Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamh spune:
miha, bravo pentru pomelnic, mai are omu' ce citi!
ce noroc cu sala, chiar ma gandeam cand citeam unde ai bagat atatia copii! foarte frumos!
sa incep cu iris... nu, nu o primeste, nu are 3 ani. plus ca nu vrea la orice gradi, vrea fix acolo cu andrei. mi-e teama ca , daca o duc, nu va sta insa la grupa ei, si va vrea cu andrei.
azi am mai dres-o cu plansul. la petrecerea de la irinuca s-a indragostit iremediabil de zburatoarele alea agatate, si la ziua ei vrea sa vina peter pan. cum o sa-l fac eu sa vina nu stiu, dar m-oi descurca... am vazut printr-o librarie un set cu figurinele, numai vreo 35 roni, o sa le iau pentru tort. imi pare rau ca n-o sa am cum sa fac rost de set de petrecere, dar poate reusesc sa fac vreo smecherie si sa am macar ghirlanda.
azi dimineata am schimbat placa, daca mai plange dimineata, vorbesc cu peter pan sa nu mai vina la ziua ei. si... minune! a tacut din gura instant.
andrei pare ok la gradi. aseara mi-a povestit cum a venit doamna mia sa-i vada, si ca le era dor de ea, si ca doamna emma n-a venit la ei. si saracutul parea tare trist, cumva dezamagit, poate si din vina mea. i-am zis ca doamnele ii iubesc, si ca n-au decis ele sa schimbe grupele, ci niste nene pe care ei nu-i cunosc... si uite ca doamna emma nu s-a dus la ei.
altfel ii place de doamna cea noua, e "draguta", si e tare fericit ca e cu 2 dintre baietii "lui". din pacate, amenintarea cu mutatul gradinitei s-a transformat in utilizarea la maxim a spatiului. au transformat salile de masa in dormitoare, si mananca in sala de clasa. stiu, o sa-mi ziceti ca la noi era deja rasfat, fiecare grupa cu 3 sali, da' era asa bine... acum mai au doar dormitoarele separate.
ah, i-a apucat nebunia, ma duc sa-i despart.
cristinamh spune:
doi sarbatoriti astazi, Radu si Andrei!
, sa cresteti mari!
danat si nicoleta, asteptam poze...
asa, pe fuga, povestea cu peter pan tine la iris, azi nu a plans deloc. acum sa vedem de unde scot eu peter pan
mihaela_s spune:
Raduc!!!!
Andrei!!!!
Sa va traiasca baietii, sa creasca mari, sanatosi, voiosi si sa aiba multe impliniri!!!!
cristina, am inteles acum problema cu Iris...pacat ca in Ro nu ii lasa pe frati la aceeasi grupa, aici e din contra, incurajeaza aceasta chestie. Bine si grupele sunt de asa natura, sunt mixte ca varsta. Silvia are acum 2 frati colegi, au fost amandoi la ziua ei. Cea mare e fata, iar micutzul e baiat, sunt asa de frumosi impreuna.
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
mihaela, ii lasa si la noi, am mai vazut cazuri in gradi, cand fratele mai mic a plecat dupa cel mai mare... atat ca mi-ar place sa stea cu copii de varsta ei, nu are sens ca in loc de grupa mica si mijlocie sa faca grupa mare si pregatitoare, apoi sa mai stea si ea inca 2 ani la grupa mare si pregatitoare...
si nici n-as vrea sa stea cu gasca lu fra-su de baieti mai mari, e periculos pentru viitoar .
l_carmen2003 spune:
La multi ani pentru cei doi nazdravani: Radu si Andrei
ne scuzati si pe noi de intarziere, dar e o saptamana de cosmar pentru mine cel putin...
l_carmen2003 spune:
Am fost azi la psiholog cu Alex, care in treacat fie spus e destul de racit de ieri, cand dna edu l-a dezbracat si lasat in tricout...
M-a intrebat initial daca am o problema anume si i-am spus doar ca am constatat o mare schimbare de comportament... apoi m-a dat afara cu o fisa de completat plina de intrebari si a ramas cu Alex... cand m-a chemat inauntru m-a intrebat daca o pot asculta fara intrerupere 5 minute!!!
A vorbit 5 minute si... sincer am murit putin..., oricum si acum imi dau lacrimile cum imi dadeau si atunci.
Ce sa va spun? stiti cu ce o asociaza copilul meu pe dna edu? cu un scaun! (de pedeapsa...?) ce sa mai spun in plus? ca brusc ii place culoarea maro si negru? unde e verdele culoarea lui favorita? pe care o completasem eu afara pe fisa?
Ce sfat mi-a dat dna? sa il scot urgent din acel mediu. Fara intarziere... plus cele 5 minute in care mi-a aratat si ce a desenat copilul... si m-a facut sa inteleg ca lui ii e frica si de intuneric si sa stea singurel in camera pt ca lui ii e frica de singuratate... - nu aveam asa o problema pana acum...
Mi-a spus ca are o sensibilitate deosebita dar e indusa si se poate redresa daca eliminam stresul... mi-a dat o mostra de ce a intrebat Alex: 'pe ploaie o doare cand cade pe pamant?' Eu as fi considerat asta ca fiind o chestie draguta si copilaroasa dar...
M-a intrebat daca stiu ce se intampla acolo... si asta ma intreb si eu cu groaza...
In rest nu mi-a spus bla bla bla-uri despre nivel de cunostinte etc ci doar ce m-a interesat nu aiureli despre cat de destept e copilul etc...
dana_ene spune:
Carmen, mi-au dat si mie lacrimile.
Nu-mi gasesc cuvintele. Vreau sa te incurajez . Nu stiu insa ce poti sa faci mai bine.
E clar, totusi, ca trebuie sa-l muti, din nou, de acolo.
Atat de multe experiente negative am auzit in ultima vreme legat de educatoare, ca nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu pentru norocul pe care l-a avut Oana si sa ma rog ca si Roxana sa aiba aceeasi bafta.
Numai bine tuturor!
mihaela_s spune:
Carmen, cum e Alex? Sper din suflet sa nu fi fost afectat sufletzelul mic...
Mai da de veste daca ai timp...
Va pup, n-avem vesti noi, doar ca incet-incet Silvia o da pe suedeza.
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
iuliana76, la multi ani!
nu stiu daca la voi e 25, ca fusele orare ma deruteaza, dar noi va pupam si asteptam sa vedem poze.
carmen, ce faceti?
am fost azi la sedinta cu parintii... din grupa lui andrei, 8 pleaca la scoala, 8 nu. si pare asa complicata grupa mare! scoala mi se pare de-a dreptul horror...
la optionale facem engleza si dans, cu engleza e ok, cu dansul asteptam sa vedem progrese...