Timisoara, Impreuna! (114)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
Se vede ca nu sunt pe treaba mea nici azi ... iar mi-o iau de la mihi
sper doar sa nu aibe ceva lichid in gura sa nu scuipe monitorul.
Eu nu am dormit mai deloc , cred ca din cauza presiunii atmosferice si sigur pana diseara cineva pune
pe cocoasa mea ... vai mama mea
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
quote:
citat din mesajul lui katik
doris, ia salveaza matale cugetarea aidei de mai inainte, acolo, undeva, pt cap.200
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
... ahaaaa , vad ca si mataluta ai ceva pitici azi. Se vede treaba ca este tot zi de iaur
dar tot nu vad carnea Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
katik spune:

ma duc ca imediat iau io bice pe cocoasa de la teroristii mei, ca suntem consemnati in casa(sau poate, nu, ies cu ei si pe vremea asta, sa vezi ce mi-o aude urechile de la vecini![]()
![]()
![]()
![]()
)
na, ca ma duc la magazin si cumpar ceva carnat si vir pe gratar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mihi spune:
zaua buna!
da ce e vreuna pe treaba ei pe aici?...pai sa o scoatem afara
nu scuip monitorul... ca bag branza de sibiu, cu pita prajita si porodiciom=roshie...si daca vrei sa fie rosia ta ...e porodiciomom...
...
katikule...e iritatie de la marginea pampersului...cred ca tre sa trec la nr urmator adica 4....dupa ce scot pata de pe picirusul lui cu venishul ce mi la dat dr...o sa-ti cer reteta la crema ta...
gigantino lu mamma...pe care nu l-am cantarit niiodata de cand am iesit din maternitate...are 6 kile 700si 64 centi....
va las ...ca iar ma striga...dormi de se prapadi...
mihi
danitin spune:
Salutare !
Aida, Kati, Mihi - merci de gaduri bune. Tot ce vreau e sa se trmine si ziua de astazi, parca imi fac toate in ciuda. Initial stiam doar de dr., nu mi-am programat nicik altceva tocmai pentru ca banuiam ca o sa am o stare de spirit kkcioza. Dar ... ieri ma suna de la reprezentanta auto ca azi mi-au facut programare pentru verificare si inspectie tehnica la masina. Asadar, dupa o noapte de insomnie, la 8 am fost cu Loganu in poarta lor .... Data trecuta a durat totul cam 2 ore .... azi aflu ca e gata abia la 2,30. Iar o conferinta de presa de ieri s-a mutat astazi la 12.00 si pe urma ajung in zona la Maria, ca am releu. Cu ce ajung, asta-i partea a doua. Asa ca programul zilei rata cam asa: 12.00 conferinta presa - merg la birou - la 14.30 recuperez Loganu din Aradlui - la 15.00 am releu la Urseni - la 16.15 trebuie sa fiu la dr. Simpatic, nu ? 

Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
aidule, criminala ejti ![]()
de retinut!!
asta-i www.autoghid.ro/UserFiles/Image/iun07/opel-corsa-gsi-04.jpg" target="_blank">masinuta, evident cu alte numere ![]()
dana, tin pumnii sa fie usoara experienta.
katik, spor la bucatarit 
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
katik spune:
mariaa, faina masinutza! s-o folosesti sanatoasa si cu folos, fara evenimente!
de bucatarit, acu se face carnitza pe gratar si firb cartofii pt pireu, salata de rosii e gata.
dupa-masa mergem si noi sa alegem masinutza!!!!!!!!!
Mihi spune:
ztupel Mariuka
...sa o conduci sanatoasa...si multzi km fara peripetzii...e fain si designul si culoarea...cu cracii tai bestiali potzi sa o conduci si de pe scaunul din spate
ztupel Katikule
...la fel itzi doresc si tzie multzi km...si asteptam poze...
Dorisake
itzi trecura norii de ieri?...Cand mergi in ungaria?
Ba da de Clau stitzi careva ceva?...
Dani
...da raportul!
fug sa fac spanacul si sa intind hainutzele ca daca se trezeste am imbulinat-o!
mihi
Mariaa spune:
e clar...a innebunit mihidutzu ![]()
te dai la cracii mei cumva?! ![]()
e drept ca prima data am masinutza doar cu 2 usi si mi-e cam shod...da ma obisnuiesc, e tare sprintena si asta-mi place. si mai ales ca-i rosie
si mai ales ca nu platesc io benzina si taxele 
katik imi ploo in gura mah...io am tras aseara niste spaghete cu sos cu ciuperci si carne de pui si o zupa de pui - primul potol dupa o luna - e ca mersul pe bicicleta ca sa nu zic ca si altceva...nu se uita ever ![]()
lore si lormi pe unde sunt?? ce stiti de ele??
dana toate oke si la locul lor? hai, capul sus!
ma duc la impuns la dr. tare bine mi-e cu alergia, sa traiesti andule o mie de ani si mult peste
dorisescu, vezi ca-s la tine in scara la dr. pe la 7, poate bagam o cafea tarzie?!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Salutare si de la mine
Maria, misto masinuta si imi place ca e rosie, daca ar fi verde ar fi si mai misto
, s-o folosesti sanatoasa si fara evenimente
Katik, spor la ales masina, ce vreti sa luati?
Aida, rokeritza lu' mama, ce ne mai scuturam pleata pe Mettalica
Dana, tin pumnii azi la doctor.
Mihi, nu stiu ce de mamaliga nu ingrasa ... chiar nu ingrasa?![]()
Am vorbit cu Lore zilele trecute, e bine doar ca inca nu s-a hotarat sa revina.
Doris, de ce ai fost suparata? S-a intamplat ceva?
Deya, vacanta frumoasa si lasa-l pe popica in pace si vezi-ti de viata ta.
Ela, succes la Arad!
Geta, pupici
Pupici la toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel