Nazdravani de august-septembrie 2003

Nazdravani de august-septembrie 2003 | Autor: dana_ene

Link direct la acest mesaj

www.nazdravani.ro/" target="_blank">Nazdravani de august - septembrie 2003

Capitolul anterior

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Emma - La multi ani ! Sa cresti mare, frumoasa si mai ales sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI zicem si noi cu putina intarziere frumusicai Emma, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Scuze Iuliana, dar la ce am avut pe cap ...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

o stiti pe-aia cu... "nu spune HOP pana nu sari"?
mare adevar contine! asa am facut eu... am zis c-am scapat de raceala. ei bine nu, a revenit. si-a revenit nasol. sambata am lucrat in deplasare, sambata noapte m-am dus la copii. duminica dimineata sa nu ma dau jos din pat... gatu imi plesnea, ma ardea pieptul si simteam ca ma sufoc. am ajuns la spital la oltenita, mai mult moarta decat vie, cu o frumusete de amigdalita extinsa spre laringe... si deshidratata pe deasupra, ca doar daca nu puteam sa inghit, nu absorbeam apa din atmosfera.
m-au trecut pe perfuzii, sa ma puna pe picioare, apoi... penicilina la greu, cate 2 butelcute odata+gentamicica+ketonal. si bagate pe vena, ca in fund nu vad unde intra atat si sa mai pot sta si jos, eventual dansa la nunta de la sfarsitul saptamanii.
arat ca o planta ofilita, intre injectii mi-e o greata cumplita, stau cu branula in mana si-mi tot zic ca-mi trebuie ceva mai multa minte si timp sa am grija de mine... mai trb sa ajung si la analize, plus o trimitere la cardiologie ca alora nu le=a placut deloc ce ekg mi-a iesit la spital.
in schimb copiii sunt bine, andrei abia asteapta sa decolam spre nasi-sa, pe iris am pacalit-o ca plec la doctor, ca sa nu planga la maica-mea...
si sa nu ziceti ca nu vin eu cu vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Doamne, mai, Cristina.
Dar, chiar asa, e cazul sa te mai gandesti si la tine.
Mai, mai, mai...
Cum te mai simti acum?
Ma bucur ca cei mici sunt OK.

Danat, voi ce mai faceti? Raduc?

Mihaela, nu ne mai povestesti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dana-ene, am pus poze in album si am povestit pe scurt cum am petrecut vacanta asta. Inca am bagajele impachetate, socrul a venit cu noi pana in noiembrie cand vine cumnatul meu din Canada la o conferinta in Berlin si il duce acasa, fac mancare si ma distrez cu Silvia. Ea e inca in vacanta pana in 11 august si ma innebuneste cu copiii. Vrea sa mearga mai repede la camin sa se joace, i-am zis ca are 3 saptamani de stat acasa si in fiecare zi ma intreaba: "mami, azi e a x-a zi? Yupiii, mai am putin si merg la camin!"

Pana la urma Silvia a fost la fostii colegi din SM, am ajuns chiar cand se trezeau si educatoarea a fost topita sa o vada. Aveau petrecere la un baietel, de la ora 17, acasa la el si educatoarea a insistat sa o las si pe Silvia. Asa ca am lasat-o cu copiii la camin si la ora 20 am mers dupa ea. Nu va spun ca s-a lasat cu plans, inca sarea pe trambulina si mai voia sa faca si baie in piscina . In ziua urmatoare, voia iar la camin. I-au lipsit tare mult copiii in tot concediul, asta e!
Diana a ramas in Ro la tatal ei, ii e dor si de Diana Silviei, macar s-ar mai fi certat cu ea si trecea altfel timpul .

La noi e nebunie, e plin sezon si e plin de turisti. Bine ca stam mai la marginea orasului si aici e OK, liniste si pace. Aseara am fost si la un concert, la o parte din el adica. Era in aer liber si se vedea ecranul mare pe care era proiectia de pe scena, am stat si am ascultat putina muzica. Vremea e superba, soare si cald si meteorologii anunta pe we si mai cald(ma rog, in jur de 26 de grade, cat de cald poate fi aici) asa ca ne pregatim de adevarata vacanta la mare, plaja...sa ne relaxam si noi.

cristina multa sanatate!

Va pup pe toate cu mult drag!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! cam liniste pe aici, probabil e lumea in vacanta...

Dana-ene multumesc de intrebare, noi suntem ok, Raducu a inceput din nou azi gradinita (l-am mai tinut acasa la indicatia medicilor) si eu am putut sa reiau cursul de germana.
Aici e o vreme urita, de sa nu arunci nici un caine, ploua cu vant si sunt numai 14 gr azi!!! Obisnuiti cu canicula bucuresteana nici nu ne vine a crede ca poate exista in luna iulie asa temperatura :-)

Cristina pai e frumos asa? Cu de-astea vii acilea sa te lauzi? :-( Sanatate multa si ai si tu mai multa grija de tine...ca daca nu esti tu "functionala" ce fac ceilalti?

Mihaela bine ati revenit, sunt curioasa care iti sunt impresiile despre cele gasite in Ro dupa perioada de Suedia. (Cred ca abia asteptai sa reveniti la noul acasa?) Pupicei speciali Silviei fotogenica

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fetele si la buna regasire Sorry ca am disparut ca magarusul in ceata....
Am pus cateva pozici cu fata cea mica AICI
Este contul comun de la odiseea de mamici de iulie 2008, si o sa las cateva zile albumul meu public. Dupa care o sa il delistez - din aceleasi motive mentionate si de voi in capitolul trecut.

In cateva cuvinte... ca nu stiu ce sa va spun mai intai...
De nascut, am nascut super rapid si sper usor. Fata de nasterea Elizei care m-a traumatizat si o sa ramana forever cea mai nasoala amintire a mea (singurul lucru care mai "inmoaie" amintirea asta este faptul ca a asa m-am intalnit eu cu primul meu copil...) acum a fost POEZIE de-a dreptul. Sa traiasca inventatorul epiduralei, ca tare inspirat a fost! Daca nu i-a ridicat cineva statuie deja, ar trebui sa o faca....

Am stat in spital doar 2 zile. Am nascut marti si joi eram acasa. Dimineata pe la 7 am simtit o TENTATIVA de contractii nedureroase, dar la 7 minute. Pana sa zic HOP, au disparut. Totusi, mi-am tinut sotul acasa (nu de alta, dar la ce trafic avem noi la orele alea, chiar nu vroiam sa nasc acasa...) Pe la 8 am zis totusi sa il sun pe medic. Mi-a zis sa merg la spital. Nu m-am grabit. Am facut dus, am baut cafeaua... La 10 eram la spital, la 11 jumate aveam dilatatie 8 si la 12.55 am nascut...

Lucru minunat, bebe nu a stat cu mine, asa ca m-am putut odihni. Dar, pentru ca nasterea a fost o floare la ureche, nu am iesit bine de pe "bicicleta" ca mi-am luat agenda si am inceput sa dau telefoane si mesaje, de se crucea toata lumea care nastea prima data... Va dati seama ce importanta ma simteam

Seara au venit si mama cu Eliza la spital, dar pe Eliza nu au lasat-o sa mearga cu mine la bebe - nu va imaginati ce suferinta i-au cauzat!!! Mai nene, de ce nu sunt si ei in stare sa puna un afis cu regulile??? Ca nu chinuiam copilul, o lasam sa stea acasa, dar atata a asteptat sa isi vada surioara, atat a intrebat de ea... Cand s-a vazut in masina, pe drum, nu mai avea rabdare, pe culoare, catre nou nascuti, mergea cu mine de mana, emotionata, parca simtea ca nu mai ajunge... si de-odata sa o intoarca din drum, brutal, o asistenta! Cat a plans doamne!

In fine, am ajuns acasa.

Bebe e cel mai cuminte bebe din lume. Nu credeam ca poate sa existe asa ceva. Nu face decat sa doarma si sa pape. De cateva zile ne chinuie colicii, dar mai mult decat suportabil. Noaptea doarme cam 6 ore, ceea ce e super! Daca adoarme la 12 noaptea, se trezeste cand suna ceasul sa plece Ovidiu la serviciu. Daca adoarme mai devreme, pe la 4 dimineata trag eu de ea sa ii dau sa pape totusi putin.... Ieri a dormit pana la 9 fara 25!!!

Eliza e super incantata. In tot ce face o pomeneste pe Erika. Merge sa vada daca a adormit, daca s-a trezit, daca a mai crescut. O mangaie si o pupa. Noroc ca fata nu plange, ca altfel nu stiu daca Eliza ar fi reactionat la fel...

Acuma Eliza e la mama, de saptamana trecuta, si vine maine inapoi. Abia o astept, ca ma cam plictisesc cu bebele asta asa cuminte...

Ma rog, vorba vine ca ma plictisesc, de fapt nu prea am timp... Dar baremi nu am niciodata rufe nespalate sau necalcate... Reusesc sa le fac pe toate la timp, si asta ma bucura. In plus, imi ramane timp si pentru Eliza. Adica aveam, in cele 2 saptamani cat am fost toate acasa. O sa mai vad de maine, totusi, cred ca lucrurile nu se vor schimba

Ma preocupa si pe mine ce vom face de ziua ei. Nu prea avem variante, din pacate... din acelasi motiv... majoritatea copiilor plecati la bunici sau in concedii cu parintii... Plus ca putinii nostri prieteni cu copii s-au cam carat din tara....

CE CADOU LUATI COPIILOR?? Sunt in pana de idei, iar l anoi nu e nici un magazin de jucarii mai decent. Cat invidiez America si Anglia si orice alta tara civilizata care are magazine de jucarii!!!
Ma gandesc sa ii luam o bicicleta noua, ca cea veche i-a "ramas mica"... Apoi, am vazut ceva misto pe Toyz R Us - www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruOrFindUsing/TruAZOfBrands/TruToysDisneyPrincess/335002?ref=Search" target="_blank">cufarul asta si cred ca facem cumva, sa mi-l ia o amica din UK, sa vedem cu ce -o trimite.... Contine rochii de printese (pentru fetite) si pantofi cu toc, plus accesorii.... margele and stuff.....

Hai ca fug...Am de gatit cate ceva, de dezghetat frigiderul.... Pana se trezeste micuta....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - sanatate multa, ai grija si de tine ca toti ceilalti depind de tine, nu ? Sper ca acum esti mai bine !
Mihaela - cred ca vi s-a parut tare lung drumul spre noua casa ! Asa este cand te obisnuiesti cu ceva mai bun, mai civilizat. Si eu abia astept sa mai iesim un pic, ne-am propus in august o escapada in 2, sa vedem daca ne iese !
Anka - lume noua, lume noua ! HAi sa te cert un pic, niciun semn de aproape o luna ! Ce bine ca Erika e cuminte, e un mare dar pentru tine ca te poti odihni. Mai asteptam vesti !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mami de Sasha... cre' ca ai uitat cum e cu bebe mic Ti-am zis, ea mititica nu ma ocupa foarte mult, dar restul treburilor da...
Am fost ocupati sa terminam si cu micile renovari pe care le-am facut (si tot mai avem putin la balcon). M-am agitat o gramada cu actele, de primarie, pentru serviciu, tot felul de prostioare, copii xerox, dosare,..... Si tot asa... m-a apucat sfarsitul lunii....
Ca sa nu mai spun cate pagini am avut de recuperat....

Irinuca - ce mi-au placut pozele! Si cele cu casa, dar mai ales cele cu copiii!

Cris - la voi m-a distrat freza fara breton! I-ai stricat copilului elementul 100% personal!a

Miha - ati ramas fara dinti Si eu sper sa mai asteptam, cu Eliza... Tocmai ce am fost la dentist, si are BRUXISM, scrasneste din dinti... Habar n-aveam ca asta e boala... Asa ca tre' sa purtam gutiera...

Iuliana - frumos sejur ati mai avut la Disney!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am revenit cu cateva momente din we. La noi e soare, frumos si cald, abia acum avem adevarata vacanta.
Silvia cam sufera saracutza de lipsa copiilor, nu prea are cu cine sa se joace si abia asteapta sa mearga la camin. Eu mai am 3 saptamani de vacanta, Diana la fel. O asteptam acasa peste 2 saptamani pe Diana, ii e si ei dor de noi si abia asteapta sa vina acasa.
Suntem in renovare cu livingul, Ovi zugraveste si apoi vrem sa schimbam parchetul ca e cam ros. Si apoi sa comandam in sfarsit mobila. In rest, viata linistita...

danat cum merge cu germana? Cum mai e Raducu?

anka, ma bucur ca nasterea Erikai a fost usoara, ca sunteti amandoua bine si incet-incet va intrati in ritmul de familie marita .
Acuma de BRUXISM am inteles, nici eu nu stiam...dar ce e GUTIERA? E musai sa chinuiti copilul? Sau nu e chin, e placere? Glumesc, daca e musai, probabil isi strica dintii?

Fetelor va doresc o saptamana frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput