Timisoara, Impreuna! (114)
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
deya zbor placut maine. Nu ai zis unde mergi. Si deci o sa vad si popicu? ![]()
hehehe , vai de capul lui daca il vad si ma prinde in toane dinastea 

Trimit imediat PM
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
silvana draga , corectare. Se zice ca savurai o radacina de telina ![]()
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
gonghy spune:
quote:
citat din mesajul lui Doris-Alina
Bey...
Laurelu, drum bun sa aveti...vreme faina, si daca nu te dai cu elasticul, nu esti TU!
Io m-am dat anul trecut, da pe intuneric...

Vaaaaaiiiiiiii am ras de m-am spart zici ca te dadusi pe intuneric???

Beeeeeyyyyyyy ma dau sa mor de nu si o pun pe Aida si pe hasbant sa ma felmeze mai rau ca un star de cinema

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
aidaciolac spune:
Stai linistita ca star de cinema o sa fi , ca sunt puse reflectoarele pe tine acolo si destui gura-casca fricosi care se opresc din drum.
Asa ca dorinta ta e lege
... ma gandesc ce sa iti dau in loc de statuie ![]()
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
ela03 spune:
Fetelor, stiu ca iar scriu pe fuga... am aici o domnisoara care se plange ca are dureri mari de burta si face febra... pb ginecologice... ce sa fac cu ea? Unde s-o duc?
Doris-Alina spune:
Ela, la Odobescu, dar nu la maternitate, pe partea cealalta ...au si urgente.
Probabil ii face un control si daca e nevoie, o interneaza.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
quote:
citat din mesajul lui ela03
Fetelor, stiu ca iar scriu pe fuga... am aici o domnisoara care se plange ca are dureri mari de burta si face febra... pb ginecologice... ce sa fac cu ea? Unde s-o duc?
Uf! M-ai blocat. Parca la Bega sau din cate stiu Odobescu au ceva program universitar si se ocupa de mai multe ... ceva de genul
Zau ca acum repede nu imi vine in minte
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
ela03 spune:
Doris, nu-mi dau seama ce are, m-a sunat si plange, ma tem sa nu exagereze. Zice c-a fost la un control la o dr mai tanara, ca nu stiu ce instrumente a folosit aia, si de-atunci are dureri tot mai mari. Fata are in jur de 20 de ani. Pot sa te sun?