Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Irinuca, e vorba de pensiunea sau Domeniul Dracul de la Danes... da un search pe google ca ii gasesti. Sunt foarte plini, trebe rezervare cu mult timp inainte. Dar jos palaria la tot ce iti ofera, foarte frums si locul, conditiile super, mancare beton si cai frumosi.

Nu e calarie indoor, e un manej acoperit.

Apropos, stii cumva cluburile de calarie din Bucuresti? Ca am gasit mai multe pe net da nu stiu daca sunt ok... cel mai aproape mi s-ar parea cel din Voluntari.

Danat... doamne cat te invidiez pentru faptul ca stai in Austia, iubesc tara asta!!!! Daca stiam dadeam un semn cand am trecut prin Viena... si am tot trecut, si in iarna si acum in iunie. Dar daca esti in decembrie poate ne vedem atunci, am deja bilete de avion pentru mine si Petraca tati nu poate veni din motive de munca in exces si zile de conced consumate ... insa am uitat datele, o sa revin si cu informatia asta.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sisi

Danat... doamne cat te invidiez pentru faptul ca stai in Austia, iubesc tara asta!!!! Daca stiam dadeam un semn cand am trecut prin Viena... si am tot trecut, si in iarna si acum in iunie. Dar daca esti in decembrie poate ne vedem atunci, am deja bilete de avion pentru mine si Petraca tati nu poate veni din motive de munca in exces si zile de conced consumate ... insa am uitat datele, o sa revin si cu informatia asta.

Pai daca iti place atit, de ce nu o puneti si voi de-o mutare...ca e plin de romani cred ca nu numai noua ne place la nebunie tara asta!!! Glumesc...dar nu m-as supara sa facem o gasca si aici de 2003!
cat despre decembrie, nu stiu daca ajungem in tara sau nu in perioada sarbatorilor, mai tinem legatura pina atunci, dar te rog sa nu uiti sa dai un mail sa imi spui in ce perioada ajungeti pe aici!

Pup toti!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, maine e ziua Silviei, dar primim felicitari si in avans .
Arunca si la mine linkul cu poze te rog, nici eu n-am primit nimic...

Silvia are 16-17 kg si 108 cm. Inseamna ca e undeva in "grafic", zic eu . Are si ea o colega de grupa care e cu un cap mai inalta decat ea, anul trecut credeam ca e cu cei mai mari de-o varsta, dar intr-o dimineata am vazut-o cu suzeta in guritza la dulapior, venise sa-si aline dorul . Si am vazut apoi ca e de varsta Silviei.

Si copilasilor la care nu am apucat sa le uram!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La multi ani, Silvia!!!

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu am putut veni.
A fost tare frumos la intalnire, asa se vede din poze.
Noi am demarat actiunea MUTARE. De 3 saptamani cautam apartamente... urmeaza actele, vanyarea apartamentului in care stam, amenajarea celui in care ne vom muta, mutarea propriu-zisa. Vai de mine!

Irinuca, m-am uitat la poze. Superbe!
Dar ... spre rusinea mea, n-am recunoscut toti copiii.

Mergi la inceput

Aaaa...
Oana e micutza, stiu asta. Are 104-105 cm si 17 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Silvia sa cresti mare si sa fii sanatoasa si fericita!
Mihaela sa iti traiasca printesele si sa fiti fericiti! Petrecere frumoasa si numai bine. Si, asteptam, firesc, POZE...

Mergi la inceput

Sa va fie de bine intalnirea, frumosi copii! Avem!
Frumosi si fericiti si din poze s-a vazut de ce tutror le-a placut tortul!

Cristina vreau si eu poze de admirat!

Mergi la inceput

Irinuca si Roisin... nu vad pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumim frumos de urari! Azi am sarbatorit acasa, eu am avut ore pana la 16, Ovi a fost azi noapte de garda...in drum spre casa am luat un tort-preferatul Silviei-de la cofetarie, Silvia a fost super fericita de cadourile primite si a suflat emotionata in lumanari. Sambata urmeaza petrecerea cu copiii, colegii ei de la camin, o sa fie un tur de energie si zbantuiala!

Aici la camin au un fel aparte de a-i sarbatori pe copii, dimineata i-au cantat toti La multi ani, atunci cand Silvia a intrat bucuroasa spunand ca e sarbatorita...ea a avut ora cu profa de rom. de la 8 si de la ea stiu povestea...Silvia a aruncat "bomba" si apoi a fugit in sala unde avea ora...copiii au dat navala la usa si ii cantau in cor fericiti. Silvia emotionata nici nu-i naga in seama, apoi s-a intors la ei si le-a multumit. Inainte de pranz la intalnire, copilul sarbatorit se aseaza in mijlocul cercului(copiii stau pe jos in cerc) si i se canta La multi ani, apoi ii canta cufarului magic plin cu cadouri si acesta se deschide, iar copilul sarbatorit isi alege un cadou. Silvia si-a ales azi un set de "perle", adica margelute sa-si faca bratari, lanturi, etc.

Va pup, promit sa revin cu poze...si cu povesti de sambata...

ps. Eu nu am reusit sa vad pozele, daca le puneti altundeva, sa-mi spuneti si mie linkul!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput