar sunt 2 sau 3, in nici un caz un singur bebe.
Sarcina usoara si la termen!
Sa dea Dumnezeu sa veniti toate cu asa rezultat!
La multi ani celor care-si serbeaza numele astazi!
Moniland spune:
Da Bq sunt 3. Sa te vad acum Si vorba aceea ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca. Eu ma bucur tare mult pentru voi. Va fi dificil acum cu tripleti si riscul e mare. Asa ca multa grija.
sunshine4ever spune:
Bombonique FELICITARI GRAVIDUTO sa ai parte de o sarcina usoara si in final sa ai copii sanatosi si frumosi. Ma bucur muuuuult muuuuult pt voi .
in asteptarea unui ingeras
LucaLuca spune:
Bombonica, nu stiu la cate zile afterET ai bhcg-ul 710, dar eu sper sa ai "doar" doi bebelusi. Felicitari si sarcina la termen! Sanatate multa!