FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Cami - da-o-n colo de treaba stii vorba aia, unde a mers suta merge si mia ...ce rost mai are sa te consumi acum pentru bani? important e sa reusesti, si ai sa reusesti si va fi bine pana la urma. Peste un an abia va veti mai aminti de chinul prin care ati trecut cand va veti uita la bb . Te asteptam cu vesti
Bombonique ne mai tii mult pe jar? da-ne o veste buna
Avalon

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor ieri am fost plecata, prima zi de cand sunt aici la... targ de masini, la cumparaturi ( nu pt noi) si seara la un minunat foc de artificii la Koblenz - ceva ce n-am mai vazut pana acum.

La 11 am l-am sunat pe dr care mi-a zis de 6=7 ori cat de minunati sunt embrionii mei , ca sunt excelenti, ca sunt superbi.. etc. Luni ii punem in burtica.

Lindutza eu tot cred ca e vina lor ca nu s-au fertilizat ovocitele. Trebuiau clar sa te intrebe si de icsi daca vreti sau nu.Cand ma gandesc la tine parca nu imi mai pare rau ca la mine au facut icsi, dar eu am intrebat clar dupa punctie daca se face icsi sau nu si mi s-a raspuns ca se face icsi, parte pentru ca o usoara valoare la mobilitate nu le placea, parte pentru a-mi asigura fertilizarea ovocitelor.
Eu hartiile pe care le-am semnat contineau si terapia icsi, tocmai pentru a sti ei ce sa faca.

Deci de vineri sunt gravida in eprubeta, iar de luni gravida de-a binelea:). Prietenul la care stam nu ma mai lasa deloc in pace, imi face imaginea mea de grasa cu doi plozi peste noua luni.. iar sotul meu saracu cred ca nu realizeaza ce i se intampla. El, am impresia ca inca mai crede ca ne jucam de-a mama si de-a tata, cred ca pana n-o sa vada analiza de sange n-o sa se trezeasca la realitate.

Eu nu prea am nici o emotie si nici un feeling asa de viitoare mamica. Bine de bocit am bocit din alte motive, ca ma necajesc astia pe aici, de la hormoni si de la un sentiment de teama.

Da hai mai bine sa asteptam sa ne spuna analiza de sange ca's gravida cu adevarat si sa nu mai vb eu aiurea inainte..

Pupici, ne auzim maine

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

bravo cami, nu ti-au zis cati s-au format pana acum? sa stii ca rezista si 5 ani congelati, in caz ca te razgandesti :).
lindutza, mie mi-au zis sa fiu pregatita cu bani de icsi in caz ca din varii motive nu "merg" singuri pentru ca ei vor interveni cu icsi.
In final nu a fost cazul dar am dedus ca se poate face icsi chiar daca initial nu era vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

PSJ,la mine poate ca de aia nu au intervenit pentru ca la noi jumatate plateste asigurarea si trebuie inainte intotdeauna sa le trimitem planul si trebuie sa primim acceptul de la ei inapoi.
Doctorul mi-a spus ca nu sperma a fost de vina si au tot asteptat sa mearga ei singuri,ei cica ar fi trebuit sa intrevina in primele 2 ore.
Acum am primit planul pentru ICSI dar e altfel ca pina acuma ,doar o parte mai am Orgalutran injectii si inca nu stiu la ce ajuta.
Am sa intreb cind mergem la convorbire inainte de a incepe.
Cami,i-ti tin pumnii strinsi sa se prinda si sa fie totul bine,A-ti avut destul stres cu drumul asta.Cind mergeti inapoi in tara?Ai grija de tine si nu te mai stresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Iuli, nu va tin pe jar.Deocamdata nu am noutati!
Voi face testul cam pe joi -vineri!
Pana atunci incerc sa-mi ocup mintea!

Bq

Mergi la inceput

gagici gata! mi's bortzoasa la propriu cu 2 bucati bebe de 8 celule, perfecti asa cum s-a exprimat doctorul. De acu' ce-o vrea natura aia s-o intampla.
Pe 25 august testu de sange. La ET n-am simtit nimic - ori oi fi eu mai nesimtita. Si aici nici nu te tzin cu picioarele in tavan 3 ore. Am stat vreo 10 minute dupa care m-au trimis la shopping:)

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Cami ,
e asa de mare diferenta pt icsi in Germania , adica ai platit inca 2000 eur pt icsi ?
ca sa te linistesti iti spun ca si eu am fsh mare si am facut in Romania 3 stimulari care s-au soldat cu un singur transfer cu 1 embrion , asa ca as fi preferat unul si bun asa ca al tau cu 9 ovocite din 9 foliculi.
cu dr.Beran te-ai inteles probabil in romana , dar cu restul (asistente etc) cum te-ai descurcat ?
multa,multa bafta si te asteptam pe 25 cu un test pozitiv !!!

Mergi la inceput

luck, din pacate icsi dubleaza suma de fiv in germania, n-as putea sa spun de ce. Eu am fost un caz fericit pt ei cred, am raspuns extrem de bine la stimulare, ovocitele s-au fertilizat imediat, nu m-am hiperstimulat..
Dr Beran vb romaneste, mai au o chimista la laboratorul FIV care e romanca, iar restul asistentelor vb engleza. Oricum cred ca nu e nevoie sa stii nici o limba in afara de romana ca te descurci pentru ca fiecare asistenta isi stie treaba de cum intri pe usa clinicii.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor n-am mai dat de mult pe aici (spre rusinea mea) da asta nu inseamna ca nu am facut lucruri

Am fost in Austria la clinica de la Viena si din pacate nu m-au impresionat deloc; fata de Linz mi s-au parut pe banda rulanta, nu mi-au pus prea multe intrebari, nu au intrat f mult in detaliu, deja mi-au dat schema cu Gonal si nu mai stiu ce inhibant, mai mult au zis ca la primul FIV ii fac sotului numai punctie si abia daca nu reusim la FIV 2 facem si biopsie
M-a cam enervat asta, eu deja am doua FIV-uri si nu vreau sa stau sa experimentez

Asa ca m-am dus glont la Linz unde dr Loimer mi-a facut capul mare cu cat de documentat e si mi s-a parut ca are cate o solutie pt orice ... in fine, deci mi-a placut la Linz de 50 de ori mai mult decat la Viena
Eu am facut deja histero acolo (+ chiuretaj endometrial) asa ca in octombrie voi face FIV; medicamentele mi le comanda in Franta

Bombonique- am ramas masca ... tu maine ai test ? !!! mama deci deja ai facut FIV ????!!! wau, ar de nerabdare sa citesc tot-tot din urma, recunosc ca nu am citit nimic

Fetelor, noi pastile la moda in Austria: Femibion au varianta si cu DHA (nu mai stiu ce e asta dar stiu ca unele din voi erati interesate)
Si pt ca tot am ajuns la capitolul pastille, pe sot l-am trecut pe Profertil cu Maca, ca saracu umbla cu punga de pastille la el

Scuze trebuie sa fug dar abia astept sa citesc tot din urma

Asa ca m-am dus

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput