Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, multumesc frumos! Ai incurcat pozicile, dar am inteles ce si cum...
Da, n-o recunoscusem pe Eliza fiindca am citit ca nu a vrut la poza si am crezut ca nu e deloc in pozele de grup. In schimb pe Horia si pe David nu-i recunosteam...ce mari s-au facut!

Totusi, de curiozitate...Sisi si Simanoro, ce inaltime au fetitele voastre? Nu stiu daca treceti pe aici, sa cititi...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Frumosi copilasii, reusite pozele (cam putine)!
Cred ca a fost frumoasa atmosfera, sa fie sanatosi cu totii!

Un LA MULTI ANI special azi pentru Matei al Mih(aelei) , care e un barbatel tare frumusel si destept!

Mihaela_s ca intrebai de inaltime, suntem gand la gand, eu vroiam sa postez intrebarea asta de zilele trecute, caci ma tot contrazic cu barbati-miu ca Radu e "prea" (zice el) inalt, eu ii zic ca asa sunt copiii de azi, mai ales cand au si parintii lungani.
Asa ca, zic eu prima: Radu are 122 cm si 21,7 kg. Ai vostri?

Pup,

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

danat, voi sunteti inalti amandoi... mostenirea se simte!

cu pozele cam putine - recunosc, e vina mea. da' las ca rezolvam, iti dau linkurile cand punem pozele pe trafic.ro, sa te delectezi in liniste.

noi... ne masuram diseara si va spun... deocamdata aveam aceleasi 18 kg de la inceputul verii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Multumim pentru laude la ochelarista noastra!

Mi-e rusine sa zic da nu stiu ce inaltime are
Avem vreo 20 de kile ... s-a inaltat sub ochii nostri in vara asta si inca ne intrebam cu cine seamana la ochi si la cat de lunganca e... HM!!!

Cand am plecat de la party am oprit in Carrefour... unde a ochit o bicicleta fara rotite ajutatoare. Motiv pentru care am inceput "antrenamentele" cu cea de acasa. Am scos rotitele si incercam sa invatam. Usurel, usurel, poate primeste si o bicicleta mai buna . Dar trebuie sa dovedeasca mai intai ca poate si ca vrea.
O fi aflat de undeva ca inainte de a merge pe motocicleta e bine sa stii sa mergi pe bicicleta? Tz Tz Tz... nici nu vreau sa ma gandesc ce proba de fica o sa am...

Daca va uitati pe webshots, in folderul Danes Sibiu o sa o vedeti si pe ponei... si pe ma'sa pe cal bineinteles. Alta boala...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Neata!

Am pus si eu poze de la intalnire aici.

Impresii, pe scurt (ca sunt contra cronometru, ca de obicei):

- Copiii sunt beton, mi-a placut ca se inteleg de minune, n-a iesit cu paruiala, nu scandal, nu nimic.
- Sunt topita dupa pletele lui Iris. Cristina, esti o mamica-erou!
- M-am indragostit iremediabil de Erika. Continui munca de lamurire pentru bebe3 (eventual si 4) cu restul familiei.
- Raluca este mi-nu-na-ta! N-am crezut ca un copil de doi ani poate sa vorbeasca ATAT de frumos... este minunata, mi-a promis chiar ca ma primeste cu ea in camera sa dormim impreuna.
- Petra este, intr-adevar, o domnisoara. Si la fel mi s-a parut si Eliza, cu toata sapca ei din cap.
- Baietii au stat mai mult ascunsi, cel putin in prima parte a intrevederii. Din nou, sunt surprinsa cat de bine s-au inteles, ma asteptam ca cel putin la baieti sa iasa cu scantei. Dar sunt niste domni desavarsiti.

Pupix, ma'c sa bag papeala de seara si sa ne pregatim de dush.

PS Danateu, pupiciosi, ce-i cu adresa de Austria?
PPS Tigresa, vorbeste cu bebelina sa nu se grabeasca, tre sa va pasez camera inainte de eveniment. Maine te sun.

Mergi la inceput

am bagat pe transfer.ro doua arhive cu poze, ale mele si ale lui sisi.
pentru linkuri (sunt valabile 10 zile), dati un mail

fetele, sper sa va descurcati si voi sa le dati asa, e f rapid.

... si raportam 112 cm inaltime. si 93 la plodul mic.

iar in incheiere, spre marea mea rusine, am uitat de sarbatorita zilei. mihaela, sorry, abia cand am plecat de la servici mi-am dat seama de ce aveam sentimentul ca am uitat ceva... pe silvia!, , si !
si, ca sa fie complet, pupam si pe david, ca ieri a fost ziua lui.

Mergi la inceput

Roisinule am vazut si eu pozele, frumoase, tare reusite, mai ales prim planurile sunt foc! Adresa de Austria, pai ce sa fie, am venit si noi intr-o vizita pe acilea si tare mult ne-a placut asa ca am ramas, deocamdata pt 3 ani, mai incolo nu stim Frumoase fete ai! Dar... am citit eu bine? ca nu aveam ochelarii si ma inseala vederile de mamaie, ziceai ceva de bebe 3,4....ca mai mult nu indraznesc sa numar...ai energie draga mea!

Sisi m-am uitat si eu prin albumul tau si vazui ca ati trecut vara asta prin Austria, ati vazut locuri tare frumoase....si v-ati si scaldat in lacul de la Hallstatt (nu stiu de ce, dar mie mi-a dat un sentiment de lac fara fund, cred ca nu as fi intrat nici pt o suma importanta de euroi) in rest locul e superb. Am sa mai imi clatesc ochii si cu Elvetia ca acolo am ramas Pupici frumoasei Petra cu bretonul ei care ma da pe spate!

Cristina nu fii rea, vreau si io linkul pt poze, ca mi-ai promiiiiis, da-l pe PM si la mine pliiiz! Si sa stii ca n ua fost azi ziua Silviei, este pe 10 septembrie si m-am uitat inca odata sa verific, ca ma speriasi si pe mine

Frumosi copii...si plini de personalitate! Ptiu ptiu

Mergi la inceput

danat, ti-am dat pe mess... nu te-am uitat... numai daca nu ti-ai schimbat tu cumva id-ul!

hai mei, io o stiam pe silvia pe 8... , incep sa imbatranesc, sau trb sa mai iau lista la citit, se pare c-am uitat-o...

roisin, asteptam link pentru poze... le faci arhiva, apoi intri pe transfer.ro, indicatiile de-acolo sunt suficiente . idem si pentru cele ramase.

pana la urma cine a facut schimb de poze la irinuca cu alex=sisi? ca mai sunt pozele cuiva in arhiva de la sisi, si nu stiu ale cui.

fetele care au filmat [reby sigur] asteptam filmulete. cu transfer poti da filme de pan la 1Gb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Sisi - noi am vazut mai demult pozele voastre de la Sibiu si tare v-am mai admirat.Dar..calarie indoor?Pe unde e asta ca saptamana viitoare facem si noi o tura Buc-Transfagarasan - Sibiu -Tg. Mures-Sighisoara-Buc., si la noi e obligatorie o tura cu calul la fiecare iesire.(Raluca are deja vreo 7 sedinte de calarie la varsta ei venerabila.Deh..masa a pus-o pe cal la 2 luni)
Deci..rugaciune mare sa ne spuneti si noua unde gasim caii cu pricina.Mancarica pt.ei am luat.Au la Hornbah mancare pt. toate orataniile si niste granule mari pt. cai.Sper sa le placa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

danat, ti-am dat pe mess... nu te-am uitat... numai daca nu ti-ai schimbat tu cumva id-ul!

Cristina nu am primit nimic....danateu2003@yahoo.com, da mai bine un email aici.

Merci!

Mergi la inceput