Timisoara, Impreuna! (114)
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
Hai mey mihi ca nu sunt deloc ieftine casele in Ungaria
sunt mai scumpe ca la noi. Si apoi ce puiu meu de job pot sa-mi iau acolo ... vai ca si aici ma rup in doua de cat muncesc
zau ca azi nu sunt zdravana 

Claudia pot doar sa zic ca imi imaginez prin ce treci dar nu este adevarat ca nu am cum ... si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Va fi greu si asta ai stiut-o de la inceput , dar cel mai mult conteaza rezultatul final. Asa ca mananca bine si la 

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
silvana75 spune:
Claudia draga mea, nu-l lasa sa se joace cu sentimentele tale ... e un om care nu stie ce vrea si incearca acum pe ultima suta de metrii sa te faca sa te razgandesti. Mergi inainte, esti mai puternica decat crezi, se vor aranja lucrurile ... acum ai grija de tine si pe comorile tale. Te imbratisez tare, tare.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mihi spune:
clau...pupici
...sper ca nu ai inteles gresit...la helmut ma refeream ca isi face rau singur...dand cu piciorul la asa om ca tine...itzi sunt alaturi...nu esti caine...asa vine vorba ca suferi ca un caine...esti un om deosebit cu suflet de copil...
silvana...te-ai mutat la noua locuintza...raspunde-mi fa ca ma enervez...
deya pe unde pleci?
aidutzule 15 mi euroi e mult?...
intre timp s-a mai trezit ..dar iar l-am culcat...dupa ce l-am lasat sa planga o tura...cat pusai cucuruzu la fiert...
mihi
aidaciolac spune:
Hai mai , cum sa fie 15.000 de euro ![]()
pai ce casa e aia si cat teren are?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
silvana75 spune:
Mihi, nu ne-am mutat inca
ideea e ca pana nu-mi gasesc inca un job nu se poate. Eu lucru momentan 3 zile pe saptamana cate 5 ore, adica un salar de nimic si ne descurcam doar din salaru lu' Florin. Imi caut un job full time dar vreau sa raman si cu jobu actual doar ca il mut seara cate 3-4 ore.
Pupici la american si la ceilalti gorobeti.
Deya, despre ce 15.000 euro vorbiti voi, ai scris si n-am vazut sau ai postat la alt topic?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
bau ![]()
![]()
care cioniti cu mine un pohar de vin seara asta?
silvana
, mihi
, clau si laurelu zapacit
, aidule si anda pe faza mereu
pe toate all inclusive va tzuc si va imbratisez pentru tot suportul
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
danitin spune:
No, ca am lipsit si toata ziulica de langa calc si can vin, ce vad? Se pun bazele comunitatii DC de langa Oroszhaza... Fondatori Mihi - pe post de descoperitor si Aida ca prima parte cointeresata in caz ca informatia privind pretul se dovedeste corecta. Daca-mi gasiti un loc din ala cu apa termala sub forma de hidromasaj, las balta toate interesele si ma mut acolo cu voi.
Mihi, io-s de doua ori magar, odata ca n-am zis bun venit imediat ce ai aparut, dar eram deja fanatica cu programul zilei, si a doua oara ca n-am dat telefon innapoi. Asa ca ai voie sa ma
. Scuzeeee....
Maria, tu linisteste-te, sunt sigura ca orice decizie ai luat-o nu a fost in pripa. Si cate planuri ai ... la chioscul cu muscate curgatoare imi anunt si eu vizita ... si la carat mobila, in contrapartida.
Laurelu, poi drum bun sa aveti si sa va distrati superb...
Aidutzu, ai bagat moda elasticului in capatzana gagicilor ... Laurelu ca Laurelu, da daca ma apuca pota pe mine, pe Doris sau pe Ana ... eh, acolo film de aventuri palpitante.
Silva, bune si povesti de centru Chicago...
Dragelor, is franta ... sa nu va spun ca am reusit aproape tot ce aveam de facut astazi, mai putin o oferta, da aia cred ca o las pe maine ca-s zob. In plus, Madam Spiridus a mers la ziua prietenului cu "prietenul" ei "pefeiat". Asa ca a trebuit imbracata "ca o pintzeisa" - inclusiv ciorapi de matase, machiata "cu tusa ta mami, ca-i maie si plina" si ... frezata. Si nu orice freza, cica vrea cu "tzepisoi". Poi la ce par moale are ea, ce tzepi sa-i fac in 15 min? Si da-i cu gel, da-i cu foen, da-i cu fixativ - ceva ceva tot a iesit. Ei bine, si acu..... sa stea tata-sau cu ea, ca eu ma duc sa-mi fac de cap
. Nici mai mult, nici mai putzin decat
.... tratament cosmetic cu ciocolata
.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
jizzz....mi te si imaginez danutza cu poalele-n vant pe elastic si cu urme de ciocolata ![]()
![]()
ma inclin si nu pot sa zic decat bravos si sa-ti pice bine 
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
miraklucker spune:
Buna dragi timisoarence
uite cum imi bag eu iara nasul la voi!!
Claudia am citit cate ceva imi pare tare rau de tine ca suferi atat. pana la urma sigur o sa fie bine, nu te lasa fi puternica, si o sa reusesti. Si nu cred ca esti singura, chiar si acolo printre netelaii aiai cred ca vei gasi multa intelegere si ajutor.
Maria bine ai ajuns acasa.
.....noi am fost in vacanta 2 saptamani. A fost frumos, am fost in parte italiana a Elvetie o saptamana si una pe munte la cabana socrilor. Ne-a ploua de ne-a stins....care vreti ploaie??? va dau eu cu sacul. M-am saturat de vara asta care numai vara nu e
.
Acum sunt singura de ieri. Trupa se intoarce maine, sunt la cumnata mea, sora sotului la ferma....cica le merge tare bine
. sotul a trebuie sa-l ajute pe taica-su doar ca soacra-mea nu poate avea grija de copii ca o streseaza prea mult
.
...e ciudat de liniste la mine, ma invart prin casa si nu-mi gasesc locul
, si am atatea in plan dar nu se prinde nimic de mine. ......si cat am visat la linistea asta!!! si totusi parca deja nu o mai vreau
.
V-am pupat............v-am spus ca-mi sunteti tare dragi??? si va citesc cu mare pacere de cate ori pot??
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi

Mariutza